Foto: Freja Borne ©
NYHED

Bertram Kvist sikrede Brøndby testsejr mod Lyngby

 
Brøndby IF fik pre-seasons første testsejr, da de blå/gule tirsdag besejrede Lyngby BK med 1-0.

  • Nanna Møller Karlsen
   5. juli 2022 - Klokken 14:49
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juli 2022 - Klokken 14:49

Tirsdag eftermiddag var Brøndby IF igen i kamp i pre-season. Denne gang var modstanderen Superliga-oprykkerne fra Lyngby BK og Brøndby stillede i noget, der er meget tæt på at være stærkeste opstilling:

Mads Hermansen
Andreas Bruus - Sigurd Rosted - Kevin Tshiembe - Blas Riveros
Josip Radosevic (C) - Joe Bell - Mathias Greve
Marko Divkovic
Simon Hedlund - Mathias Kvistgaarden

Brøndby IF dominerede første halvleg i store perioder, men havde nogle af de samme problemer, som vi så i foråret. Rigtig meget var fint i fase et og to, men så snart den sidste aflevering eller afslutning skulle sendes afsted, manglede den sidste kvalitet. Hjemmeholdet, som spillede i den blå udebanedragt, havde svært ved at spille chancerne rigtigt store. Der var meget lige ved og næsten.

Til gengæld var det heller ikke meget oprykkerne fik truet den anden vej. Bedste mulighed til dem var den tidligere Brøndby-spiller Kasper Jørgensen, der pludselig fandt meget plads i højresiden og fik sendt en afslutning på ydersiden af stolpen. 

Mod slutningen af første halvleg fik Simon Hedlund to kæmpe chancer i samme sekvens, men på begge afslutninger manglede der saft og kraft, så det blev ikke til mere end 0-0 ved pausen. Josip Radosevic så skarp ud, erobrede mange bolde og skilte sig fint og ikke alt for kompliceret af med den. Som han er bedst. Men han skal stadig ikke sparke frispark direkte på kassen. Han forsøgte, men bolden havnede et eller andet sted langt inde i skoven.

Kevin Tshiembe ser også mere og mere spændende ud og han ser ud til at fortsætte takterne fra foråret. Han søger konsekvent den progressive aflevering og det klæder holdet. Der var et par gange i kampen, hvor han blev overspillet, men han og Riveros har fundet hinanden godt og er gode til at komme ud og dække af for hinanden.

Henrik Heggheim sad igen uden for, da han har været syg og ikke er helt klar til kamp endnu. Anis Slimane var heller ikke med, han skånes sandsynligvis efter en sidste sæson med rigtig mange kampe. Men Brøndby slider med hvem der skal være den kreative kraft, når han ikke er med. Divkovic spillede en fuldstændig anonym kamp og ligner ikke en mand til startopstillingen nu og her.

Fra anden halvlegs start lavede Brøndby IF en række ændringer og det gav følgende startopstilling til de sidste 45:

Mads Hermansen
Christian Friedrich - Andreas Maxsø (C) - Frederik Alves - Christian Cappis
Bertram Kvist - Joe Bell - Andreas Pyndt
Oscar Schwartau
Andrija Pavlovic - Mathias Kvistgaarden

Undervejs i kampen blev også Valdemar Kwasniak og Yousef Salech skiftet ind, så der var minutter i benene til de fleste. Jagvir Singh var dog slet ikke i truppen.

Brøndby spillede en fin anden halvleg i god kontrol, hvor særligt 17-årige Bertram Kvist imponerede. Han var god til at finde mellemrummene og sætte holdkammeraterne op, men kom også ofte selv med i feltet og truede Lyngby-målet. Han gjorde det også fint i genpresset og ligner lige nu den unge Brøndby-spiller, som er mest Superliga-klar.

Dette ville jeg også have skrevet, hvis ikke han var kommet på tavlen. Men det kom han altså. Friedrich lagde et fint, fladt indlæg på tværs og et par Brøndby-spillere nåede ikke frem til den, men det gjorde Kvist bagerst i feltet. Flot sparket ind og så var Brøndby på 1-0.

Det blev kampens resultat og det var således den første testsejr denne sommer. Der venter endnu en testkamp mod Hansa Rostock på lørdag, som må formodes at være generalprøven. Søndag spiller de spillere, som ikke får så meget tid lørdag, mod Fremad Amager.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    5. juli 2022   

 • I det mindste resultatsmæssig fremgang, men de evigt tilbagevendende problemer - dårligt individuelt teknisk niveau, skabelse af målchancer/relationer på den sidste tredjedel og afklaret forsvarsspil - ser ikke ud til at være blevet/blive løst i dette vindue/denne opstart, så det ligner endnu en middelssæson, hvor vi ikke skal kigge op til FCK og FCM, men fokusere på dem bagfra, desværre! Når han får lagt nogle kilo på, så bliver han god, unge Bertram.
   
  • @Uche91 Her må jeg desværre give dig ret, jeg har håbet meget på at Cappis vil steppe op og blive et lokomotiv på midten, det lysner måske lidt hvis og når Slimane igen kommer på banen, håbet er lysegrønt.
   
  • @Uche91
   Stop nu med at sætte os op mod fc klubberne, det er ikke fair de er langt foran os på de vigtigste parametre, vi spiller en fin kamp mod Lyngby i dag, gode præstationer af vore unge, Rado og Tshimbe viser at de er på et fint højr niveau, og igen spillede Pyndt en rigtig fin halvleg, vi går en spændende sæson i møde
   3 enige · 2 god kommentar

 • Ka mærke det bliver en fantastisk sæson… :-)
  3 enige · 4 god kommentar

 • Noget bedre spil med bolden i dag end sidste kamp, og en klart bedre evne til ikke at tillade chancer imod. Men jeg synes stadig vi smider for mange bolde væk i opspillet, og så bliver det sværere at skabe chancer.
  Presspillet synes jeg også efterlader noget tilbage at ønske.

  Tankevækkende at vi vinder en 2.halvleg, hvor halvdelen af holdet ikke ville kunne købe en øl på en bar i USA... men selvfølgelig godt gået. Jeg er dog ikke helt klar over hvor stærkt Lyngby stillede op, men de havde da en del kendte ansigter med i hele kampen.

  Kvist klart MoM. Han er simpelthen en fornøjelse at se på, med et dejligt pågående drive akkompagneret med en god teknik i højt tempo. Schwartau synes jeg egentlig også gjorde en god figur, sammen med Pyndt.

  Interessant nok at se Cappis stå en ok venstre dør. Det kan godt blive nødvendigt på et tidspunkt.
   
  • Betalende bruger
     5. juli 2022   

  • @Christian Brøndbyman Til grin, at vi ikke har to naturlige venstre backs.
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • Har der det sidste halve år været ét eneste tegn på, at vores offensive spillere kan forløses i en 4-3-3? Jeg tror simpelthen ikke på, at det kommer til at ske. Hvis vi skal komme til chancer, skal Hedlund op på sidste linje sammen med Kvistgaarden. Og så er vi tilbage, hvor vi var efter vinterpausen.

  Det her efterår bliver så sindssygt frustrerende.
  3 enige · 2 god kommentar


 • Barca
 • Barca   5. juli 2022   

 • Så ikke kampen, men det virker at vi fortsætter hvor vi slap (når vi ser på vores manglede evne til at skabe chancer og score)....bekymrende at Divkovic endnu engang er anonym, det virker ikke umiddelbart som om at vi har et hold forbedre sidste sæsons placering.

  Nogle gange kan få ændringer gøre en kæmpe forskel, ...en Wass og en angriber med målnæse ku´ måske gøre dette lidt tame hold til et hold der kan spille med om 3. pladsen!
  1 enig

 • mp80
 • mp80   5. juli 2022   

 • NF siger de spiller 442 og ikke 433, jeg synes ikke det har ændret ret meget at man har fået ekstra op på midten, det er stadig kedeligt boldflytteri uden kreativitet.

  Holdet mangler forstærkninger med det samme, tvivler på dette hold kommer i nærheden af top3 i denne sæson. Håber på man henter Wass, men han kan langt fra gøre det alene, der skal to yderligere profiler ind på holdet og så må man få sendt nogle af dem, som ikke har niveauet videre. Tænker, Hedlund, Greve og Rado er 3 løntunge spillere, som man godt kunne sende videre.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @mp80
   Sende Rado videre, han er klart vores bedste i dag, Det ville være en volsom svækkelse
   3 enige · 1 god kommentar

 • Træningskamp så resultatet skal man ikke ligge for meget I...vi gjorde det godt. Især Pavlovic kan blive en Joker i den nye sæson......

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER