Foto: Freja Borne ©
NYHED

Analyse: Et tørtlagt chancehav i Randers

 
Det blev til tre point søndag aften, da Brøndby på udebane gæstede topholdet fra Randers FC, efter en kamp som bedst kan beskrives som værende et tørlagt chancehav. For de blågule skabte sandt for dyden ikke mange gode skud, men havde til gengæld den medvind der en gang i mellem skal til. 3point.dk har kørt kampen igennem den gamle VHS-maskine, og bringer her analysen.

    • Kasper Pedersbæk
      11. oktober 2022 - Klokken 04:15
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    11. oktober 2022 - Klokken 04:15

Det var et tørlagt chancehav, da Brøndby søndag aften på udebane i Randers tog de tre point med hjem til Vestegnen. Det var heller ikke overdådigt og prangende spil, ikke en udvikling af en spillestil, men ikke desto mindre tre særdeles vigtige point.

Man må også tage hatten af for Randers FC, som i den grad lykkedes med at gøre livet svært for Brøndby og trække kampen i retning af den kronjyske gameplan. Det var en rodet, duelpræget og indlægsorienteret indsats fra hjemmeholde, som i den grad gerne ville sætte tryk på med indlæg.

En rodet start

Det var ikke fordi nogle af holdene for alvor fik skabt særligt gode skud i kampens første 45 minutter. Især i indledningen pumpede Randers mange bolde frem til duel for Brøndbys stoppere, og Brøndby havde en forfærdelig kvalitet (eller mangel på samme) på bolden. Mængden af tekniske og mistimede fejl / afleveringer var iøjenfaldende, og det blev en rodet omgang i kampens begyndelse. Cadeau til Randers for at gøre det svært for Brøndby, og en smule ris til et dybt placeret Brøndby-hold.