Morten Frendrup laver tunnel på Thorsteinsson
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Årets spiller ifølge 3point.dk's læsere: Ansvaret har modnet os unge

 
Morten Frendrup er en af de unge spillere, som i den seneste sæson har fået sit gennembrud i 3F Superligaen. Den unge midtbanespiller kan se tilbage på en god sæson personligt, hvor det er blevet til meget spilletid og mere ansvar. Det tror Frendrup selv, har modnet ham.

    • Morten Frendrup laver tunnel på Thorsteinsson
    • Jesper Hammeken
      30. juli 2020 - Klokken 12:00
  • Jesper Hammeken
  • Jesper Hammeken
    30. juli 2020 - Klokken 12:00

Den seneste sæson går nok sent i glemmebøgerne, når man tager covid-19 pandemien i betragtning, men den har alligevel også budt på en del for de blå/gule. En ny træner tog over ved starten af sæsonen, ligesom der har været store profilsalg, som i grove træk er blevet erstattet med ungdommen og bredden i truppen. I den spilmæssige forstand ser Frendrup tilbage på et år, som har budt på flere gode kampe, men også nogle nedture.

- Når jeg ser tilbage på det år, der er gået, tænker jeg på nogle gode kampe ind i mellem, men også på en meget blandet sæson med mange op- og nedture. Men alt i alt synes jeg, der har været nogle gode præstationer, som med lidt mere held kunne have båret os længere, fortæller Morten Frendrup til brondby.com.

Morten Frendrup, som netop er blevet kåret til årets spiller af læserne her på 3point.dk, føler selv, at gennembruddet kom, da konkurrenterne var sat ud med skader. Her var den unge midtbanespiller hurtig til at gribe chancen. 

- Den helt store ændring for mig kommer, da både Toby (Tobias Børkeeiet, red.) og Josip (Radosevic, red.) er ude med skader, og jeg er lidt den eneste, der er tilbage på den position. Da jeg får chancen, synes jeg egentlig, jeg griber den. Siden da har trænerne vist mig tillid, og jeg har fået lov til at spille. Selv om jeg røg et smut på bænken, efter vi vendte tilbage efter Corona-pausen, følte jeg stadig, at jeg var med, og jeg skulle bare fortsætte med at klø på. Folk har været gode til at bakke mig op og få mig til at tro på egne evner. 

Morten Frendrup er gået hen og er blevet noget nær en profil i Brøndby-truppen, og der ligger derfor et naturligt pres på ham, men midtbanespilleren fortæller, at der er komet ydeligere pres på alle de unge, og at det har betydet ekstra fokus. Det har ifølge Frendrup modnet de unge med det ekstra ansvar. 

- Der har selvfølgelig ligget et større pres på os unge spillere. Det har betydet, at vi har måtte være ekstra fokuserede, men også at vi har fået hår på brystet tidligere. Det har modnet os som spillere, at vi på den måde er blevet kastet lidt ind i det og fået en vigtig rolle så hurtigt.

3point.dk arbejder på at få et længere interview med Morten Frendrup i forbindelse med kåringen af årets spiller på vores site.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Carl
  • Carl   30. juli 2020   

  • At Frendrup sad på bænken mod Horsens må siges at være årets træner-fadæse. Det er nemt at være bagklog, men det var allerede indlysende, da det skete. Han skal selvfølgelig arbejde med det fremadrettede spil, men han har faktisk allerede gjort store fremskridt på dette punkt. Hans defensive kvaliteter er indlysende. Håber vi kan holde på ham i en fornuftig periode, og at der ikke går agent-tumult i hans karriere
    2 enige · 1 god kommentar

  • mp80
  • mp80   30. juli 2020   

  • Frendrup er en fremragende spiller, som jeg på nogle områder minder mig om Phiri. Ikke så stor af sig, men går virkelig ind i duellerne og bliver bare ved og ved med at kæmpe.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @BIF til jeg dør og 5-10 kilo muskler. Jeg syntes han minder mere om Nør end Phiri. Nør havde det fremadrettet og forudseenheden men manglede muskler og lidt i det defensive.
      1 enig
     
    • @BIF til jeg dør Jeg er helt enig. Hvis han klør på med sit fremadrettet spil, Hans førstegangberøringer er allerede klasse, men hvis lange/crosses afleveringer fremadrettet, løb uden bold og langskud på mål forbedres, kan han komme meget langt. Nu så jeg Nørs kamp Igår med Brentfort, hold kæft han var dygtigt. Men jeg er enig i at Frendrups potentiale er større. Han dominerede jo midtbanen i mod FCM og FCK i en alder af 19! Hans positionering og taklinger er af høj klasse.
      1 enig · 1 god kommentar
     
    • @BIF til jeg dør ja, han bliver uhyggelig som du skriver, han har allerede vist at han kan holde næsen i sporet. Han bliver sindssygt god. Det ville ikke undre mig hvis Ajax købte ham til næste sæson.
      1 enig




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder