Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bestyrelsesmedlem i Brøndby med undskyldning til klubbens fans

 
Storaktionær og bestyrelsesmedlem i Brøndbyernes IF A/S Torben Bjørn Christensen havde lørdag inviteret Flemming Østergaard på Brøndby Stadion. Det fik mange Brøndby-fans op i det røde felt, og nu sender Christensen en undskyldning til den blå/gule fanskare.

  • Steen Sørensen
   27. oktober 2020 - Klokken 16:21
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  27. oktober 2020 - Klokken 16:21

I disse tider, hvor der kun må komme et fåtal af tilskuere til Superliga-kampene - 500 inklusive spillere, trænere, mediefolk, diverse personale m.v. - kom mange Brøndby-fans op i det røde felt, da det blev kendt, at den tidligere frontmand i FCK. Fllemming Østergaard. var på Brøndby Stadion lørdag aften til Superliga-braget mod FC Midtjylland.

Østergaard var inviteret af Torben Bjørn Christensen, som både er storaktionær og bestyrelsesmedlem i Brøndbyernes IF A/S. I bagklogskabens klare lys - og efter en hoben af vrede indlæg fra Brøndby-fans på de sociale medier - kan Christensen godt se, at det var en fejl og sender nu en stor undkyldning til den blå/gule fanskare.

- Jeg kan faktisk godt forstå, at de skriver sådan, fordi Brøndby betyder så meget for dem, og jeg vil dem faktisk det bedste i verden. Jeg har set det, og jeg er rigtig ked af det. Det var slet ikke sådan ment, og jeg kan sgu godt forstå det, siger Torben Bjørn Christensen blandt andet til BT og tilføjer:

- Jeg er i klubben på grund af det kick, fansene giver mig, for jeg er udmærket klar over, at jeg ikke bliver rig af at investere i fodbold. Brøndbys fans er helt unikke, og det har jeg ikke set andre steder på samme måde.

Læs hele artiklen fra BT, hvor Torben Bjørn Christensen også forklarer sin invitation af Flemming Østergaard, lige her.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Fået oprettet samme besked to gange så fjernet dette indlæg sorry
  1 enig

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Sjovt nok den forklaring tidligere var en helt anden helt uden nævne noget med Ebbe der, så nej det er dårlig undskyldning og usmageligt bruge Ebbes navn til dette.
  Var det fordi han ville vise Ebbe den respekt, så synes jeg han skulle inviteret gamle folk fra Ebbes tid i Bif, Frem, Aberdeen med istedet for Don Ø det er bare ikke godt nok.
  Hans første forklaring står der intet om i hans første forklaring og udtagelse sjovt nok derfor køber jeg den ikke, men efter mange nok været vrede over det bruger han det nu som undskyldning, super signal værdi at sende til vores fans FLOT:

  https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/don-oe-var-til-fodbold-i-broendby-inviteret-af-bestyrelsesmedlem
  1 enig · 1 god kommentar

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Sådan udtalte han sig først ifølge Tipsbladet og citat fra EB først det med Ebbe er først kommet nu, og derfor giver jeg intet for denne undskyldning og var han så generøs så synes jeg han skulle gået til ledelsen sat sin og sine venners billetter til Ebbes ældre venner eller fra Ebbes tid i Aberdeen, Frem eller BIF eller også sponsorer hans forklaring var først denne ifølge aviserne, men de kan måske skrevet usandt:

  Forklaringen har Torben Bjørn Christensen, der er aktionær og bestyrelsesmedlem i Brøndby IF.

  - Jeg kender Flemming. Vi bor i nærheden af hinanden privat, og så spurgte han bare, om han måtte komme med ud og se noget fodbold. Så var der et afbud fra en bekendt, og så sagde jeg, at han da godt kunne komme ud og se noget fodbold. Andet er der ikke i det, siger Torben Bjørn Christensen til Ekstra Bladet og slår fast, at han i bagklogskabens klare lys nok skulle have taget kontakt til fan-afdelingen med billetten i stedet for at tage Flemming Østergaard med til fodbold.
   
  • Chuck
  • Chuck   1 måned(er) siden   

  • @BIF til jeg dør - så kan der vist heller ikke koges mere suppe på den historie.
   13 enige · 10 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Stop nu disse ligegyldige artikler! Hvordan kan det være at vi som fans,himler i tide og utide over at en tidligere ligegyldig person ser fodbold i brøndby(er med på at i har fokus på sponser pleje og andet i disse tider ) men alligevel ! Hvor bliver humoren af i brøndby ???og ikke denne råben og skrigen. Folk er blevet godt nærtagende/krænket om i vil.
  8 enige · 6 god kommentar
   
  • Broder Salsa
  • Broder Salsa
   Betalende bruger
   Top debattør
     1 måned(er) siden   

  • @Scouts Meget uening med dig. Synes bestemt ikke det er en ligegyldig artikel 3point bringer. Personligt er jeg glad for at høre, at Torben Christensen sender en undskyldning for sin bommert.

   3point bringer mange forskellige historier med relation til den klub vi alle holder af. Historierne er brede og ikke kun med fokus på spillet på banen. Btw, er dette ikke den aller første artikel 3point bringer om sagen?
   3 enige · 3 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Scouts forstår ikke din og dem der er enige med dig, det handler om det signal du sender ud til omverden.

   Jeg synes bestemt ikke det er ligegyldigt, men det er jo heller ikke dig der sidder som sponsor og føler dig dum, ved at du har postet en masse tusindvis kroner i et sponsorat og ikke kan komme til fodbold, for man så sidder invitere sig selv og sine venner (Don Ø) det er for mig ikke det bedste signal at sende, og er på ingen måder lige meget som du skriver, dertil slet ikke at man så bagefter ændre sin historie og bruger vores legendes navn som undskyldning, for det været ok, hvis det var det han først havde sagt, men det er det jo ikke hvis du læser den artikel Tipsbladet kommer med, det er for mig ikke ok.

   Når det er sagt så har manden undskyldt og så er det videre, men køber ikke hans historie, så skulle han have kommet med denne historie første gang, for mig handler det om vise vores sponsorer respekten, jeg ved ikke om du er klar over flere sponsorer har været ude og brokke sig lidt i medierne, også vores hovedsponsor, at de betaler lige nu for et produkt vi ikke kan leve op til, så er det sku ikke skide smart, at sørge for man som bestyrelse mand sørger for sig selv og venner, men lader sponsor sidde hjemme i TV og se kampene, det er godt nok skidt signal at sende ud, og det er for mig hele essensen i det. Men lad os være enige og vi aldrig bliver enig om det, jeg synes personligt det er skidt signal, at man så bagefter ændre sin historie og bruger Ebbe Skovdahl han vil ære gør det ikke bedre, for det var ikke hans første forklaring.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Men er der så nogen der ved hvorfor Don Ø var der? Altså udover han havde fået en billet af sin nabo.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Sorteslyngel tror du ikke bare han som mange andre ville se topbraget, han er blevet ældre, har ikke noget imod Don Ø, udover han er FCK fan :) men modsat Holmstrøm, så har Don Ø trods alt noget at have det i, også selvom ikke alt er gået efter bogen.

   Men uden ham var der aldrig været et FCK, jeg tror han er en ordentlig person mødte ham engang for mange år siden med sine børnebørn i Biografen, og han var skide sød overfor dem. Jeg tror han er et godt menneske, at han er pisse arrogant, ligger lidt til FCK DNA men min respekt har jeg for ham, han er for mig på 2-3 pladsen over de største ledere der været i dansk fodbold, selvfølge med Per B som suverænt nummer 1, men både ham og Lynge Jacobsen har min store respekt, men Holmstrøm er ulækker særligt hvordan han levet på Don Ø´s meritter og var samme person der kastede ham for løverne, en rigtig kys i røven dreng, sådan typer har jeg nul respekt for. Der er to personer jeg synes er de mest usympatiske personer igennem tiden i dansk fodbold og de slår alle andre med længder det er Holmstrøm og Mads Øland. Jeg har ikke talt hele DBU ledelsen med :)

  Se 4 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder