Fodbold live resultater
CV alvorlig
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

Analyse: Sommervindue i horisonten - CVs bland selv slik

 
Transferanalyse: Sommerens transfervindue lurer i horisonten, og et forsømt forår peger på nødvendig handling fra Brøndbys side af. Slikket i posen er klistret til, og nyt indhold er påkrævet. Men hvor skal der foretages ændringer? Hvilke pladser er en prioritet til forstærkninger - og hvilke spillere kan mærke sædet brænde under sig? Og hvem kunne måske bare godt bruge en ny udfordring eller et eventyr i udlandet?

  • CV alvorlig
  • Kasper Pedersbæk
   30. maj 2022 - Klokken 18:00
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  30. maj 2022 - Klokken 18:00

Man kan med rette tale om det forsømte forår i Brøndby. Smagen af maltbolsjerne blev hurtig afløst af en bitter eftersmag desto flere nederlag der løb på kontoen, selv trods det at man med rette kunne anse spillet for at kunne have givet et større output.

Spillerne har påbegyndt deres sparsomme sommerferie. Banerne ligger øde hen. Sæsonen er slut. Men med sommerpausen følger også et sommertransfervindue. 3point.dk har analyseret trupsammensætningen, og bringer her en ønskeseddel til det blandselvslik sportsdirektør Carsten V. Jensen skal smide i posen, og lister spillerne som kan sælges [i dette transfervindue].

Keepere

Det nemmeste ved situationen er simpelthen at gengive ordene fra vinterens transferanalyse: Brøndby er ganske solidt besat på keeperposten, der er ikke megen uenighed om at unge Mads Hermansen er både nu- og fremtidens mand. Med ham mellem stængerne er man sikret et mellemlang aktiv på positionen - og bagved lurer rutinerede Thomas Mikkelsen som den kortsigtede backupløsning, der fint kan dække af. Ydermere har klubben Lucas Ziegler på en flerårig kontrakt, så i den kommende sæson må en af de to yngste keepere på udleje for at sikre spilletid.

På salgslisten: Ingen

Til udleje: Ægidius eller Ziegler

Transfer ind: Skulle Mads Hermansen allerede gå til udlandet denne sommer, så kunne et bud være der skulle hentes en kvalificeret keeper ind, såfremt man skønner Ægidius ikke er moden til førsteholdsfodbold, Thomas Mikkelsen må stadig kun anses for at være en solid backup. Men et Hermansen salg er ikke nævnt aktuelt, så med ham på posten har Brøndby denne position mejslet i granit.

Mads Hermansen
Teis Markfoged © All rights reserved

Stoppere

Siden seneste transferanalyse har Niels Frederiksen ændret sin grundformation, hvor 3 er blevet til 2 når det kommer til antallet af startende stoppere i forsvaret. Det betyder en intens stoledans om pladserne i truppen. Ikke alle kan holdes lige varme. Rosted, Maxsø, Heggheim, Tshiembe, Wikström og Alves. Det er mange spillere til to pladser. Rosted kunne måske tænkes at søge nye oplevelser efter tre år på Vestegnen, ligesom sommeren 22 måske er tiden, hvor Maxsø endelig får det udlandsskifte han har søgt aktivt i de seneste vinduer. Wikström vil have godt af regulær spilletid for at udvikle sig yderligere, og et lejeophold kunne derfor blive aktuelt. Det efterlader i teorien truppen med tre stoppere tilbage - det er naturligvis for lidt.

På salgslisten: Sigurd Rosted, Andreas Maxsø (ønske om et udlandsophold?)

Til udleje: Rasmus Wikström

Transfer ind: Meget afhænger nok af hvorvidt både Rosted og Maxsø forsvinder - er det kun den ene der skifter, så er stoppergruppen nok ikke det primære område for stærkning

Kevin Tshiembe
Teis Markfoged © All rights reserved

Backer

Riveros spillede sig varmere og varmere henover foråret, og sad tonstungt på pladsen i venstre forårsside, hvor især skiftet til en firemandsbagkæde bekom sydamerikaneren godt. Indtil Mensah er kampklar igen, så kan Bjur agere backup. Hvorfor Bjur må antages at bevare sin plads i truppen for nu, også qua sin fleksibilitet til at agere rollespiller på andre positioner hvis nødvendigt.

I den modsatte side er der store spørgsmålstegn. Bruus nævnes som et emne til en udgående transfer. Senest med en italiensk klub i spil. Et salg af den omskolede angriber ville give mening, både på kort og lang bane. Bruus kan samtidig fortsætte sin udvikling et andet sted, og Brøndby får åbnet op for en ny sammensætning til pladsen. Scenariet kunne være som følger. Brøndby har unge Christian Friedrich rendende på en flerårig kontrakt - en spiller der åbenlyst skal have flere chancer end i den nuværende situation, hvor Bruus i skrivende stund ligeså qua alder og stadie i sin karriere har brug for kampene på banen for at fortsætte sin udvikling. Sælges Bruus åbner det op for en indgående transfer til højreback pladsen, en etableret højreback. En etableret back der bedre kan tillade flere minutter til Bruus, og samtidig også kan komme med et andet skillset på banen end det Bruus tilbyder nu.

Vender Jens Martin Gammelby retur til Vestegnen kan det kun være for en kort affære. Den tidligere Silkeborgspiller er dead-man-walking, og spørgsmålet er nok mest af alt, hvordan afgangen bliver - en transfer ud eller en gensidig ophævelse af kontrakten?

På salgslisten: Andreas Bruus, Jens Martin Gammelby

Til udleje: Ingen

Transfer ind: En højreback

Blas Riveros
Teis Markfoged © All rights reserved

Midtbanen

Niels Frederiksen rokerede i den grad med brikkerne på taktikbrættet, da han henover foråret ændrede udgangspunktet på banen for Brøndby med skiftet til 4-3-3 / 4-4-2 diamant. Det store spørgsmålstegn er, hvad vil cheftræneren og klubben efter sommerpausen? Joe Bell blev hentet i vinter med henblik på at sætte spillet i den opbyggende fase fra et dybt udgangspunkt på midtbanen. Selvsamme plads som den kroatiske hardhitter Josip Radosevic også huserer på. Spiller de to på samme tid mister Brøndby (i den nuværende taktiske formation) offensiv pondus, ligesom rollen som 8er ikke rigtig for alvor bekommer nogle af de to herrer så godt.

Er det tid til at kill a darling? Skal Radosevic afsættes (hvis muligt)? Et efterår som bænkevarmer holder ikke for et højtrangerende medlem af truppens hieraki ej er kroatens høje løn vel brugt på at varme bænk. For spiller Radosevic fremfor Bell, så sidder et dyrt indkøbt prospekt (Bell) og stagnerer på bænken. Det gavner heller ikke udviklingen på længere sigt.

Endnu et åbent spørgsmål er Anis Slimane. Hvor stor er efterspørgslen på den tunesiske landsholdsspiller? Antagelsen er at CV er iskold og holder på Slimane til efter han har været til VM med Tunesien. Ligesom Slimane nok selv gerne vil fortsætte i en klub han ved han er tæt på garanteret spilletid i frem mod sin tur til VM med Tunesien.

Så står Brøndby med en uforløst Mathias Greve og Christian Cappis, ligesom Andreas Pyndt returnerer fra leje.

Der skal hentes kvalitet ind til midtbanen. Ikke projekter eller talenter. Men kvalitet. Den dybe position er besat. Bell må antages at være fremtiden. Greve har endnu kredit i banken til sin plads. Der skal endnu en performancespiller ind til midtbanen. Så der er fire etablerede: Greve, Bell, Slimane, transfer-ind og 2-3 udviklingsspillere bagved: Cappis (grænselandet mellem performance og udvikling) suppleret af egne midtbanetalenter fra Masterclass, hvor klubben allerede selv har sat navn på i form af Valdemar Kwasniak samt Marinus Larsen.

Pyndt skal ud, Radosevic - tak for tro tjeneste - kunne være en dark horse for at fortsætte udviklingen i truppen, Slimane er solgt inden for et år. Det åbner op for at Brøndby kan give nogle af de dygtigste Masterclass-spillere en plads i truppen, suppleret med kvalitetsspillere hentet til udefra.

På salgslisten: Andreas Pyndt, Radosevic, Slimane (hvis der kommer et helt absurd bud - men tesen er at CV er iskold og først sælger ham til januar efter VM).

Til Udleje: Ingen

Transfer ind: En tovejsspiller til midtbanen (en 8er der kan dække fra box-til-box).

Joe Bell
Teis Markfoged © All rights reserved

Angribere

Uriasposten. Eller snarere Uhrerias posten. For salget af Uhre efterlod Brøndby med et hul. Det blev kun delvist lukket med unge Mathias Kvistgaardens udvikling i forårets sidste halvdel. For der er mange åbne spørgsmålstegn i denne kategori af spillere. Mange projekter, få der skiller sig ud.

Pavlovic er lagt på hjul og stejle, færdig i klubben. Serberen har, efter et fornuftigt aftryk i mesterskabssæonen, kørt helt ud på et sidespor, og det står skrevet i sol, måne og stjerner at hans fremtid ligger andetsteds end på Vestegnen. Kan CV få penge i kassen for den nuværende nummer 9 er det ren win-win.

Singh har fået 17 minutters fodbold i foråret, og anses heller ikke i skrivende stund for at være fremtidens mand (hvert fald ikke nu hvor Kvistgaarden har sat sig tungt på den titel). Den sportslige ledelse har nok af projekter, og Singhs fremtid peger nok mere mod en udlejning eller et skifte ud af klubben.

Carl Björk... Omstilling tager tid. Kvaliterne kan man ikke tage fra svenskeren, men kan han finde sig til rette i den danske liga. Spilletid i 11 kampe, ingen af dem med fuld tid. For nuværende overhalet af Kvistgaarden i det interne hieraki. Fysikken skal udbygges og de taktiske principper på plads, et bud er NF gradvist vil forsøge at bringe svenskeren i spil gennem efteråret.

Kvistgaarden har haft fart på sin udvikling. Greb chancen i et tamt Brøndbyforår hos sine konkurrenter i front, og er nu in the mix til en startplads. Skal have spilletid i efteråret for at fortsætte sin udvikling.

Marko Divkovic er et åbent spørgsmål. Rigtig flotte momenter op mod jul er blevet efterfulgt af et forår, hvor kroaten har været været langt fra at fortsætte de positive takter fra før vinterpausen. Kastet rundt i forskellige roller som de taktiske systemer er blevet ændret, afsluttet fra dårlige positioner og generelt bare haft rigtig lidt slutprodukt i sit spil. Skal han være en afslutter, oplægger, angriber, wing... Hvor skal kroaten spilles? I sin tidligere klub mest brugt for højre indagående wing / angriber. Spørgsmålene er mange, og de skal afklares i sommerpausen før end Divkovic skal fremstå som andet end en parantes i truppen.

Yousef Salech skal have luft under vingerne og minutter under bæltet. Kvistgaarden har taget rollen som den opportunistiske førsteudfordrer til prinsessens hånd. Kan Salech fortsat udvikle sig nok bare med sparsomme minutter i Superligaen og reserveholdsfodbold?

Simon Hedlund er en kvalitetsspiller. Højt værdsat og med en naturlig rolle højt i hierakiet. Men han har også kontraktudløb om et år. Enten skal Brøndby forlænge med svenskeren, eller også skal man smede mens jernet er varmt (eller lunkent hvis man tager Brøndbys generelle forår in mente). Hvor meget undertegnede subjektivt rater Hedlund højt i Brøndby, så kan svenskerens tid - objektivt set - måske lakke mod enden, hvis ikke man sætter sig til bordet og får forhandlet en ny kontrakt.

Oskar Fallenius er på udleje i norsk fodbold, hvor Brøndby har en klausul om at hente ham hjem til august. I skrivende stund virker det stærkt usandsynligt at Brøndby henter svenskeren retur, hvorfor han må antages at tilbringe 2022 i norsk fodbold.

I skrivende stund er der en (for) stor række af spillere i et blødt gummilag. Hvem skal klubben satse på? Frontkæden er klart stedet der skal arbejdes igennem med støvekosten. Pladserne skal skæres til, og strukturen skal være meget mere klar: kvalitet fremfor kvantitet. Hvis der skal være tre etablerede der skal formodes at dele majoriteten af spilletiden er det: Kvistgaarden, Hedlund, transfer-ind, eventuelt med endnu et indkøb såfremt Hedlund sælges. For Carl Björk og Marko Divkovic kan deres held være, så de undgår en stoledans om en ledig plads i truppen, at de næste angribere fra Masterclass endnu er lidt tid fra at være modne til spilletid i Superligaen. Erfarne u-holdsseere beretter om spillere på vej med potentiale, men også spillere som det endnu er for tidligt at smide i reelt spil til minutter i Superligaen. Så efter sommerens vindue må Björk og Divkovic gøre sig til i træningen for at ændre på deres position som udviklingsspillere i truppen.

På salgslisten: Pavlovic, Singh, Simon Hedlund (hvis kontrakten ikke forlænges)

Til Udleje: Yousef Salech

Transfer ind: En ny angriber, eventuelt suppleret af endnu en såfremt der sælges i kvaliteten (her tænkes der primært Hedlund).

Mathias Kvistgaarden
Teis Markfoged © All rights reserved

Sammenfatning

På den primære ønskeseddel før CV skal i bland-selv-slik-butikken må stå en højreback, en 8er (minimum) samt 1-2 angribere (afhængig af eventuel afgang).

Hvad er dine tanker om truppens sammensætning? Hvad skal CV fokusere på henover sommerens transfervindue? Giv din holdning til kende i debatten i kommentarsporet nedenfor.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    30. maj 2022   

 • Målmænd:
  Jeg tænker, at Ziegler vil udgøre 3-keeper og Ægidius forsøgt udlejet for at tanke spilletid. (Kasper har efterfølgende opdateret artiklen med denne pointe. Ziegler er dog ikke på en flerårig kontrakt, men en 1-årig U20-kontrakt, så han bliver med sikkerhed ikke udlejet).

  Forsvar:
  Jeg tænker, at det skal være en prioritet at få sendt Rosted videre, da talentet ikke er til mere end rotationsspiller.
  Wikstøm vil have godt af en sæson i HB Køge, så han kan lære fra den bedste.
  Sælges Bruus, så skal han erstattes af kvalitet og gerne Wass.

  Midtbane:
  Jeg håber, at vi beholder både Radosevic og Bell. Deres diversitet er godt for de taktiske muligheder og så kan de måske smitte hinanden med deres styrker.
  Jeg ser Slimane som bedst på 8’eren, så jeg vil fortrække en performance-spiller på 10’eren som prioriteret indkøb. Jeg er overbevist om, at med en dygtig 10’er, vil vores angribere have bedre forudsætninger.

  Angriber:
  Ud med skampletten Pavlovic og lade Salech udgøre truppens tank-forward. Singh kan nok også bruge en tur til HB Køge og Hedlund bør nok med rimelighed kapitaliseres. Jeg har kæmpe fidus til Kvistgaarden, men tror ikke på Divkovic som makkeren.

  Jeg ser fart, fart og fart som forudsætninger ved samtlige nye indkøb. Både Bell, Slimane og Cappis er blandt ligaens langsommeste spillere, Greve er medium og Radosevic hurtig - og derfor skal han blive.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     31. maj 2022   

  • @Saesonkort - Fed pointe med Wikstrøm til HB Køge og lære fra den bedste. :-D Meget enig.

 • Fin gennemgang af truppen.

  I midterforsvaret synes jeg ikke man skal leje Wikström ud, for at købe en anden ind. Nu har han lige brugt et år på at akklimatisere sig her, så jeg mener det bedste vil være at prøve at give ham spilletid. Men det kræver selvfølgelig at både Rosted og Maxsø kommer videre.

  Det er foreslået nogle gange, men kunne Heggheim komme ud på den højre back? Jeg kan godt se at det vil være bedre i 4-3-3 end 4-4-2 med diamant, da backerne i det system jo skal sikre bredden i banen, men det ville give frygtelig god mening i forhold til trupsammensætning at gøre det sådan, hvis Bruus sælges.

  På midtbanen er jeg enig med Sæsonkort i at Slimane nok bruges bedst på 8'eren, ligesom jeg er enig i at det at have både Bell og Rado i truppen, åbner nogle taktiske muligheder. Cappis synes jeg efterhånden gør det ret godt. Jeg så Silkeborgkampen igen, og han var altså virkelig god.
  Derudover har vi så Bjur, Greve og Pyndt. Sidstnævnte skal nok ud. Fallenius kan vi hive hjem ved behov til 10'eren. Jeg synes derfor ikke at midtbanen skal suppleres.

  Et spørgsmål til Kasper Pedersbæk: hvad er din holdning til at rykke Divkovic ned på 10'eren? Han virker rimelig god i små rum, beskytter bolden godt, og kan godt lægge gode dybe gennembrudsbolde. Kan det være måden at forløse ham på?
  1 enig

 • Keeper: Hent Jakob Rinne, store klubber har 2 klasse målmand, han er klasse og tilmed gratis......udlej: Ægidius.

  Forsvar: Ja, Wass vil være fantastisk.....Wass og Blas klasse....udlej: Wikstrøm

  Midtbane: Ingen, synes vores midt ser god ud. Ellers skal det være en klassespiller, måske Nørgaard, men nok ikke realistisk.

  Angreb: Makienok, stor/stærk kender klubben, udlej/sælg: Singh og Pavlovic.......

  Ser egentlig helst vi holder på stammen, de 20 spillere der har spillet mest i sæsonen. Hvis salg så det +30 millioner dkr salg eller reserverne sælges: Pavlovic især....
  1 enig
   
  • Betalende bruger
     30. maj 2022   

  • @Sunderland Tror ikke, at Rinne gider bænken - måske han kan blive skiftet ind, når vi skal sparke straffe :)

   Har du fulgt Makienoks karriere i udlandet? Jeg tror ikke, at der findes en spiller, der har været mere skadet end ham, så et klart NEJ - han ender i Køge. Hvis vi kunne finde en Falk-type til midtbanen, bør vi købe ham. Det tekniske niveau - med få undtagelser - er skræmmende dårligt på holdet.
   5 enige

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Behold Salech og lad ham rotere med Divkovic

 • Solz
 • Solz   30. maj 2022   

 • I store træk enig, så har intet at tilføje. Synes nærmest alt er italesat.
  2 enige

 • Barca
 • Barca   30. maj 2022   

 • Jeg er meget enig i dine betragtninger....godt skrevet artikel.
  Håber at CV hjælper NF med et stærkere hold TIDLIGT i vinduet....
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    30. maj 2022   

 • Målmænd:
  Udlej Ægidius, gerne til Hvidovre eller Nykøbing F så han fortsat kan være tæt på.
  Ziegler vil kunne stå på U19

  Forsvar:
  Sælg Bruus, Maxsø og Rosted
  Udlej Wikstrøm
  Hvis man vil have noget rutine ind, så skal Wikström udlejes mindst et ½ år.
  Personligt kan jeg godt nøjes med Heggiem, Tsiembe, Alves og Wikströrm
  Men ellers hent Alfons Stamsted til HB positionen (alternativt Andreas Vindheim, der har været udlejet til Schalke 04, men de bruger ikke deres købs option)
  Også skal der ligge en afklaring om Maxsø senest 1.7, så Brøndby ikke endnu et transfervindue skal være i tvivl om hvad der sker.
  Rosted skal meget gerne opgraderes og der er en del transferfri spiller som Brøndby burde overveje. Hördur Magnússon, Joakim Nilsson, Sebastian Holmén og Stefan Gartenmann er bare nogle (selvfølgelig vil Brøndby ikke være deres første prio men der skal upgraderes)

  Midtbane:
  Sælg Radosevic, Pyndt
  Udlej Cappis
  Jeg er godt nok delt omkring Slimane. Optimalt fortsætter hans sin udvikling og har et godt VM hvorefter Brøndby sælger ham til januar. Men jeg synes godt nok han er svingede, så jeg er også lidt bange for han ikke tager den næste skridt.
  Når men hent en gratis Simon Gustafson også Wass, også selvom det bliver til sidst i vinduet med Wass
  Jeg er også blevet lidt tændt på en spiller som Kwasniak og hans udvikling som defensiv midt. Også kommer Marinus Larsen også op i truppen.

  Angreb:
  Ophæv/sælg Pavlovic og Singh
  Udlej Salech (Nykøbing FC kunne være relevant hvis de sælger Mathias Kristensen til Lyngby)
  Som Kasper også skriver skal der også findes en afklaring på Hedlund.
  Hvis man ender med at sende Hedlund videre kunne en transferfri spiller som (andre har nævnt) Fredrik Gulbrandsen. Har farten som Hedlund.
  Ellers kunne jeg godt tænke mig at Brøndby kiggede i retning af finske Joel Pohjanpalo som starter. Alternativt en transferfri Simon Makienok som en rotationsspiller.
  Personligt synes jeg fortsat at Björk ser spændende ud. Har farten og noget af det samme udtryk som Uhre havde. Så jeg håber han indenfor det næste årstid kan tage et skridt nærmere en start opstilling

  1 enig
   
  • @Kenneth finnen du skriver om Joel Pohjanpalo, kan han fås for penge??? tænker han er 2-3 klasser over dem CV normalt køber
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Hans
  • Hans   30. maj 2022   

  • @Kenneth Joel pohjanpalo bundet på kontrakt i tsv Bayer 04 leverkusen vist nok i et stykke tid endnu 2023 hvad værre er at han har haft stor succes i tyrkisk fodbold i rizespor 16 mål i 30 kampe hvor han var udlejet til næppe en spiller vi har råd til og kan erlægge de penge en tyrkisk klub kan og som Bayer leverkusen vil have for ham…så den døde hurtigt…var han transferfri var det en anden sag. Spændende spiller helt bestemt.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • fabi
 • fabi   30. maj 2022   

 • Jeg håber og tror på et lidt mere stille vindue end pedersbæk lægger op til. Især på indgangsiden i det centrale forsvar.

  Prioritet 1. er at få udrenset truppen. Pavlo og Rosted permanent videre. Singh og salech på leje i 1. div. Nykøbing kunne godt bruge salech eftersom deres fysisk store angriber vidst ryger til lyngby.
  Singh kunne jeg godt se få en masse spilletid hos næstved, der rykker op i 1. div eller hos hvidovre der både mister boateng og aabech.

  Prioritet 2. Jeg tror rigtig meget på vores ungdoms årgange især vores 05 årgang, og dem ser jeg gerne, at der skal være plads til. De har potentialet til at blive vores gyldne generation.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     30. maj 2022   

  • @fabi, vil du omdanne vores superligahold til en førsteårs U19 trup?
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    31. maj 2022   

 • Jeg synes umiddelbart at det største hul er manglende kreativitet og chanceskabelse fra midtbanen, samt manglende evne til at dominere kampene MED bolden, så vi også kan mose en modstander der står lavt. Dernæst er der selvfølgelig altid ønsket om en eller flere angribere med det der ekstra gear og evnen til at score selv i de svære kampe. Det har vi været velsignet med i mange år fra Uhre, vores polske indslag og Pukki. Det er spilllere som dels kom frem til meget og dels havde høj træfsikkerhed. Udfordringen er bare at alle hold i verden leder efter netop den type angribere, som leverer mere end deres pris tilsiger...så jeg tror at det er billigere at købe sig til en forbedret evne til at skabe chancer end til en Messi-troldmand eller en Lewandowski-agtigt afslutter, som score ud af ingenting i hver kamp.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Er også enig generelt, MEN Divkovic kan jeg ikke se spille noget sted på banen så længe vores modstander pakker sig, han ville være god som sub hvor vi er er foran og om guder vil det bliver bedre til kontra fasen, mod et etableret forsvar duer han ikke rigtig med de tætte markeringer vi ofte er oppe imod, dog til Divkovic side ville jeg sige han er nok den spiller i suppen som der er begået flest frispark imod uden den rent faktisk er blevet dømt.

  Men gider Divkovic at sidde på bænken ?.
  Marxø SKAL videre denne sommer, vi har erstatningerne i truppen, så giv ham hans udlands skifte, det er fortjent.
  Bjur mener jeg også vi skal finde en anden løsning på, han er ikke i start 11'er og jeg har svært ved at se en rolle til ham hvis vi spiller med diamant.
  1 god kommentar

 • Fin gennemgang
  Ud; Rosted, Bruus, Pavlovic
  Ind; Wass, Fagir og Carstensen
  Leje; Wickstrom, Salech, Pyndt.
  Start 11
  Hermansen
  Carstensen-Maxsø,Tchiembe, Blas
  Rado, Wass, Greve,Slimane
  Faghir, Kvistgaarden.
  Reserver; Ægæius, Alves Friedrich, Bjur, Heggheim, Bell, Chappis, Björk, Divkovic, Hedlund
  Der er mange kampe i efteråret så bredden skal være bedre.
  Bum CV sæt i gang!
  1 enig
   
  • @renecaspersen lige et par spørgsmål, hvad med spillere som Singh, Marinus Larsen og Thomas Mikkelsen hvad tænker du med dem?
   Og hvad tænker du at dem der skal ind kommer til at koste?
   2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Hvis Maxsø sælges, synes jeg Rosted skal blive. Jeg tror Heggheim kan blive god, tror dog på udfald- og Rosted er en meget solid backup, og måske endda starter.

  Uanset om Bruus sælges, så skal der købes en back med mere kvalitet.

  Synes også der skal købes en venstre back- tror ikke vi har Blas mere end denne sæson med. Og så synes at Bjur skal have en større rolle i offensiven. Tror Bjur kan udfylde den rolle, man håbede Corlu skulle have.

  Ser også Slimane som 8'er. Forsætter vi 4-4-2 diamant. Så skal vi have en Jobbe/Mukhtar type på 10'eren. En der kan løbe gennem kæderne. Her skal vi have noget xfactor- det vil gøre holdet så meget farligere.
  Ser det som en stor prioritet

---

 • Transfer ud: Rosted, Maxø, Buus, Gammleby, Pyndt, Cappis,Fallenius, Singh, Pavlovic,

  Transfer ind: Hj.back, Wass,kan vel hentes for ca. 1,5 mio. euro i AM ellers Heggheim på hj.B. / En ny 8´er med høj speed & godt første touch.
  Angrebet: første valg Hedlund/MK, Hedlund er med MK indtræden ved at finde sig selv som suppens bedste assist-spiller,så ingen transfer ind, men CV skal ud og finde en klasse 8´er og det er her pengene skal bruges, med salg af Buus, Maxsø osv. skulle der kunne blive råd til en 8 i niveauet 4-5 mio. euro.
   
  • @Rasmus Stephansen syntes det ville være synd at sætte Wass på backen. Han er en alt for god fodboldspiller

  Se 2 flere kommentarer

 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    31. maj 2022   

 • Gode pointer!
  Jeg føler også at truppen er godt besat. Faktisk så godt besat at der skal lidt ud og en smule ind. Smutter Maxsø, mener jeg ikke der vil være den store omrokering omend han er dygtig og værdsat. Der skal ryddes lidt ud i toppen, dog er jeg ganske tilfreds.

 • Måske prøve Bjur på højre back? Han gjorde det fint på venstre, og så kan han evt spille sig ind på midtbanen i takt med at Friedrich bliver klar til at være fast mand på højre back.

  Det kan godt være at Bjur ikke vil være topklasse på den position, men jeg tror at man skal smide temmelig mange penge for at få en der er afgørende bedre. De penge så jeg hellere brugt til en markant forstærkning på midtbanen (Wass!) og i angrebet.

---

 • Forfatter af indslaget har glemt Mensa på højre back

 • Tak for en fin gennemgang.
  Den efterlader mig dog også en anelse frustreret selvom jeg godt ved det er nemt at være bagklog.

  Forsvar
  Da man solgte Jung vidste man, at der var en sandsynlighed for, at vi skulle gå retur til en 4 back kæde - hvorfor køber vi så Alves i januar-vinduet (jeg er med på at Maxsø er på vej ud af døren) men selv med et salg af Maxsø havde vi jo pt. haft 5 stoppere til 2 pladser. Nu har vi købt ind til et system vi ikke spiller længere. Det har kostet os dyrt tidligere. Derudover siger man til omverdenen, at man gerne vil forlænge med Maxsø så har vi jo reelt 5 stoppere der skal kæmpe om 1 plads (ved siden af Maxsø). Det er mildt ud sagt en rigtig møgsituation. Og til gengæld er der reelt ingen på bænken der kan tage en af back-pladserne.

  Midtbane
  Hvorfor køber man Bell når han både i 3-5-2 og 4-4-2 passer klart bedst i Rado's rolle når man har forlænget med Rado. Jeg er med på der skal være konkurrence på alle pladser men nu har vi to næste lige gode spillere på den position der koster ca. 1 mio. euro hver - og det er hverken holdbart for Rado eller Bell at sidde særligt meget på bænken.

  De 3 andre midtbanepladser har til gengæld nærmest ingen konkurrence for her skal Anis, Greve og Cappis sådan set kun slås med en ofte skadet Bjur - Vi har ingen på bænken der kan træde ind her.

  Angreb
  Og så til angrebet - på midtbanen slås 6 spillere (anis, bell, rado, bjur, cappis og greve) om 4 pladser men i angrebet har vi 7 spillere der skal slås om 2 pladser - altså hvordan hulen endte vi lige her? Og ikke en eneste af angribere er proven goalgetter.

  Summasumarum efter vores formationsskifte synes jeg faktisk at truppen ser meget uharmonisk ud, og der desværre skal noget af en rengøring til.
  Wass og en stærk angriber er på ønskelisten - og så en masse spillere ud via salg eller udlejning.
   
  • @Benjamino angående forsvaret, så spillede de dog med 3 midterforsvarere det meste af foråret også gav det jo mening med Alves fordi at Maxsø så ud til at være solgt, at han så endte med ikke at blive det er så en helt anden ting.
   Midtbanen kan jeg ikke rigtig være uenig med dig om, der mangler nu en spiller eller 2 til de forreste pladser.
   Hvad angår angrebet så står der rigtig nok at vi har 7 af dem, men vi kan vel også godt blive enige om at Singh og Salech ikke rigtig er med i den gruppe og jeg tror heller ikke at de kommer til at være det i næste sæson, Singh bør nok sendes videre så han kan komme til at spille fast og Salech syntes jeg bør udlejes så har kan blive afprøvet på et højere niveau end U19 og reserveholds kampe.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     1. juni 2022   

  • @Benjamino - Du har nogle rigtig gode pointer. Det er netop derfor jeg længe har plæderet for, at klubben låser sig fast på een spillestil.
   Det skal ikke ikke være op til Niels at rokere rundt, så vi får de bedste eller dyreste spillere i truppen hver søndag.
   Hvis vi har een fast spillestil, kam CV også købe ind til den og kun den.

   Jeg vil dog forsvare købet af Bell. Nanna har tidligere nævnt det i BrøndbyLyd og NF gjorde det også i seneste afsnit. Rado og Bell bidrager med vidt forskellige ting. Så vi kan med de to spillere, gribe samme formation an, på vidt forskellige måder. Rado er en stærk erobre, hvor Bell er bedre til at føre bolden frem. Vil vi have en kamp, hvor vi enten står lidt mere tilbage, eller vil have backerne længere frem, så kan Rado hjælpe til i forsvaret. Spiller vi derimod mod en modstander med stærke backs, kan Bell være en trussel i midten af banen.

  Se 1 flere kommentarer

 • Er Maxsø hurtig nok til at spille i 4-4-2 hvor han skal dække en langt større område og støde op i banen og nødvendigvis må efter lade et bagrum ??
   
  • @Rasmus Stephansen det vil jeg nok tro han er men han er ikke lige så god som i 3-5-2 derfor vil det være en god aftale at vinke farvel til Maxsø denne sommer - det kræver dog optimalt set en ny leder på holdet host host Wass..

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    1. juni 2022   

 • Tak for en fin gennemgang Kasper. Jeg er overordnet enig i dine til- og afgange.
  På nær Rado. Både Nanna og NF har nævnt, at Rado og Bell bruger forskellige udtryk til 6’er positionen. Så det er måske ikke så skidt, at have to dygtige spillere, til denne plads, da vi kan skifte udtryk i en kamp, uden at skifte formation.

  Jeg er dog også lidt ambivalent ved at skulle beholde Rado, til en plads, hvor ham måske kun får 30-50% af kampene, når han er en af vores mest løntunge spillere.
  Så fra et økonomiske perspektiv, vil denne sommer være den bedre at sende Rado afsted.

  Men oven i alt dette, er Rado også en af vores mest erfarne spillere. Og i en tid hvor vi skriger på erfaring i truppen og kontinuitet, er det måske ikke det rette tidspunkt at skippe han afsted.
  Vi mangler ledere på holdet. Og Rado er blevet så meget af en leder, som Rado kan…
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner