Andreas Pyndt Andersen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Andreas Pyndt'ede med hattrick i reservernes storsejr over FCN

 
Andreas Pyndt scorede hattrick, da Brøndbys reserver torsdag eftermiddag vandt 5-1 over FC Nordsjællands ditto.

  • Andreas Pyndt Andersen
  • Nanna Møller Karlsen
   25. marts 2021 - Klokken 14:47
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. marts 2021 - Klokken 14:47

Torsdag eftermiddag spillede Brøndby IF træningskamp på udebane mod FC Nordsjælland. Det var en kærkommen mulighed for at give minutter i benene til nogle af de spillere, som ikke spiller så meget i Superligaen.

Brøndby startede med følgende spillere i en 4-3-3:

Michael Tørnes

Andreas Bruus - Sigurd Rosted - Joel Kabongo - Michael Lumb

Lasse Vigen - Tobias Børkeeiet - Andreas Pyndt

Jagvir Singh - Andrija Pavlovic - Oskar Fallenius

Det blev en første halvleg spillet i et højt tempo og med en masse chancer. Der stod Brøndby IF på de fleste af dem.

Særligt Oskar Fallenius og Jagvir Singh var i hopla i offensiven og lå konstant og udfordrede FCNs bagerste med løb med og uden bold. De blev fornemt serviceret af en velfungerende midtbane, hvor særligt Andreas Pyndt strålede. Han var Brøndbys bedste spiller i første halvleg.

Pyndt var her, der og alle vegne. Han ydede et stort løbearbejde og var samtidig sikker i afleveringerne og med vision for spillet. Også ros til midtbanekollegaerne Lasse Vigen og Tobias Børkeeiet. Sidstnævnte var et sikkert anker og Vigen havde flere gode drev med bolden.

Men først skulle Brøndby brænde et hav af chancer. Det gjorde de. Synderne var mange, og pludselig scorede FCN i den anden ende. Det så derfor ud til at blive en halvleg, hvor Brøndby ikke havde kendt deres besøgelsestid. Men sådan blev det ikke.

For så var det Vigen drev bolden frem og på det helt rette tidspunkt lagde den på et sølvfad for Fallenius, der gjorde det til 1-1.

Ikke længe efter fik samme Fallenius en kæmpechance efter godt forarbejde af Pyndt og Singh, men FCN-keeperen reddede flot. Det efterfølgende hjørnespark blev clearet og havnede hos Pyndt, der et par meter uden for feltet simpelthen bare tornede den op i krogen. 2-1 til Brøndby ved pausen.

Brøndby fortsatte stormløbet mod FCN-målet efter pausen og Pyndt fortsatte storspillet. Han var allerede på pletten igen, da anden halvleg ikke var ret gammel. Børkeeiet lagde en god bold i dybden og Pyndt scorede til 3-1.

Børkeeiet havde en del af disse glimrende bolde i dybden og nordmanden spillede også en rigtig fin kamp. Han lå og kontrollerede godt og tog fint temperaturen på, hvornår den skulle spilles langt, kort og diagonalt.

Men de blå/gule var ikke færdige med at score mål. Fallenius tog et godt løb i dybden og fik bolden, som han lagde ind til Vigen, der lå omkring buen på feltet. Vigen spottede Singh ud af øjenkrogen og lagde bolden ud til ham, så han kunne score til 4-1.

Anden halvleg gav også plads til flere indskiftninger og for Brøndby blev der spilletid til Morten Frendrup (først som venstre midtstopper og siden som midtbanespiller), Marinus Larsen, Oliver Jeppe og Cornelius Allen.

Men Pyndt overstrålede alle i dag og symptomatisk nok fik han scoret et mål mere, inden han blev skiftet ud. Det var faktisk Oliver Jeppe, der lagde en god bold til Vigen, der begav sig ud på en fantastisk dribletur, der burde have kastet en kasse af sig. Men Vigens afslutning blev reddet af målmanden. Til gengæld puffede han returen lige ud for støvlerne af Pyndt, som trillede den i kassen til 5-1 og dermed havde han scoret hattrick.

Mod slutningen af anden halvleg løb kampen ud i sandet. Den var naturligt nok blevet præget af de mange indskiftninger fra begge hold. I sidste ende kunne Brøndby trække sig sejrrigt ud af opgøret med 5-1 og Niels Frederiksen må have fået noget at tænke på.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Klassekamp. Jeg har lidt svært ved at vurdere modstandens kvalitet, men uanset så kørte spillet flydende og tempofyldt gennem hele kampen, og presspillet fungerede fremragende.

  Fisker (som i øvrigt gjorde det fint bag mikrofonen) fik kaldt Pyndt for den nye Kaiser. Den sammenligning kan jeg virkelig godt følge. Hold op, han var god. Singh og Fallenius gjorde det også fremragende.

  Af de mere etablerede spillere må Bruus fremhæves for en strålende defensiv indsats. Lumb på den anden back ser langt mere skarp ud end tidligere.

  Fed, fed kamp. Kunne man ikke arrangere endnu én, f.eks. mod Lyngby eller PSE, inden opstarten?
  6 enige · 10 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. marts 2021   

  • @Christian Brøndbyman Enig i alt du skriver. Skal vi ikke til Sverige og møde IFK Goteborg her i pausen?
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman modstand eller ej kræver aligevel kvalitet. det er jo ikke fordi FCN spillerne klapper af ham og giver ham åben vej til målet

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    25. marts 2021   

 • Fremragende kamp af de unge, der virkelig giver Niels Frederiksen nogle flere muligheder i det offensive til det kommende slutspil!

  Værd at bemærke, så er udskifterne årgang 03, hvilket nok betyder, at de seks årgang 02 med kontraktudløb til sommer skal videre i systemet i den kommende sæson.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     25. marts 2021   

  • @Saesonkort enig - har tidligere skrevet det - forstår ikke at der ikke var en større oprydning i u19 truppen i vinters.

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25. marts 2021   

 • Dejligt med en god kamp for Pyndt. Han er ved at havde en alder hvor han skal spille væsentlig mere.

  Derudover solid præstation af alle. Særligt dejlig at se Lumb og Pavlovic performe. Af de etablerede spillere var Rosted og Bruus også virkelig gode.
  6 enige · 4 god kommentar
   
  • @Philip Enig omkring Pyndt - men hvem skal han slå af? Hvis jeg var ham, ville jeg sgu være noget overrasket over købet af Cappis.

  Se 3 flere kommentarer

 • Kuffe
 • Kuffe   25. marts 2021   

 • Mine tanker om kampen er således:

  Bruus satte vel ikke en fod rigtig i første halvleg og virkede slet ikke klar til spille bold, men kommer godt efter det i anden.

  Singh er ikke den spiller jeg tror får det store gennembrud lige foreløbig, han har simpelthen for mange mangler og hans attitude står ikke mål med hans talent.

  Lumb virker til at komme bedre efter det, og kan måske begynde at presse Bjur på den V.Back.

  Fallenius ser jeg et, endog, meget stort potentiale i, men hans afslutninger virker sløsede og uskarpe.

  Kabongo spillede en meget fornuftig kamp i forsvaret.

  Pyndt virker spænende, kom godt med i opspillet og fandt nogle rigtig fine positioner. Glæder mig til at se noget mere til ham.

  Pavlovic er stor og stærk, men hans første berøringer og boldomgang er ikke altid lige i skabet, håber det er fordi han lige er kommet tilbage og lige skal i gang igen.

  Og så må jeg også bare give at Nordsjælland spillede en uhyrlig dårlig kamp, ville være stærkt utilfreds hvis det havde været Brøndby ! De gav utrolig meget plads til Brøndby, det kan jeg ikke i min vildeste fantasi tro på vi får i en Superliga kamp.
  1 god kommentar
   
  • @Kuffe helt enig.
   Det virkede næsten som om FCN spillede et helt andet spil.

   Jeg er dog slet ikke på vognen at vi spillede særlig godt. Vi skaber tonsvis af chancer men synes faktisk ikke spillet flød.

   Men man skal selvfølgelig ikke brokke sig over 5-1
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     26. marts 2021   

  • @Kuffe Enig bortset fra din bedømmelse af Singh. Når vi møder hold som Randers nytter det ikke noget at stille med 3 dybdeløbere på banen og dybdeløbere til at sætte ind fra bænken. Som jeg har skrevet i anden forbindelse lærte vi på et af de aller første trænerkurser under DBU at når man står overfor en modstander som står dybt skal man have nogle driblere som kan løsne op for deres organisation. Hvad jeg glemte at nævne var at det var Birger Peitersen som vi lærte det af. Det var en del af hans svar på hvad man gør mod defensive hold. De andre løsninger er langskud, hurtigt bandespil (det hed det i starten af firserne) I de små rum eller et par 2 meter mænd i boksen og nogle folk som kan ramme dem. Det ser ud som om Corlu ikke kommer til at spille foreløbig hvilket gør at Singh ud over langskud er den eneste nøgle vi har til at åbne Randers da han er den eneste i vores trup som kan løbe med bolden klistret til foden og tætheden i Randers forsvaret nærmest udelukker langskud og at kombinere sig igennem. Pavlovic er ikke en trussel i hovedspillet da det kræver at vores folk kan ramme ham hvilket de til nu ikke har kunnet. Hvad er du mener der er galt med hans attitude? Med mindre du følger ham dagligt og ser noget vi andre ikke ser er det svært at se hvad der skulle være galt med hans attitude. M.h.t. Fallenius har han godt nok brug for afslutningstræning. Og nu hvor vi snakker attitude problemer skal han saftsuseme lade Marinus sparke de frispark i fremtiden. Han forsøgte også at stjæle et frispark fra Marinus i kampen mod HIK.

  Se 1 flere kommentarer


 • Joblar
 • Joblar   25. marts 2021   

 • Virkelig en god kamp af de unge, selv om det måske var på en billig baggrund. Syntes spillet var endog meget opløftende, og der er virkelig mange der byder sig til, desuden blev jeg bare bekræftet i at fremtiden ser lys ud, der er virkelig en masse der står på spring, så syntes fødekæden ser lovende ud, også set i lyset af eventuelle salg.
  2 enige · 3 god kommentar

 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    25. marts 2021   

 • Super træningskamp af Brøndby.

  Tørnes: Den gamle kan stadig. Stod som han skulle. Spændende om han bliver hos os, som coach, efter sommer. Det kunne jeg godt håbe på

  Lumb: Fik oprejsning og gjorde en god figur. Især i 2. halvleg med mange gode offensive løb

  Rosted: Styrede forsvaret. Havde mange gode fremadrettede afleveringer

  Kabongo: Dejligt at se ham på banen igen! Solidt, men blev ikke rigtig udfordret

  Bruus: Var en raket i 2. halvleg. Lavede også et vanvittigt returløb som forhindrede en FCN-scoring

  Børke: En hardhitter. Og ophavsmand til to mål (3-1 og 4-1, mener jeg) med sublime lange afleveringer

  Pyndt: Respekt.. Er det Vigens arvtager, hvis ikke Lasse-far forlænger?

  Vigen: Var overlegen på banen. Løb meget frem og tilbage. Gjorde det godt

  Fallenius: Burde have scoret 3 mål mere. Men fantastisk at han kommer til chancerne. Det kan blive rigtig godt med ham

  Singh: Lidt det samme som Fallenius. Det kan blive rigtig godt. Han er uhyggelig, når han bliver retvendt. Mangler måske stadig noget taktisk forståelse og spilmønstre. Men hvis de kommer - så bliver det godt

  Pavlovic: Ok præstation, men ikke meget mere. Synes ikke han var så iøjnefaldende, men ok - han er lige kommet tilbage fra skade. Vi kender jo hans niveau - modsat de unge som viste sig flot frem i dag

  Øvrige: Frendrup i midterforsvaret var interessant. Også dét løste han godt. De øvrige unge spillere som kom ind gjorde det også fint

  Alt i alt: Meget opløftende. 4-3-3 kan sagtens blive en (permanent) løsning med det spillermateriale vi har. Lumb og Bruus kom jo virkelig meget med alligevel, selvom de ikke var deciderede wing-backs. Det frigiver jo så bare en ekstra midtbanespiller til os - og der er vi tilsyneladende fint besat!

  Og FCN... can we play you every week? Jeg aner ikke om det var U15-holdet de sendte på banen, men de lavede virkelig mange fejl. Især i opspillet hvor FCN, som de ellers normalt kan, ikke rigtig kunne spille sig ordentligt ud af BIF's pres. Offensivt havde de intet, udover nogle hurtige og tekniske fløje. Jeg tror det var målet til 4-1 eller 5-1 hvor to af deres midtbanespillere endda slet ikke løb med tilbage. Og så kunne tre BIF-spillere utrolig let score. Det var simpelthen en for lad og dårlig attitude i afgørende sekvenser fra dem. Men det kan vi jo heldigvis være fuldstændig ligeglade med. Der var fuld fokus og tænding fra Brøndbys spillere - det var næsten det fedeste ved hele kampen!
  3 enige · 5 god kommentar
   
  • @Broder Salsa
   Meget enig i din spillergennemgang og generelt dit indlæg her.

   Børkeeiet har en særdeles god afleveringsfod, som du skriver. Og mange andre gode kompetencer. Men hans problem i denne kamp og andre er efter min mening at han er for let at lokke i presfælder, hvor han har en tendens til at miste bolden på farlige steder. Men hvis han kan forbedre det, bliver han rigtig god.
   1 enig

  Se 5 flere kommentarer
   
  • mp80
  • mp80
   Betalende bruger
     25. marts 2021   

  • @Broder Salsa Generelt meget enig, Vigen synes jeg ikke var ret god i 1. halvleg, det blev bedre mod slutningen af 1. halvleg, men størtstedelen var der flere dårlige beslutninger.

  Se 1 flere kommentarer

 • nawwal
 • nawwal
  Betalende bruger
    25. marts 2021   

 • Ikke at han var kampens bedste, men skønt at se Lasse Vigen vise niveau i denne type kamp. Dejligt motiverende at se.

  Ellers går de største plusser til Pyndt, Fallenius og Tobias Børkeeiet, men egentligt gode præstationer hele vejen rundt.
  4 enige


 • Han så stærk ud, flot comback efter skade. NF må være tilfreds
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder