Ebbe Skovdahl
Foto: Privat ©
VIDEO

BHP med ny sang: Vi har brugt de sidste to år på at finde en kontekst

 
Brøndby-bandet BHP har udgivet en ny sang. Den hedder Jallow og har været på vej i to år.

  • Ebbe Skovdahl
  • Nanna Møller Karlsen
   30. oktober 2020 - Klokken 16:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. oktober 2020 - Klokken 16:26

BHP er et Brøndby-band. De fleste med blå/gule sympatier kender dem nok. De står bag blandt andet sangen Hjerterne er gule, sjælen er blå.

Men nu er der kommet et nyt nummer fra BHPs hånd. Det hedder Jallow (Kender Du Det Der?) og handler om at få et spillernavn på en trøje og så se det hele ende helt anderledes. Og så skreg sangen Shallow på at blive til Jallow, lyder det fra bandet.

- Det har ligesom siddet i baghovedet lige siden første gang, at vi hørte Bradley Cooper bræge sin forelskelse ud i hovedet på Lady Gaga, at den sang bare trængte til at få Jallows navn plastret på sig. Så vi har brugt de sidste to år på at finde på en kontekst, fortæller de til 3point.dk.

- Vi har egentlig ikke lyst til at lave sange til spillere, for de forsvinder bare, men vi syntes at Riza fortjente en, fordi han var ked af det, og så kunne vi ligesom hælde en masse andre ned i Jallow-sangen, for ligesom at få det ud af systemet.

- Vi har også en sang om at Phiri ikke må forlade Brøndby, men den nåede vi ikke rigtig at indspille, før det var for sent.

Du kan høre den nye sang fra BHP lige her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Dejligt at folk bruger deres kreative evner, til at lave en Brøndbysang og gi os opmærksomhed, men jeg faldt også lidt i søvn... Måske vi sku få Et Stykke med Bart? til at skrive en sjov sang til Brøndby!
  https://m.youtube.com/watch?v=TYD7FXaqHp0
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder