Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bertram Kvist efter debut: Det er det, man drømmer om

 
På trods af søndagens kedelige nederlag til FCN, var der alligevel lidt positivt at tage med. Brøndby IF gav nemlig debut til 17-årige Bertram Kvist.

    • Thomas Kramer Nielsen
      25. juli 2022 - Klokken 18:12
  • Thomas Kramer Nielsen
  • Thomas Kramer Nielsen
    25. juli 2022 - Klokken 18:12

For Bertram Kvist var det en speciel søndag på Brøndby Stadion. Normalt står han sammen med kammeraterne og hepper, men i går stod kammeraterne uden Bertram Kvist. Han løb nemlig rundt nede på banen.

- Det var stort. Det er det man drømmer om, at få sin debut, og så her på Brøndby Stadion. Men selvfølgelig ikke den måde, man havde håbet på at få sin debut på. Det er specielt. Mange af mine kammerater, de stod deroppe. Det er fedt. Det er jo det man drømmer om, siger Kvist til 3point.dk.

 

Unge Kvist vil arbejde hårdt, og tage alt, hvad han kan få af de store oplevelser.

- Jeg tager en dag ad gangen, og arbejder hårdt til træning, og så ser vi, hvad jeg kan få tilkæmpet mig. Som sagt, så går jeg efter så meget som overhovedet muligt. Jeg skulle bare gå ind og gøre, hvad jeg gør til træning. Arbejde hårdt og bringe en masse energi.

- Det har selvfølgelig været anderledes. Der er nogle ting, man skal vænne sig til, men jeg synes egentlig at det har været okay. Jeg var også med i vinters, så det har været fint. Det er mange forskellige oplevelser. Det er store oplevelser. Det var sjovt også at være med i Polen. Jeg tager alt det man kan få og arbejder hårdt.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Joblar
  • Joblar   25. juli 2022   

  • Tja en mere eller mindre umulig opgave at komme ind i sådan en kamp hvor alle bare er helt væk, Bertram skal nok få flere chancer.
    5 enige

  • Bertram skal nok få flere kampe- han skal have lidt tid- svær kamp at komme ind i




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder