3point.dks venner
Foto: 3point.dk ©
NYHED

3point.dk runder 100 betalende medlemmer

 
Hos 3point.dk er vi rigtig glade for, at over 100 personer har valgt at støtte vores arbejde. Vi ser frem til at kunne give dem adgang til vores managerspil.

  • 3point.dks venner
  • 3point.dk
   8. juni 2020 - Klokken 12:37
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  8. juni 2020 - Klokken 12:37

3point.dk skriver nyheder, som tager udgangspunkt i en historie, som kan relateres til Brøndby IF. Efter et skuffende nederlag til de blå/gule går det typisk også ud over interessen for vores nyheder, og netop sådan et led Brøndby i går mod AC Horsens.

Alligevel er der optimisme at spore hos 3point.dk i dag, da vores venneklub har rundet 100 betalende medlemmer. Det betyder rigtig meget for sitet, og vi ser frem til at kunne invitere alle vores venner til at deltage i det managerspil, som vi har klar til slutspillet. Her kan man kun have Brøndby-spillere på sit hold, og man kan vinde fede præmier og masser af ære. Forvent meget mere information om det snarligt.

Vi fixer samtidig små fejl og bliver ved med at udvikle på sitet. Vores ambition er, at 3point.dk skal være det bedste nyhedssite om en fodboldklub. 

BLIV VEN MED 3POINT.DK - KLIK HER

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Et forslag: når man går ind i debatsiden og klikker på et indlæg, bliver man ikke stillet direkte over på indlægget, men på artiklens top. Når der er mange indlæg, tager det lang tid at bladre det hele igennem.
  3 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER