Cornelius Allen og Jonathan Ægidius
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Ægidius: Det havde jeg glædet mig meget til

 
Jonathan Ægidius debuterede lørdag eftermiddag for Brøndbys U/19-hold, da de vandt 2-1 over Randers. Det havde han glædet sig til længe.

  • Cornelius Allen og Jonathan Ægidius
  • Nanna Møller Karlsen
   27. marts 2021 - Klokken 21:58
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. marts 2021 - Klokken 21:58

I januar-transfervinduet skiftede den 18-årige målmand Jonathan Ægidius fra Lyngby BK til Brøndby IF og lørdag eftermiddag fik han sin debut, da U/19-holdet hjemme tog imod Randers. Det var noget, som han havde glædet sig til.

- Det var super fedt og noget jeg har glædet mig meget til og set frem til siden jeg kom. Det var en forløsning, at vi samtidig vandt kampen. Vi skal ud og hente endnu flere point i foråret, og hente nogle af de hold, som ligger over os. For der er bestemt nogle hold der ligger over os, som vi er markant bedre end, siger han til 3point.dk.

Brøndby vandt lørdagens kamp med 2-1 over Randers og målmanden var overordnet set tilfreds, selvom han gerne havde holdt et clean sheet.

- Jeg synes holdet leverede en god indsats hele vejen rundt. Der var flere gode præstationer. Mini Kvist (Bertram Kvist, red.) gjorde det fremragende som banens yngste. Det blev lidt for spændende til sidst, men vi krigede den hjem og vandt fortjent.

- Det er aldrig fedt at lukke et mål ind, så helt tilfreds er jeg ikke, men i sidste ende var det vigtigste at vi fik tre point og det gjorde vi i dag.

Ægidius har skrevet en kontrakt med Brøndby, som løber til sommeren 2025 og til sommer rykker han op i Superliga-truppen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    28. marts 2021   

 • Hvis #15 er Cornelius Allen, så ser Ægidius ud til at have en anstændig størrelse for en keeper. Den er nemlig stadig en forretningshemmelighed.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER