Maxsø mod FCM
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Andreas Maxsø var Brøndbys bedste mod FCM

 
I har valgt anfører Andreas Maxsø som Brøndbys bedste spiller i 1-0-nederlaget til FC Midtjylland.

    • Maxsø mod FCM
    • Nanna Møller Karlsen
      8. april 2021 - Klokken 10:47
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    8. april 2021 - Klokken 10:47

Andreas Maxsø har været spillende på et højt niveau i 2021 og det ser ud til at fortsætte. I anerkender i hvert fald atter anførerens præstation, selvom det søndag blev til et nederlag på 1-0 til FC Midtjylland.

I har valgt Maxsø som Brøndbys bedste spiller i kampen, hvor han endte på et karaktergennemsnit på 6.5. På andenpladsen finder vi Josip Radosevic med 5.9 og efter ham Hjörtur Hermannsson med 5.7.

Se hele resultatet af afstemningen her:

Nanna Møller Karlsen © All rights reserved





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Godt nok lave karakter! Må mere være et udtryk for skuffelsen, end en objektiv bedømmelse af præstation.

    Spiller lige op med vores nærmeste konkurrent på udebane, holder dem fra egentlige store chancer, og er uheldige med ikke minimum at få uafgjort..
    1 enig
     
    • Philip
    • Philip
      Top kommentator
      Top gode
      Top enige
        8. april 2021   

    • @TibblingLove
      Jeg synes nu de fleste karakterer er helt fair, det er kun Hjorturs karakter som jeg personligt synes er alt for høj ift. hans præstation i kampen. Han var godt nok ringe både med og uden bold.

      Vi spiller ikke en god kamp. Vores pres fungerede ikke og vores boldomgang var langsom og alt for let at læse. Vi kunne ikke på dagen om FCM ville ikke. Vi skaber 3 store chancer i kampen, men de kommer efter grove personlige fejl fra FCM. Alt i alt en dårlig præstation som bliver til middel grundet modstanderens styrke.
      1 enig · 2 god kommentar

  • Som sædvanligt er karaktererne for lave når vi taber og for høje når vi vinder. At det langt hen ad vejen ikke er seværdig fodbold, ændrer ikke på, at vi spiller lige op med FCM og formår at skabe flere store chancer, mod et hold som stod meget defensivt. Det syntes jeg er en positiv udvikling, at det i bogstavelig forstand bliver til stolpe ud, ændre ikke på holdindsatsen.
    2 enige · 2 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder