Freja Abildå
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Abildå inden pokalfinale: Der er selvfølgelig mere på spil

 
Kvinderne spiller pokalfinale fredag og der er selvfølgelig mere på spil i en kamp, hvor der er en pokal på højkant, lyder det fra midtbanespiller Freja Abildå.

  • Freja Abildå
  • Nanna Møller Karlsen
   29. april 2021 - Klokken 16:23
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. april 2021 - Klokken 16:23

Fredag eftermiddag spiller Brøndby IFs bedste kvindehold pokalfinale. Modstanderen er Thisted Q og kampen spilles også i Thisted. Brøndby-bussen satte kursen nordpå allerede torsdag, for det er en lang tur, men en pokaltitel kan hjælpe på hjemturen, lyder det fra midtbanespilleren Freja Abildå.

- Det sikrer vi ved at vinde pokalen, for så er der lige pludselig ikke så langt hjem fra Thisted. Det kan blive en rigtig sjov tur hjem, hvis vi vinder, siger hun til 3point.dk.

Det er ikke længe siden Brøndby og Thisted sidst krydsede klinger. Her vandt de blå/gule en snæver sejr på 1-0.

- Vi lærte, at vi i hvert fald ikke skal undervurdere dem. Hvis vi ikke lykkes med det vi gerne vil, kan de godt drille os. Det er et hold, som vil det rigtig meget. De går ind i alt og har nogle våben, som de gerne vil bruge mod os. Det skal vi selvfølgelig ikke lade dem gøre og det gør vi bedst ved at udføre det, vi selv er bedst til.

- Vi skal være rigtig gode i vores boldomgang og sørge for at have bolden meget. Vi skal være lidt bedre på den sidste tredjedel end vi var mod dem sidst og skabe nogle større chancer. Og så sætte dem ind.

Brøndby kan altså fredag vinde sæsonens første titel. Abildå kan godt mærke, at der er lidt mere på spil i denne kamp, men Brøndby er vant til at være favoritter og spille med pres på, så det gør de også fint resten af sæsonen, hvor de jagter The Double.

- Vi kan godt tage favoritværdigheden på os. Jeg synes, det er en kamp vi skal vinde. Der er selvfølgelig mere på spil. Også for dem, som normalt ikke spiller for særlig meget. De vil nok gå ind til kampen med endnu mere vilje med udsigten til at kunne vinde en pokal. Det ville være flot for dem. Men jeg ser det ikke som noget problem med presset. Vi skal vinde. 

- Vi går efter at vinde The Double og det har vi gode muligheder for. Nu skal vi tage den første, og så må den anden vente lidt.

Pokalfinalen mellem Thisted Q og Brøndby IF vises på DR1 fra klokken 14.30 i morgen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder