Jung
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Anthony Jung: Jeg har fået mere indflydelse på spillet med bolden

 
Anthony Jung har i denne sæson indtaget tre positioner på Brøndbys hold. Tyskeren startede som venstreback, han blev derefter i formationsskiftet wingback, for til sidst at blive centralforsvar. Den sidstnævnte position har Jung fundet sig godt til rette på, og stopperen mener selv, at det har givet ham mere indflydelse på spillet med bolden.

  • Jung
  • Jesper Hammeken
   17. juli 2020 - Klokken 14:52
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  17. juli 2020 - Klokken 14:52

Brøndby IF har ikke indkasseret mange mål i dette slutspil, og det har givet anledning til at tro, at der var sket større ændringer henover pausen i forbindelse med covid-19. Anthony Jung, som har haft stor succes i forsvaret tror på, at ændringen ligger i tiden. Tyskeren tror at forsvaret har fået stærkere relationer, som gør at man tager mere ansvar for hinanden.

- Jeg synes, at resultaterne har været gode i slutspillet, hvor vi ikke har indkasseret særligt mange mål. Vi har været mere forudseende i situationer, hvor faren kan opstå, end vi måske har været tidligere. Nu ser vi måske også situationerne, der kan blive farlige, hurtigere. Det har været en medvirkende årsag til, at vi har været gode til at forhindre modstanderne i at score, fortæller tyskeren til brondby.com og uddyber.

- Vi har ikke som sådan trænet noget anderledes, end vi plejer. Tiden er afgørende for, at du bliver mere vant med ting. Vi har været bedre til allesammen at tage ansvar og tage over for hinanden. Generelt fungerer mekanismerne i truppen bedre og bedre, og det hjælper selvfølgelig, når vi skal holde modstanderen fra at score.  

Anthony Jung har fået meget ros for sine præstationer, og stopperen har også selv en god følelse. Jung føler selv, at han har fået mere indflydelse på bolden, og at det har forbedret ham. Til sidst tror han også på, at den positive udvikling for holdet har indflydelse.

- Jeg har en god følelse. Som jeg tidligere har sagt, så føler jeg, at jeg nu har lidt mere indflydelse både på bolden, men også på at få sat mit præg på kampene. Jeg prøver at hjælpe ved at bringe noget til holdet. Mine præstationer er også blevet bedre i takt med, at jeg er kommet mere på bolden og er kommet i flere aktioner. Og så betyder den positive udvikling, som holdet er inde i, også noget.  

Anthony Jung og resten af truppen skal i aktion igen, når man tager imod AaB på Brøndby Stadion, søndag aften, klokken 18.00. Du kan stadig nå at købe billet her.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Carl
 • Carl   18. juli 2020   

 • Han bliver svær at undvære. Hvilket vi jo nok desværre må vænne os til.

 • Han bliver en sæson mere
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder