Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bekymret Mensah: Vi skal have vendt det her hurtigt

 
Kevin Mensah har en snigende bekymring over at Brøndby IF ikke har formået at sætte flere sejre sammen, end det er tilfældet nu. Det skal vendes hurtigt, lyder det fra viceanføreren.

    • Nanna Møller Karlsen
      11. september 2021 - Klokken 00:17
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    11. september 2021 - Klokken 00:17

Kevin Mensah var en skuffet mand efter Brøndbys 1-1-kamp mod Silkeborg fredag aften på Brøndby Stadion. Der manglede kvalitet, lyder det fra viceanføreren, der også uddyber om spillet:

- Jeg er skuffet over at vi igen ikke kan få tre point. Vi mangler kvalitet. Der er ikke så meget mere at sige, siger Mensah.

- Vores boldomgang var for langsom. Det hele startede egentlig med at vores pres var helt horribelt. Når vi skulle bryde gennem dem, var det ti mand hver gang. Vi manglede intensiteten. Vi kom ud som lyn og torden i de første ti minutter og Silkeborg fik ikke et ben til jorden. Men efter det var det som om at kombinationen af dårlig boldomgang og manglende intensitet i presset, så blev det noget lort.

Mensah lagde i mixed zone heller ikke skjul på en snigende bekymring forud for et program, som kun bliver mere komprimeret fra næste uge.

I har otte point efter otte kampe, det er vel skuffende?

- Det er overhovedet ikke noget, der er værdigt.

Havde du på trods af den store udskiftning regnet med, at I ville være et bedre sted? 

- Ja, hundrede procent. Vi er et fodboldhold, som har været vant til udskiftning, så det kommer vi ikke på nogen måde til at stå og bruge som en undskyldning for at vi ikke har flere point. Det var måske heller ikke forventet at vi ville starte som lyn og torden, men at vi ikke har fået mere, end vi har, det havde jeg ikke regnet med.

Bekymrer det dig?

- Ja, det gør det. Vi har et voldsomt spændende program. Det bekymrer mig, at vi ikke har fået sat flere sejre sammen på nuværende tidspunkt. Jeg er med på, at sejre også avler succes. Men vi skulle gerne have haft flere sejre, også når man ser på det program, vi har haft.

- Vi så også mod FCM, at når man får sådan en sejr, så løfter holdet sig. På den måde var det lidt ærgerligt at landsholdspausen kom der. Nu har vi flere kampe i Europa, vi har en pokalkamp, så det kan også være med til at løfte holdet. Men at vi ikke har fået flere sejre på nuværende tidspunkt, sætter os alt andet lige under et pres med det program, der venter os i de næste to måneder.

Hvad er dit fokus så nu? At komme med i top 6?

- Vi står her som danske mestre. Det må ikke være et tilfredsstillende fokus. Vi skal have nogle sejre, og så kan vi kigge på tabellen lidt senere hen. Lige nu har vi spillet otte kampe og der står kun én sejr ud for Brøndby. 

Men der er vel en risiko for, at I ikke kommer med?

- Der er en risiko ved mange ting. Vi er også et godt hold. Jeg er bekymret, men jeg har også en tro på at vi kan grave endnu dybere og forlange endnu mere af hinanden derinde, så vi får vendt det her hurtigt. 

Kevin Mensah og resten af Brøndby-holdet skal i aktion igen på torsdag, når Sparta Prag gæster Brøndby Stadion i Europa League-gruppespillet.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Undskyld mig, men Kevin, DU ER EN FUCKING venstre back/wing og din vigtigste opgave er, at forsvare den side af banen !!! Du er fandeme på skovtur hele tiden. Render rundt inde på midten og tvinger Frendrup ud på din plads konstant. Du er konstant 10 Meter fra din modstander og selv Hedlund måtte redde din røv et par gange. Du laver absolut intet produktivt i forsvaret og angrebsmæssigt tror du jo du kan drible fra alle bare fordi du var heldig i den Salzburg kamp. Så træt af hans spil på banen.

    Greve mangler ALT for meget når det kommer til taktikken og presspillet. Han stener bare rundt og presser egentlig aldrig boldholderen. Som Slimane viste, så er det altså tilladt og gå ned i banen og hente bolden og komme med i kombinations og opspillet. Du er offensiv midt med krav om defensiv pres, men du render rundt og tror du er angriber halvdelen af tiden. Mere tid med reserveholdet for ham...

    Bruus er bare ikke god. Bortset fra hans fine fart, så er det ikke meget fornuftigt der kommer fra hans fødder. Hans indlæg er stadig en skandale og han udfordrer alt for lidt. Hans forståelse og samspil ude på kanten er ikke eksisterende. Det er ikke mange overlap eller udfordrende driblinger man får fra ham.

    Hvad fanden NF !!!??? Hvad fanden er ideen med at bruge Pavlovic? Den mand er en skandale og der kommer ALDRIG noget brugbart fra ham. Vi har et wildcard hos en ny angriber og alligevel sidder man den klovn til Pavlovic ind igen ! Jeg er så træt af ham !!! Vi manglede mål og du udskifter alt offensivt og indskifter en gang fesen pis i Pavlovic og Fallenius.

    Løsningen var en 3-4-3, men imodsætningen til den heldige FCM kamp, så sker der intet taktisk i den her kamp. Man skaber dårlig nok en eneste chance, men fortsætter alligevel med samme spil. Selv på trods af man skifter spillere ind som SLET IKKE passer til den stil.

    Vi kunne sagtens have vundet den her og det er stadig min største kritik af NF. Han er aldeles elendig taktisk og han stiller ofte op med en forventlig opstilling og spillet er jo nemt, at læse eller bekæmpe. Trænes der slet ikke i kombinationsspil eller er alt bare omstillinger. Tænk at en katastrofe træner som Kent Nielsen kan få et dårligt hold som Silkeborg til, at spille op med os og FCK... Med vores trup burde det altså ikke være tilfældet og det har intet med et nyt hold eller nye spillere at gøre.
    2 enige · 3 god kommentar
     
    • Uka
    • Uka
      Betalende bruger
        11. september 2021   

    • @BrianGideon Enig i meget af det du skriver, en generel fesen indsats af hele holdet, udover Hermansen, er der ikke nogen der kan være deres indsats bekendt. Og Frendrup, lær at sparke til bolden, det efterhånden pinligt at se på.
      1 enig · 1 god kommentar
     
    • GameBoy
    • GameBoy   11. september 2021   

    • @BrianGideon Helt enig i din kommentar til Kevin Menza , for han er altid hvor han IKKE skal være :O(
      1 enig · 1 god kommentar

  • Jeg er selvfølgelig lige så skuffet, over Silkeborg kampen, som alle andre oven på den flotte indsats mod FCM. Jeg syntes det var fint at stille op i 4-4-2 som jo offensivt blev til 3-4-3 og i de faser af presspillet som gik godt. Defensivt syntes jeg det er en godkendt kamp, hvor vi giver ca 1 i xg til Silkeborg. Det er igen offensiven som halter. Det ærgre mig at vi ikke formår at holde det aggressive presspil, da det for mig kan være vejen til mål mod et defensivt orienteret hold. Vi har for lidt individuel kvalitet hvor vi ikke evner at afdrible eller overspille en Silkeborg mand så vi kan skabe farlige situationer. Igen evner vi ikke at udnytte Mensah og Bruus hurtighed. Når vi er afhængig af holdindsatsen for at vinde kampe, ja så vil det desværre også tage tid at få alle spillet sammen. Greve er et godt eksempel på en dygtig spiller, som udover vores måde at spille på, også skal lære at spille på en ny position. Iøvrigt spiller vi ikke zone i forsvaret?
    4 enige
     
    • preben
    • preben   11. september 2021   

    • @DoctorEnigma enig vi mangler en kreativ midtbanespiller og hurtigere boldomgang , når vi møder et godt spillende hold som Silkeborg , de næste to kampe AaB og Randers bliver særdeles afgørende, men top tre er udelukket, det kan guldtænderne i direktionen så bare lege med, når de forhåbentlig begynder at leve op til deres forpligtelser, at skaffe yderligere sponsor indtægter, indsatsen her, er vist heller ikke lige til top tre ,

  • Sim
  • Sim   11. september 2021   

  • Jeg har været bekymret over Mensahs niveau i mange år. All talk and No quality. Brøndbys Viktor Fischer.
    2 enige · 1 god kommentar
     

---

  • preben
  • preben   11. september 2021   


  • Stop venligst tilsvining af NF. Det er simpelt hen for grimt. Manden fik det absolut bedste ud af truppen sidste år. Der er intet at sige til at han famler lidt i starten af denne sæson. Se på materialet! Og bænken! Den tyndeste kop te ever og ikke top 3 værdig. Hvis NF lykkedes med at ramme top 3 med denne trup er det en endnu større præstation end sidste år. Tak CV og JBA for at sikre os en konkurrencedygtig trup NOT!!
    3 enige · 3 god kommentar
     
    • Jensen
    • Jensen
      Betalende bruger
        13. september 2021   

    • @Kristianbs - Ikke enig.!
      Jeg synes vi har en fin trup, med masser af potentiale.
      Ja, spillerne mangler stadig af finde hinanden i kamp. Men at vi kommer ud med bål og brand de første 15min og blæser Silkeborg bagover, for derefter at falde helt igennem, synes jeg falder tilbage på trænerteamet.
      Trænerteamets ansvar er at sætte spillerne op til kampen, så alla kender alle aftaler i fulde 90min. Og det er trænerteamets ansvar at spillerne op og genfinde roen i truppen, hvis den forsvinder i løbet af en kamp. Og som cheftræner mener jeg at NF er ansvarlig for hele trænerteamet.

      Ja NF har skabt mirakler de sidste par sæsoner, men lige nu er aftale ikke på plads i truppen. Og selvom jeg ved det tager tid, så er det trænerteamet der må stå på mål for manglende intern forståelse, ind til det er på plads.

      Hvis du mener det er grimt at 'tilsvine' NF, hvorfor skyder på så på CV og JBA?
      Fair nok hvis du ikke mener CV har købt rigtigt ind. Men JBA har intet med noget af dette at gøre...!
      2 enige · 2 god kommentar

    Se 5 flere kommentarer

  • GameBoy
  • GameBoy   11. september 2021   

  • Kevin Menza er den sidste der skal udtale sig om for meget af det Lort der sker på banen PT for det meste er hans eget, bliver dejligt når Blas Riveros vender tilbage, så er det forhåbentlig på tide at Menza ryger ud på bænken, det kan kun blive bedre med Blas Riveros :O( ..... Jeg har skrevet dette mange gange og forstår ikke at træneren ikke kan se at Kevin Menza lavet fejl på fejl ........... Han må fandme fedte godt for træneren til træning, for hvis han er god til træning, mangler han sku at tage det med til kampene :O) ...... Det kan godt være han er med på Anførerholdet men det betyder ikke man er selvskrevet og automatisk bliver udtaget til kampene ....... Hvis der ikke snart sker noget, ender det med at vores træner bliver fyret fordi blandt andet Kevin Menza automatisk udtaget til kampene....... Helt ærligt, tror det er på tide at Kevin Menza får en længere pause for han er den der taler mest og laver mindst !!! ............. Lige et enkelt spørgsmål: hvordan kan det være vi kan vinde over FCM og derefter kun få uafgjort mod et mindre hold som Silkeborg ??? ........ Vi skal snart være glade hvis vi IKKE skal spille om nedrykning , for top 3 er udelukket ............. Hvis træneren ikke selv kan indse at Kevin Menza er et stort problem, må CV og andre jo belære træneren om det, for vil ikke være rimeligt at træneren evt bliver fyret fordi Kevin Menza ikke spiller bedre ........... Venlige hilsner til alle her selv om måske ikke alle vil være enige med mig :O)
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        11. september 2021   

    • @GameBoy, man skal passe på med at kritisere en spiller massivt, når man end ikke kan skrive hans navn korrekt.
      2 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

---

  • Jeg sgu pt mere bekymret over Greves niveau. Han har vel kun en aktion der lykkes over hele kampen.
    Her havde Mensah mange. Mensah havde fået besked fra NF og trænerteamet og han skulle ind centralt når vi gik i fase 1 pres. Så er det sgu ikke underligt at han ligger langt fra sin mand. NF måtte rette det i pausen.

    Det pres var totalt selvmord, hvis I spørge mig, istedet burde vi sprite hjem og stå fast i kæderne, præcis som Silkeborg gjorde, og begynde presset ved midterlinjen.
    Når vi gjorde det, havde Silkeborg intet at komme med.
    Og derudover når det er sagt, kom målet til Silkeborg, jo ikke fra venstresiden, men igennem midten ved en opspilsfejl fra KT.
    Så jeres kritik af Mensah er helt forfejlet.
    Jeg er dog enig i at vi godt kunne have mere kvalitet på back pladserne generelt.

    Men bare for at understrege det, havde Mensahs præstation, intet med vi spillede uafgjort i går. Punktum.

    Kampen i går blev afgjort ved, at NF valgte at gå i fase 1 pres på Silkeborg, som de spillede sig ud af gang på gang. Når det sker kontinuerligt, vil der være spillere, der ser dårlige ud, da de står langt fra eller alene med flere af modstandernes spillere.
    I bør rette din kritik i mod NF og trænerteamet, der tabte småkagerne på gulvet.
    3 enige · 3 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder