Anis Slimane
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Anis Slimane og Tunesien vandt Kirin Cup

 
Efter sejre over først Chile og siden værtsnationen Japan kunne det tunesiske landshold lade sig hylde som vinder af Kirin Cup. Anis Slimane fra Brøndby IF fik praktisk taget fuld tid i de to kampe.

    • Anis Slimane
    • Steen Sørensen
      15. juni 2022 - Klokken 05:00
  • Steen Sørensen
  • Steen Sørensen
    15. juni 2022 - Klokken 05:00

Efter at have overstået de første to kampe i kvalifikationen til den næste AFCON-slutrunde drog det tunesiske landshold til Japan for at deltage ved Kirin Cup. En fire-nationers turnering med Chile og Ghana som de sidste to hold,

I fredags spillede Tunesien semifinale mod Chile og vandt 2-0 efter 1-0 ved pausen. Det sdiste mål blev sat ind af OB's Issam Jebali kort før tid. Anis Slimane fra Brøndby IF startede inde på en lidt uvant plads som højre kant i den tunesiske 4-3-3 opstilling.

Den normale midtbanespiller blev skiftet ud i dommersn tillægstid, og det samme skete tirsdag i finalen mod værterne fra Japan. Hjemmeholdet havde fredag vundet deres semifinale mod Ghana med cifrene 4-1. Ghaneserne vandt tirsdag kampen om tredjepladsen mod Chile efter straffespark.

Ved tirsdagens finale startede Anis Slimane igen inde som højre kant, og med en sublim aflevering havde Brøndby-spilleren en afgørende fod med i det vigtige første mål, som blev sat ind på straffe af Mohamed Ali Ben Romdhane.

Det hele endte med en overbevisende sjer på 3-0 til Tunesien over de japanske værter. Alle tre mål faldt efter pausen, og endnu en gang scorede Issam Jebali kort før tid, mens Slimane blev skiftet ud i tillægstiden.

Se Anis Slimanes aflevering, der første til straffe og finalens første scoring, her:

 

Og fra en anden vinkel:

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Barca
  • Barca   15. juni 2022   

  • Ingen tvivl om at Slimane kan blive dyr, hvis han gør det godt til VM ........

  • Kenneth
  • Kenneth
    Betalende bruger
      15. juni 2022   

  • Er der nogen der følger og se det Tunesiske landshold, som kan sige om højreback Mohamed Dräger er god nok til Brøndby ?

    Han er på kontrakt hos Nottingham Forest og har sidste sæson været udlejet til FC Luzern. Og så vidt jeg kan læse mig til så vil de ikke gøre brug af den frikøbs klausul de havde.
    Han er født i Tyskland, og spillede 23 med 4 mål og 7 assist til følge (blev først udlejet i januar og spillede ikke fore Forest hele sidste efterår)




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder