Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Right To Dream Park
 • FC Nordsjælland

  FC Nordsjælland logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Ærgerlig Frederiksen: Vi kunne godt have fået noget med hjem

 
Niels Frederiksen ærgrer sig over nederlaget til FC Midtjylland, men hæfter sig ved præstationen, som han synes var godkendt.

  • Nanna Møller Karlsen
   28. februar 2021 - Klokken 22:36
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  28. februar 2021 - Klokken 22:36

Brøndby IF måtte søndag aften gå fra banen besejret af FC Midtjylland. De forsvarende mestre vandt med 1-0 på et mål af Gustav Isaksen, men Brøndby-træner Niels Frederiksen synes godt de blå/gule kunne have fået point med hjem fra Heden.

- Jeg synes, vi leverer en rigtig god præstation. Vi skaber de chancer der skal til for at score herovre og jeg synes egentlig også, at vi holder Midtjylland nede på det antal chancer, som vi kan forvente, når vi spiller herovre. Jeg synes godt vi kunne have fået noget mere med os herfra. Vi bliver også nødt til at forsøge at holde fokus på præstationen, som jo egentlig langt hen ad vejen var ganske fin, sagde han i mixed zone efter kampen.

- For mig er det vigtigt at vi skaber det der skal til, hvis man kigger på chancer for og imod. Det regnskab ser fint ud for os i dag. Og så får man som regel noget med sig, men det gør man bare ikke altid, fordi marginalerne spiller ind. Nogle gange er marginalerne med en og nogle gange imod en, og vi har jo prøvet begge dele i denne sæson. I dag var de i hvert fald ikke med os.

- Hvis vi spiller 10 af denne slags kampe, så får vi point i syv eller otte af dem. 

FC Midtjylland kravler dermed over Brøndby i tabellen og op på førstepladsen, men det fylder ikke så meget. Frederiksen lader medierne om at fokusere på guldkamp, og så holder han fokus på Brøndbys præstationer.

- Det er hundrede procent en ærgerlig og bitter fornemmelse, for jeg synes præstationen var til at få noget med herfra i dag og det er sådan set det jeg umiddelbart fokuserer på.

- Vi fokuserer på præstationerne. Jeg ved godt, der er mange medier, som fokuserer på stillingen og guldkamp, men vi fokuserer primært på vores præstationer og det gjorde vi også op til dagens kamp. Der er mange ting, som vi kan sætte hak ved efter kampen i dag.

- Præstationen var godkendt, men det er aldrig godkendt at tabe.

Han skulle have holdt den

Kampens eneste mål faldt efter en fejl af Marvin Schwäbe. Han blev i hvert fald snydt af et skud fra Evander, som han endte med at parere lige ud i fødderne på Isaksen, der let kunne score. Niels Frederiksen mener, Brøndby-målmanden burde have holdt bolden i situationen.

- Vi forsvarer os rigtig fint i dag og leverer en god præstation både offensivt og defensivt. Det er vi tilfredse med, men når man kigger på måltavlen er vi ikke tilfredse.

Men I brænder også nogle direktører i den anden ende?

- Sådan er fodbold jo. Vi kan ikke anklage vores hold for ikke at være effektive og skarpe, det har de jo været indtil nu i sæsonen. Så vil der komme kampe, hvor du ikke lige finder den skarphed frem og det ramte vi i dag. Sådan er det.

Føler du at sejrsmålet var en, som Schwäbe skulle have holdt derinde?

- Ja. Jeg skal se den igen, men som jeg ser den, synes jeg han skal holde den, ja. 

Brøndbys næste opgave er allerede på torsdag, når Randers FC gæster Brøndby Stadion.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    28. februar 2021   

 • Super irriterende at det igen ender med at FCM trækker det længste strå i en kamp, som vi med marginalt mere skarphed og held også kunne have vundet. Faktisk vil jeg sige at jeg tror vil ville have vundet den ret klart, hvis vi var kommet foran.

  Men, der er masser af positive ting at tage med videre. Vi skaber kæmpe store chancer, som vi burde have scoret på og samtidig får NF lagt en taktik, som gør FCM dårlige. Mange eksperter er blevet ved med at sige at vi ingen nævneværdig chance har for at vinde guldet, men man må bare konstatere at vi igen spiller lige op med dem, som ifølge samme eksperter vil løbe med det hele. Jeg synes ikke FCM lignede en klar mester. Det gør FCK mildest talt heller ikke og selvom AGF er solide bagudel, så har deres offensvil vel heller ikke ligefrem sprudlet.

  BIF er blevet bekyldt for at være en døgnflue, fordi mange (også eksperter) opfatter vores pointhøst og resultater, som en form for held eller overpræstation, der før eller siden vil falde tilbage til normalen, hvorved vi dumper nedad i tabellen. Men faktum er bare at holdet er solide bagude, samtidig med at vi skaber rigtig mange chancer. I dag er jeg helt sikker på at vores xG ligger højt og at vi derfor - statistisk set - burde have scoret 1-2 mål, hvilket ville have været nok til en sejr eller et kryds.

  Så vi skal bare klø på. FCM kan ikke blive ved med at have heldet på deres side, hver gang vi mødes :-)

  Ugens forudsigelse: vi er nødt til at score mindst 2 mål mod FCK, for at opveje den pudsige tendens at FCK får tildelt et VAR straffe eller to i hver kamp.

  Jeg har ellers været forholdsvis optimisk omkring VAR, men efterhånden er det ved at udvikle sig til en decideret farce. Det er helt godnat at linjedommeren ikke hejser flaget, når selv en blind på bageste stolerække kan se at Uhre er 2-3 meter off-site. Man kan også se på hans eget kropssprog at han udemærket er klar over det og det er bliver decideret pinligt for alle parter at der derefter skal bruges 1-2 minutters ventetid på at få afgjort det som enhver kan se. Det er uværdigt og pinagtigt at se på. Når man så sammenholder det med de mange fejldomme og ændringen af reglerne, som betyder at der nu åbentbart er straffe, hvis bolden rammer en spiller på armen. Så vidt jeg ved var den oprindelige tanke med straffesparket at det skulle være en kompensation til en spiller, som fratages et oplagt scoringsmulighed ved en strafbar handling i feltet, som også uden for feltet ville give et frispark. Det at en spiller tyrer bolden op på armen af en anden spiller bør i min bog ikke udløse strammespark eller frispark. Det samme gælder de minimale berøinger, som ofte udløser straffespark i dag...til trods for at man på TV kan se, hvor papirstyndt det er. Efterhånden er det tommelfingerreglen at de fleste straffespark bliver tildelt i situationer, som med al sandsynlighed ikke var ledt til scoring. Det er kronede dage for Fischer...

  Slutteligt glæder jeg mig til at få opklaret, hvor lang tid EFTER kampen er fløjtet af, reglerne egentligt tillader dommeren og VAR vognen at komme i tanke om forseelser. Hvis en spiller bor langt fra stadion kan det jo tage et stykke tid at køre tilbage for at sparke straffe :-)
  7 enige · 6 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1. marts 2021   

  • @del Piero der var en kamp i Serie A hvor der gik 10 minutter efter der var fløjtet til halvleg.

   Jeg synes nu Frimann i går sagde at han synes Brøndby er med i mesterskabskampen. Så eksperterne er ved at komme til fornuft.
   4 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Peps
 • Peps
  Betalende bruger
    1. marts 2021   

 • Det der undrer mig, er at der udtages en trup, UDEN en angriber/offensiv spiller på bænken ???? Hvis en kamp skal vendes (som den skulle i går) er det bare ikke godt nok, at der kun er forsvar/midtbanespillere på bænken.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     1. marts 2021   

  • @Peps Helt enig her, men jeg synes ikke rigtig vi kan klandre NF for at der ikke er nogen reel erstaning til Pavlovic (som var skadet).

   Truppen har kun 3 faste angribere, som træneren lige nu vurderer er gode nok til at spille fast: en stationnær 9'er (Pavlovic), en lille væver hurtigløber (Hedlund) og en salgs hybrid-type med både fart og fysik (Uhre).

   Det ville være idéelt med en fjerde spiller til den gruppe, men NF må vurdere at ingen af de tre talenter pt. er helt klar til at løfte opgaven mod de gode hold. Muligvis har det også noget at gøre med at banerne lige nu er tunge og at de tre typer vi har i truppen (Singh, Kvistgården og Fallenius) alle tre er tekniske, hurtige spillere og ikke rigtig fuldgode erstatninger for Pavlovic eller Uhre. Kvistgården ligner lidt en 1:1 erstatning for Hedlund, Fallenius virker mere oplagt som erstatning for Jobbe og Singh mangler måske noget taktisk forståelse og diciplin, samtidig med at han måske gemmes lidt indtil banerne bliver bedre.

   Vi må nok bare acceptere at talentudvikling ikke altid fungere som med Frendrup, der siden han var 16 bare støt og roligt har lagt på. Andre blomstrer senere, nogle har store udsving eller midlertidige kriser og nedture (Jobbe), og andre igen slår aldrig igennem. Som jeg læser truppen lige nu er der store forventninger til Oscar Fallenius, mens Kvistgården er lidt klemt af ikke at spille tilstrækkeligt. Slutteligt er Singh vel at betragte som en high-risk-high-gain satsning. Der er et ret unikt potentiale, men det er uklart om det kan forløses i sidst ende.

   Jeg er dog i øvrigt glad for udskiftningene i går: Børkeeit laver en mega fejl, men ellers ser det lovende ud, synes jeg. Han har noget lidt Nør-sk over sine pasninger, så hvis han kan lære at tænke 10% hurtigere, så er der virkelig noget potentiale i ham på midtbanen eller i forsvaret. Vigen var bare god da han kom ind og det illustrerer, hvor vigtigt det er at CV går efter en pasningsstærk midtbanespiller, hvis Vigen ikke forlænges. Vi mangler i den grad den spiller, som styrer kampen og trækker spillet til sig, som Krohn Dehli, Kahlenberg, Wieghorst, Kaiser, osv. Det er klart her, jeg ville brugen transferkronerne, hvis sådan en profil dukker op. Daniel Wass kunne være fed, men næppe realistisk, eftersom han er fast mand i Valencia...
   
  • @Peps
   Det var efter min mening ikke det, der afgjorde kampen i går, at vi ikke havde en ekstra angriber på bænken. Det var at vi manglede kvalitet i afgørende situationer, hos både målmand og markspillere. Vi skabte en rigelig overvægt i chancer til at få sejren.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder