Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Analyse: Jesper Sørensen og Brøndby, er tiden inde til et trænerskifte?

 
Jesper Sørensens fremtid som Brøndby-træner er i fare efter flere svingende præstationer og et tungt nederlag mod FC Nordsjælland. Selvom en beslutning om en fyring ikke bør baseres på én kamp, står klubben overfor at vurdere, om Sørensens taktiske tilgang og spillergruppens tillid kan sikre en langsigtet positiv udvikling.

    • Kasper Pedersbæk
      1. oktober 2024 - Klokken 12:17
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    1. oktober 2024 - Klokken 12:17

ANALYSE-SPONSOR: 3point.dks venner
Vil du have mere analyse fra Kasper Pedersbæk? Så meld dig ind i 3point.dks venner og støt os med et månedligt eller årligt beløb. På den måde sikrer du, at vi fortsat kan levere så meget analyse, som vi gør. MELD DIG IND HER.

Brøndbys fremtid: Skal Jesper Sørensen fyres efter nederlaget til FC Nordsjælland?

Jesper Sørensen står på vippen efter Brøndbys 1-4 nederlag til FC Nordsjælland, men at basere en fyring udelukkende på én kamp ville være kortsigtet. Denne analyse dykker ned i Sørensens samlede præstation, hans taktiske valg og spillergruppens tillid for at vurdere, om tiden er inde til et trænerskifte.

Analyse af Sørensens præstationer: Seneste resultater

Sørensens fremtid i Brøndby er allerede usikker, da hans kontrakt udløber i juni 2024, men mandagens nederlag mod FC Nordsjælland har øget presset yderligere. Ud over dette nederlag har Brøndby haft en række svingende præstationer, hvor kampen mod Sønderjyske var en positiv oplevelse, men de efterfølgende kampe mod Silkeborg og FCN afslørede et hold i krise.

Disse nedadgående resultater viser, at Brøndby ikke længere leverer på det niveau, som forventes af et topklubhold. Sørensens udfordringer kan derfor ikke blot reduceres til én dårlig kamp, men handler snarere om en længere periode med manglende stabilitet.

Taktisk vurdering: Sørensens udfordringer med 3-4-3 formationen

Sørensen har konsekvent fastholdt 3-4-3 formationen, men denne opstilling har efterladt forsvaret sårbart over for modstandere, der udnytter rummene på kanterne. Derudover har midtbanens box-struktur ofte været overmandet, hvilket har resulteret i manglende balance og skabt problemer både offensivt og defensivt.

Den konstante ændring i spillervalg og formationer har skabt ustabilitet på holdet, hvor nøglespillere som Wass og Spierings ikke har fundet deres faste roller. Radosevic har været inde og ude af holdet, Nartey var først starter, så bænket flere kampe i træk: Manglen på en klar retning og stabilitet har ført til ujævne præstationer og svækket holdets sammenhængskraft.

Det står klart, at Sørensens taktiske valg ikke har skabt den nødvendige struktur eller stabilitet, og selv når Brøndby har haft gode momenter, har det ikke været nok til at sikre holdet de resultater, de behøver.

Ledelsesmæssige svagheder: Anførersituationen og spillertruppens tillid

Udover de taktiske problemer har Sørensen også skabt uro omkring anførersituationen. Spillere er blevet til- og fravalgt som kaptajner, hvilket kan have skabt forvirring på holdet. Denne manglende stabilitet i lederskabet kan også have svækket Sørensens position i forhold til spillertruppen.

Endnu vigtigere er spørgsmålet om, hvorvidt spillerne stadig har tillid til Sørensens ledelse. Hvis han har mistet tilliden i omklædningsrummet, er det nærmest umuligt for ham at få vendt skuden. Dette er en central overvejelse, som Brøndbys ledelse skal tage med i beslutningen om hans fremtid. Men også en viden, som kun besiddes internt i klubben og som derfor skal indgå som et væsentligt element i vurderingen af Sørensens situation.

Kontrakt og fremtid: Overvejelsen om Sørensens langsigtede rolle

Med kontraktudløb i juni 2025 er Sørensens fremtid allerede usikker, og klubben skal snart beslutte, om han er manden til at føre holdet videre. Skal klubben skifte træner, vil vinterpausen være et oplagt tidspunkt, da en ny træner vil få tid til at implementere sine ideer og strategier for resten af sæsonen.

Brøndby må derfor overveje, om de ser en langsigtet fremtid med Sørensen ved roret. Selvom han har haft enkelte gode resultater, er de taktiske udfordringer og usikkerheden omkring spillertruppens tillid alvorlige problemer, der kan påvirke holdets fremtid.

Ledelsens overvejelser: Timingen af en beslutning

Med kampen mod FC Midtjylland på søndag står Brøndby overfor en afgørende kamp. Denne kamp kan meget vel blive Sørensens sidste, da en landskamppause efterfølgende vil give klubben tid til at overveje et trænerskifte. En ny træner vil få muligheden for at introducere sine ideer og planlægge fremtiden i ro og mag.

Timingen er dog udfordrende. At fyre Sørensen lige før en vigtig kamp mod topholdet i Superligaen kan være risikabelt. En midlertidig løsning ville ikke være ideel, og det kan blive svært at tiltrække en ny træner på så kort tid. Brøndby risikerer at blive fanget i en usikker situation, hvis de handler for hurtigt uden en klar plan for en efterfølger.

Konklusion: Skal Brøndby skifte træner nu?

Brøndby står nu ved en skillevej. Sørensen har ikke formået at skabe stabilitet eller få det bedste ud af holdet, men en beslutning om fyring skal baseres på, om klubben tror på en positiv fremtid under hans ledelse. Uanset resultatet af søndagens kamp mod FC Midtjylland, bør Brøndby tage en strategisk beslutning i landskampspausen baseret på Sørensens samlede præstationer og spillertruppens tillid til ham.

Skulle Brøndby beslutte at fyre Sørensen har der åbnet sig et vindue. Landskamppausen er tidsrummet, hvori Brøndbys ledelse skal tage beslutningen, om de har tillid til Jesper Sørensens virke året ud eller om der skal nyt blod på trænerbænken. Beholder Jesper Sørensen sit job gennem den periode kunne det pege mod en jobsikkerhed som minimum frem til vinterpausen.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Joblar
  • Joblar   21 dage siden   

  • Der kan ikke være nogen tvivl hos nogen i og omkring Brøndby at JS ikke kommer til at flytte os derhen hvor vi skal være og derfor skal han ud jo før jo bedre. Det var en fejl fra dag et, med den ansættelse - en mand der intet havde bevist som chef - han havde ikke vundet en kamp i SL og missede en U21 kvalifikation på trods af et stærk hold på daværende tidspunkt. JS havde en ok sæson sidste år - men spillet var langt fra godt og det var svært at se en udvikling - det der dog står tilbage fra sæsonen var det missede mesterskab, som han jo skulle have leveret. Efter den skuffelse er det kun blevet værre, holdet spiller virkelig dårlig fodbold, ingen tempo, power og ide forladt, alt i mens vores defensiv er IKKE EKSISTERENDE, og det er ikke blevet bedre, senest illustreret igår, 4 mål på hvad 15 min......... JS missede også en gylden mulighed for at sende BIF ud i Europa, men også her fejlede han BIG TIME ! Nu har han jo lavet 1,5 point i snit i 10 kampe - han har tabt til de fleste hold i den forventlige top 6 mens han har slået Sønderjyske, AAb, Lyngby & Vejle - THAT's IT. MANDEN SKULLE ALDRIG HAVE VÆRET ANSAT OG DER SKAL SKIFTES NUUUUU !!!!!
    17 enige · 3 god kommentar

  • Fin analyse der belyser de simle problemer det reelt er.

    Nu hvor du, Kasper, har ca al data i hele verden, kunne det være muligt fx at lave en “start-11” med det du ville mene er den optimale, og så se om dine data kan få trukket data ud på enkelte trænere for at se hvad der faktisk ville give mening at ansætte HVIS Jesper ryger? Hvem har evnet at få et hold, med de evner vi har, til at levere bedst?

    Jeg mener, det giver jo ingen mening at ansætte en der er dygtig med et hold der ikke ligner vores.

    Kan du trække den type data ud?
    1 enig · 2 god kommentar

  • Peps
  • Peps
    Betalende bruger
      21 dage siden   

  • Jeg har overordnet set været tilhænger af JS. Men må også erkende at dem der har ønsket et trænerskifte, har en god sag pt.
    Der er mange udskiftninger, og taktiske valg, som bærer præg af, at JS har mistet overblikket.
    Har han så også mistet omklædningsrummet, så er der kun et farvel og tak tilbage.
    10 enige · 10 god kommentar
     
    • @Peps

      Enig, der er et problem til stede som ikke burde være der, når man har så mange dygtige spillere i truppen, som vi har.
      5 enige · 2 god kommentar

---

  • Svært at være uenig med denne fine analyse. Hvis klubbens ledelse spurgte dig til råds Kasper, hvad ville så være din anbefaling i forhold til trænersituationen?
    1 god kommentar

  • Som BIF-fan er man jo totalt frustreret - det er sgu lige før, at jeg hellere ville ha' Ståle på trænerbænken (ku' i øvrigt være en fræk signing - han er ikke glad for sin afsked med FCK)
    3 enige · 2 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      21 dage siden   

  • Der skal gøres rent bord. Vi snakker sportsdirektør, cheftræner, fysisktræner, assistenttrænere, analytikere, scouts og kommunikationschef.
    6 enige · 1 god kommentar
     
    • del Piero
    • del Piero
      Betalende bruger
        20 dage siden   

    • @Saesonkort hvorfor ikke gå skridtet videre og fyre samtlige på lønningslisten, samt alle de frivillige på stadion?

      De er allesammen skyld i at FCN scorede fire mål på os mandag.
      5 enige · 5 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer

---

  • KJOE
  • KJOE   21 dage siden   

  • Der kan ikke være to meninger om, at JS som minimum ikke skal forlænges. Meget var godt - rigtig meget var skidt og JS er på den lange bane ikke det rigtige match.

    Der er alt for lang tid til sommeren 25, så skiftet skal se senest til vinter.

    Det interessante er hvem og hvad der skal efterfølge ham. Det klubben skriger på, er en rød tråd fra Masterclass og til 1. holdet. At man spiller (næsten) samme system og man som ungdomsspiller kan se en vej til 1. holdet, hvis man vil og kan. Det er jo helt håbløst at have været stopper i en 4 back kæde i ungdoms årene, for så at skulle spille et eller andet obskurt italiensk 3-back system som senior.

    Så for mig skal den næste træner være lige så meget i spidsen for det projekt. Sammen med den øvrige sportslige ledelse og MC.

    I 2024 vandt Inter og Leverkusen det nationale mesterskab med en 3-back kæde. Resten af holdene, der vandt deres respektive liga spiller med 4 nede bagved. Det er da sund business at udvikle spillere, der passer til 80% af mesterholdene i Europa.

    Pilen peger på Hjulmand tror jeg.

    3 enige · 3 god kommentar
     
    • @KJOE
      Hjulmand kunne bestemt være en joker.
      JBA kender ham personligt og var ved at hive ham til klubben inden han blev landstræner.
      2 enige · 1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer
     
    • Mogens
    • Mogens   21 dage siden   

    • @KJOE Hjulmand. Det må da være en ikke morsom joke? Han er mildt sagt udygtig. En stor undskyldning og mangler både resultaterne og formatet. Det bliver et gigantisk nej tak herfra. Ville hade at se ham i Brøndby da det vil blive JS om igen….. bare dyrere og med langt mere ligegyldig snak. Han formåede ikke at forny landsholdet. Han udvalgte heller ikke de dygtigste spillere. Han accepterer ikke saglig kritik. Alle andre er idioter. Vi har levet med for sene og forkerte udskiftninger. Det er præcis have vi får med Hjulben….
      6 enige · 2 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer
     
    • @KJOE åh nej du må ikke engang spøge med Hjulmand, han er kun talk og No Walk
      5 enige

  • Stefkis
  • Stefkis
    Betalende bruger
      21 dage siden   

  • Der kan ikke være en eneste tvivl om at det er på tide med et trænerskifte.

    Hvis vi ser på hvad worst case kan blive med Sørensen fortsat som træner?
    1 enig

  • Uka
  • Uka
    Betalende bruger
      21 dage siden   

  • Det må være tid til et skifte, men hvem skal overtage posten.?

---

  • Det har været lige ved og næsten med JS. Men overordnet set, har han lavet alt for mange mærkelig beslutninger.

    Han har forsøgt sigt med, at spille store stjerner ude af position. Og det er fair nok at teste det. Men han har holdt ved i for lang tid. Han er langsom om at indse basale ting.

    Han har nærmest aldrig ændret en kamp. Hans forberedelse har altid været god. Men når kampen er i gang, virker han altid handlingslammet. Er dette denne træner, der skal stå på sidelinjen til de store kampe? Han har hvertfald ikke kunne magte det indtil videre..

    Hans første anfører gruppe var ekstremt kortsigtet. Hans anden anfører gruppe, var et meget risikabelt valg.

    Jeg tror aldrig Wass har været stor fan er JS. Wass' interview forud for sidste sæson, hvor han siger, det ikke er holdbart at blive kastet rundt på forskellige positioner hele tiden. Men andre ord, han vil spille midtbane.

    Han har været lige ved og næsten. Og mange ting havde set anderledes ud, hvis han havde vundet mesterskabet. Men det gjorde han ikke.

    Det minder lidt om Brendan Rodgers i Liverpool. Han kunne ikke håndtere de store spillere. Og han var også lige ved og næsten. Han tabte mesterskabet i en af de sidste kampe. Og sæsonen efter, faldt det hele fra hinanden. Han havde svært ved at vinde omklædningsrummet fra dag et, og der skulle ikke meget til, før han mistede dem fuldstændigt..
    6 enige · 4 god kommentar

  • Det virker jo snart til ALLE e enige.

    Udfordringen bliver som også nævnt af KJOE, vi skal have en tydligere retning, spillestil og scouting, jeg ved det har været debatteret før flere gange, hvor folk er kommet med kritik, af de netop manglende ting, men er blevet kaldt sure osv.

    Jeg er desværre bange for det netop stikker dybere, og dermed er sværere og løse, forstået på den måde at hvis HR chefen (C.V) ansætter de forkerte, så er det jo der problemet i største grad ligger.. for er det ikke sandsynligt, at mange ting fortsætter i samme retning hvis C.V bare ansætter en ny træner?
    1 enig · 1 god kommentar

  • I denne sammenhæng er det jo interessant at tænke tilbage på da Jesper Sørensen startede som Brøndby træner. Her fik han en ganske fin start hvorefter holdet begyndte at bløde mål. Det fik ham jo til at vælge til en ret defensiv tilgang i slutspillet i '23. Præstationerne var ikke så gode i slutspillet, men defensiven blev stabiliseret og det ledte vel til det fine efterår i '23. Hvilket så igen blev afløst af et middelmådigt forår i '24 og et rimelig skidt slutspil.

    Så han har vist sig villig til at gå på kompromis med sine idéer. Det bliver interessant nu at se om han igen skifter til en mere defensiv stil. For mig at se er det det eneste fornuftige at gøre.
    2 enige · 2 god kommentar
     
    • @adborch
      Vi kan jo ikke drive en klub med ping pong. Fint nok man ændre nogle spillere fra kamp til kamp efter modstanderne, og ændre nogle mindre taktiske ting, men vi kan jo ikke skifte så meget rundt i taktikken på så kort en periode, læg dertil hans udtagelser, sene udskiftninger, spillere som tydeligt spiller ude af position, nu Klaiber.

    Se 4 flere kommentarer

---

  • Ja Jesper Sørensen må være fortid efter FCM kampen ,det kan ikke blive ved , vi kan evt synge JS raus på søndag . Han skal i hvertfald væk eller være 2 ass tr som under NF men der skal ny no bullshit ct ind!!.
    1 god kommentar

  • Alene det at JS bliver fjernet vil gøre, at spillerne vil kæmpe for det.
    Det kunne være spændende at sætte assistenten til at styre holdet frem til vinterpausen og så tage spillerne med på råd om hvad de tænker med system og træner.
    Det gjorde Hansi Flick i Bayeren med temmelig stor succes.

  • mimor1
  • mimor1   21 dage siden   

  • Tror ikke Jesper bliver fyret med CV ved roret. Han var CVs absolutte førstevalg, foran udenlandske trænere. Vi kender CV og han vil ALDRIG indrømme han har lavet en fejl.
    Er sikker på at JS bliver og hvis vi vinder over FCM i weekenden, så får han sikkert også en forlængelse smidt i nakken.
    Skulle det rigtige ske, at CV og JS stopper, kunne det være fedt med et navn som Jaisle som cheftræner.
    2 enige
     
    • @mimor1 tværtimod, så tror jeg, at CV er så tilpas kynisk og kalkuleret, at han godt kan regne ud, han må ofre Jesper Sørensen, før Jesper Sørensen tager ham med i faldet.
      6 enige · 3 god kommentar

---

  • Jeg savner lidt en AZ-tilgang til tingene.
    - det hold der har bolden mest vinder statistisk.
    - det hold der afslutter mest vinder statistisk.
    - det hold der løber mest vinder statistisk.

    - Derfor var der press på hele banen for at få bolden hurtigst muligt.
    - Der skulle afsluttes hurtigt, så ikke noget med 15-20 afleveringer frem og tilbage.
    - Fysikken var bedre en på noget andet tidspunkt i Brøndbys historie. Var vi nede med en, så vi rundede 80. minut så vidste man, at fysikken altid ville mose modstanderen og der blev scoret til sidst.
    (hørte en interessesandt statistik om Leverkusen, som i sidste sæson scorede 70% af deres mål inden for de sidste 15 minutter af kampene)

    Derfor en ny træner, som plukker de lavest hængende frugter.
    - har du den bedste fysik, kan løbe mest. Løber du mest, kan du presse mest. Presser du mest har du bolden mest. Har du bolden mest kan du afslutte mest. Afslutter du mest, så vinder du statistisk.
    12 enige · 10 god kommentar
     
    • @Panenka Spot on, godt skriv

  • Efter min mening er der en tendens til at anvende de matematiske formler af alverdens slags til at forsøge at bygge en holdning op om at pege på én person som roden til alt ondt fordi situationen er ubekvem.
    Det kan også hænge sammen med de efterhånden noget gennemhullede historier om at klubben skal være i top, præstere i Europa osv. osv. ikke svarer overens med virkeligheden som den er i dag.
    Thomas Frank, Niels Frederiksen og nu også Jesper Sørensen (for st nævne et par) har fået på puklen for ikke at få nok ud af truppen - (ud fra vores egen selvforståelse)… nuvel vi har juveler af egen avl. Og har Vallys. Men vi er ikke og har ikke været den topklub vi sammenligner os selv med så ofte, som hører fortiden til.
    Spillere som hentes ind kommer alt for sent og øverste hylde vælger ikke os… Trænerne skal så skrabe holdet sammen efter det ene transfervindue efter det andet som igen minder os om at vi ikke får successen foræret… ærgerligt at formlen på et godt fodboldhold skal reduceres til kongruens og data som var det sandhedens kilde…
    2 enige · 2 god kommentar
     
    • del Piero
    • del Piero
      Betalende bruger
        20 dage siden   

    • @Supra societatem nem enig, det er ikke en persons skyld alt sammen, selvom løsningen godt kan være at skifte træner.

      Vi skal huske at konkurrenterne har større budgetter, bedre meritter i Europa, osv. og i alle andre ligaer vinder de rigeste klubber på sigt. Vores selvforståelse flugter derfor ikke rigtigt med de faktiske forudsætninger, som en træner får i BIF kontra FCK.
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      21 dage siden   

  • En spændende og tankevækkende analyse, der stiller nogle interessante spørgsmål.
    Personligt er jeg meget splittet her.
    Det må nu ikke altid, være lige nemt, at stå med ansvaret.
    Det bliver ihvertfald spændende, at følge med i, hvad fremtiden bringer.
    1 enig

---

  • Det kan siges simpelt:

    Jesper Sørensen sluttede sidste sæsons sidste 10 kampe af med et pointsnit, der hed 1,50

    Han er ligeledes startet denne sæson med et pointsnit på 1,50.

    Det er meget, meget langt fra at være godt nok med den trup. Ydermere peger pilen så langt nedad, at kineserne snart hilser på. Med det program, vi har i vente, må vores pointsnit formodes at tage yderligere dyk.

    3Point må da have nogle kilder i spillertruppen, så vi kan finde ud af, hvordan stemningen omkring Jesper Sørensen er? De vil naturligvis optræde anonymt, men det virker godt nok til, at besætningen har mistet enhver tro på kaptajnen.
    8 enige · 3 god kommentar
     
    • @Perikles
      Det mest skræmmende er, at ingen har ville se i øjnene at det har set dårligt ud i laaang tid. Shiit, 20 kampe i streg med 1,5 point i snit... gisp!!

      Som en anden bruger skrev, så er jeg sikker på at truppens kvalitet har dækket over de manglende evner hos JS.
      Nu er vi bare nået dertil, at spillerne har givet op.
      7 enige · 4 god kommentar

  • Pirmin
  • Pirmin   21 dage siden   

  • Er egentlig på linie med konklusionen, men mener ikke det er taktisk formåen eller lignende. Vi har domineret data i næsten alle kampe, men har lavet et hav af fejl - især defensivt. Det jeg tror er problemet er mentalt. JS må være for vag og uden evne til at indgyde vindermentalitet og mentalt bundniveau der gør, at man vinder sine kampe. Og det er jeg bange for, han ikke vil kunne give truppen. De gange hvor der har været meget på spil, har vi fejlet. Det bliver for vagt, nervøst og uden vilje til at vinde for enhver pris. Så kommer udfaldene på koncentrationen og bundniveauet bliver for lavt. Derfor er jeg med på at JS ikke er den rigtige.
    4 enige · 1 god kommentar

  • Det er ikke kun JS som udgør et spillemæssigt problem, ser man på perioden under og efter Ahron Thode, har holdet haft virkelig svært ved at spille 90 gode minutter. Det virker til spillerne ikke har det samme overskud under kampene, som i tiden med AZ og Thode. Ved godt, at der er en stor forskel på spillestil og krav til denne, men alligevel tankevækkende og noget man burde se nærmere på. Havde spillerne samme grund form, er min overbevisning også, at man havde klaret sig bedre, end det man ser pt. og har set længe.

    Tænker valget af anfører har sat dybe spor i truppen, læg dertil de mange spillere ude af position igen og igen. Ohi og Klaiber er bedste venner, så fravalget af Ohi har nok heller ikke bidraget positivt, samtidig med Wass er blevet forbigået, på trods af den status han har på holdet.

    JS er ikke løsningen, den bør findes udenfor landets grænser og jeg håber på det sker snart. Når man bruger så mange penge på truppen, håber jeg også man vil ofre noget mere og hente en træner med erfaring og en som har vundet mesterskaber.
    9 enige · 5 god kommentar
     
    • @olemartin.dk
      Helt enig.

      Det er rystende, at man ikke har justeret den fysiske træning til at kunne holde i 90 minutter. Normalt går der 5-6 måneder før JS kan se det alle andre kan se, men her er der gået 2 år og han kan stadig ikke se det...

      Igen en taktisk genistreg af JS: når Ohi er på banen, bliver ser spillet hurtigt spil langs fødderne. Når vi spiller hurtigt spil langs fødderne bliver Rajovic skiftet ind....

      I forhold til ny træner tænker jeg også at Brøndby skal sprænge banken. Den dyreste og bedste trup i Brøndbys historie kræver altså en træner af format. Gerne en tysk træner så vi kan få noget disziplin - schnell.
      7 enige
     
    • mimor1
    • mimor1   20 dage siden   

    • @olemartin.dk godt skrevet og ved mange Brøndbyfans føler sig undrende over dette. Vildt INGEN i træner/ledelses gruppen kan se dette, med alt det data de har til rådighed

---

  • Kim B
  • Kim B
    Betalende bruger
      21 dage siden   

  • Fin og sober analyse. Truppen er blevet styrket og selv om der har været skader har de andre hold også skaber (FCN en havde Kian H - en meget vigtig spiller for dem). Det er som om at JS har lyttet til at vi skal være mere offensive og give de unge chancen - men ikke formået at få det til at fungere mod andre end bund 4. Man kan diskutere held og uheld men det virker som om truppen er rådvild og ikke kan reagere efter en plan med selvtillid. Med de spillere og de investeringer der foretages må der være behov for en ny træner.
    2 enige · 1 god kommentar

  • Vainio74
  • Vainio74
    Betalende bruger
      21 dage siden   

  • fin analyse, dog har nogle af os set dette allerede i sidste sæson, og helt sikkert også grunden til vi ikke fik det mesterskab i hus
    2 enige · 1 god kommentar

  • JS har intet vist. Har ingen ideer. Skifter ud efter 60 minutter uanset hvad. Sidste års spænding skyldtes ene og alene at FC’erne konkurrerede om at være elendigst. Vi spillede uafgjort mod bundhold som burde køres over. Var i en del kampe utrolig heldige at modstanderen ikke scorede. Den sæson må ikke bruges som udtryk for at JS kan noget som helst.
    3 enige

---

  • Jeg har været glad for JS men synes han har tabt for mange vigtige kampe. Efter Legia-kampene troede jeg ikke længere på at JS havde svarene eller løsningerne til at løfte Brøndy yderligere.
    1 enig

  • MicFys
  • MicFys
    Betalende bruger
      20 dage siden   

  • Har man set andre tophold få ørene i maskinen i Farum Park? når FCN rammer dagenop spillet kan det hurtigt gå galt. Set udefra virker truppen som om, der er ubalancer, nogle spillere tager ikke nok ansvar, spiller ikke for trøjen. tænker der er ballade, og Jesper er under pres fra nogle spillere, måske Wass og en klikke af spillere. Hvis det er tilfældet, bør en cheftræner så ikke tage konfrontationen og skille sig af med dem? Hvilken rolle spiller CV her?

  • Lange
  • Lange
    Betalende bruger
      20 dage siden   

  • Jesper Sørensen og Brøndby, er tiden inde til et trænerskifte?
    Det har det været længe!
    2 enige

---

  • Sandet i timeglasset er rendt ud, men hvem skal overtage?!
    Jeg har desværre ikke et godt bud, men om det så er David Nielsen, vi skal ha' ind på en kort kontrakt indtil sommer, så er det lige før, jeg vil sige ja, tak!

  • Hans
  • Hans   20 dage siden   

  • stadigvæk er bestyrelse/ledelse gået i flyverskjul det skal åbenbart gå hen og blive pinligt og ydmygelse og at klubben skal fremstilles som amatøragtig da der ikke ageres eller handles på den sportslige krise Brøndby er ude i ! Regner med et 0-4 nederlag mod fcm ! Brøndby lukker i gennemsnit 2-3 mål ind i hver kamp her møder man Rækkens nr 1 som straffer fejl prompte! Og Brøndbys forsvar ligner et hyttefad gennemhullet som en Si ! Der er sprækker og huller allevegne og det fungerer bare ikke med en 3 kæde i forsvaret! hvilket træneren STADIG ikke har fundet ud ad! Jeg håber ledelsen vågner op af døsen og begynder at vise noget handlekraft som vores konkurrenter ville have gjordt for længst! Og fyret træneren Brøndby er i Danmark anno 2024 noget folk griner af! Mangel på handlekraft og den ene fadæse efter den anden! Flovt og pinligt ! Kom nu ind i kampen kære bestyrelse !

  • Det bliver desværre ikke bedre end det er nu, er jeg bange for. JS har ikke formået, at rykke noget specielt spillemæssigt. Flere spillere bliver brugt forkert. Så jo tak. En ny træner med nye ideer ville være godt. Måske CV også skulle finde sig et andet job.

---

  • Lillekren
  • Lillekren
    Betalende bruger
      14 dage siden   

  • JS er ikke for nuværende fyringstruet. CV ryger fordi han handler for langsomt, samt ringe scouting vej, efterhånden.




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder