Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Amerikansk ekspert: Uhre er ikke et godt match for Philadelphia og kan skifte væk til sommer

 
Den amerikanske fodboldekspert Eric Wynalda vil ikke blive overrasket, hvis Mikael Uhre til sommer rykker tilbage til Europa.

  • Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   12. april 2023 - Klokken 00:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. april 2023 - Klokken 00:00

Mikael Uhre red på en bølge af succes, da han i januar 2022 blev solgt fra Brøndby IF til MLS-klubben Philadelphia Union. Han tog den gode form med sig til USA og leverede en flot første sæson i sin nye klub, hvor de også var en straffesparkskonkurrence fra mesterskabet.

Men på trods af det kan Uhre alligevel have snuden rettet mod Europa igen. I hvert fald hvis man spørger den amerikanske fodboldekspert og USA-legende Eric Wynalda. Det siger han til Action Network.

- Mikael Uhre er en ret unik case for Philadelphia, fordi klubben slet ikke har samme kvalitet, som de havde i sidste sæson. Det kan sagtens være en slags tømmermænd, fordi de stadig er knuste efter nederlaget i finalen, siger han.

- Philadelphias træner Jimmy Curtin har gjort det meget klart, at det bliver en lang sæson for klubben, og at de er nødt til at forbedre sig meget. Uhre scorede to mål mod Montreal i marts, men han virker ude af form i øjeblikket. Han leder efter noget kontinuitet i sine præstationer i øjeblikket, men hele holdet ser ud til at være under niveau i øjeblikket.

- Jeg er ikke sikker på, at han er et godt match for Philadelphia, og et skifte til sommer ville på ingen måde overraske mig. Hans agent har også været ude og hinte, at han godt kunne skifte tilbage til Europa.

28-årige Mikael Uhre har kontrakt med Philadelphia frem til udgangen af 2024.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Han skal være velkommen, Uhre, Ohi og Vallys ville være en ordentlig mundfuld.
  2 enige

 • Nej tak. Primært omstillingsspiller. Det stadie er vi forbi. Desuden er han helt sikkert dyr
  2 enige

 • Joblar
 • Joblar   12. april 2023   

 • Uden at jeg er helt tæt på MLS forstår jeg ikke den her, i min optik har Uhre været en kæmpe gevinst for Philadelphia, mener ikke det kan diskuteres - han var vel en stor grund til at de nåede finalen i sidste sæson.
  2 enige
   
  • @Joblar Konen skulle ikke være begejstret med livet i US, efter hvad rygterne på Twitter fortæller.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Joblar Han gjorde det rigtig godt i Regular season med 13 mål, men playoff gik han i stå og fik ikke scoret. I denne sæson er Philadelphia kommet skidt i gang og Uhre har kun scoret 2 mål. Enig i at det er lidt tidligt at skifte, men hvis familien ikke trives, så kunne det give mening at vende hjem til Europa. Derudover er han Designated Player, og jeg kan forestille mig, at klubberne gerne hurtigt vil af med disse spillere, hvis de spiller dårligt.
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • og BOOM så scorede Uhre et hattrick for Philly, ja han passer da ikke der :)
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder