Oskar Fallenius
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bjur og Fallenius sikrede Brøndby-sejr i opstartens sidste test

 
Peter Bjur og Oskar Fallenius stod for målene, da Brøndby IF spillede opstartens sidste testkamp og besejrede HB Køge med 2-0.

  • Oskar Fallenius
  • Nanna Møller Karlsen
   30. januar 2021 - Klokken 14:50
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. januar 2021 - Klokken 14:50

Lørdag eftermiddag spillede Brøndby IF vinteropstartens sidste testkamp. Modstanderen var HB Køge fra 1. division og de blå/gule kom ind til kampen med en helt ny start-11’er i forhold til fredagens kamp mod FC Helsingør.

Det var en mere reservespækket opstilling, så der var rig mulighed for at forsøge at gribe chancen og spille sig på holdet til torsdagens Superliga-kamp mod FC Nordsjælland.

Brøndby startede kampen godt og satte sig på spillet fra første minut. Efter bare syv minutter fik Andrija Pavlovic en stor mulighed efter en opspilsfejl fra HB Køge-målmand Oskar Snorre. Bolden blev spillet ind centralt til Pavlovic, der fik helt frit skud fra kanten af feltet, men sparkede lige i favnen på målmanden.

Men tre minutter senere var den der. Oskar Fallenius og Lasse Vigen gjorde det godt i højresiden, hvorfra et fladt indlæg blev sendt ind til Pavlovic i feltet. Han vendte rundt, men i stedet for at afslutte selv, ventede han på en fremadstormende Peter Bjur i venstresiden. Han lagde den til rette for wingbacken, som kvitterede ved at hamre bolden i mål.

Tobias Børkeeiet lå som den midterste af de tre stoppere, men når Brøndby byggede op, trak han nærmest op som 6er. Det er en rolle, som klæder ham rigtig godt, og nordmanden var blandt Brøndbys bedste i første halvleg. Han fordelte spillet godt. 

Oskar Fallenius var også blandt de bedste. Han leverede mange gode ting og krydrede endda indsatsen med et mål. Endnu en gang rigtig godt Brøndby-spil og Pavlovic på bolden i feltet. Igen fandt den serbiske angriber den helt rette mulighed, da han spillede på tværs til Fallenius, der sparked Brøndby på 2-0.

Pavlovic havde nu lavet to assists og manglede bare en scoring for at have spillet en helt sindssygt god halvleg. Han fik en god hovedstødsmulighed efter indlæg fra Corlu, men selvom han fik headet den ned i jorden, udfordrede den ikke for alvor Snorre. Men på trods af ingen mål, var Pavlovic Brøndbys bedste i første halvleg. Meget stærk indsats af angriberen, der virkelig må banke på til torsdagens startopstilling.

Det var også opløftende at se Joel Kabongo som venstre stopper, hvor han tog initiativ i spillet med bolden og tænkte fremad, når han fik den. Peter Bjur gjorde også en rigtig fin figur og presser Michael Lumb om pladsen som venstre wingback.

Bjur gjorde det også godt efter pausen og han blev ved med at komme med i feltet. 

Men ellers blev anden halvleg en omgang på det jævne. HB Køge skiftede stort ud undervejs og det gav kampen en klassisk træningskampsrytme - altså ikke rigtig nogen rytme.

Brøndby gav spilletid til både Andreas Pyndt og Jagvir Singh undervejs, men det blev ikke til flere scoringer i kampen og det endte derfor 2-0 til Brøndby. Reserverne gjorde det overordnet set rigtig godt og i forhold til torsdagens startopstilling må særligt Tobias Børkeeiet, Andrija Pavlovic og Peter Bjur presse sig på. Og selvfølgelig Morten Frendrup.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    30. januar 2021   

 • Klart vores bedste træningskamp i år. Første halvleg mod AGF er dog stadig den bedste halvleg i min bog.

  Corlu, Pavlovic og Tobias B virkede skarpe.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Flot kamp i dag. Det var faktisk god underholdning. Jeg synes faktisk godt man kan sige at HBK ikke fik et ben til jorden. Vi dominerede dem ud af næsten hele kampen. Spillet var dynamisk, opfindsomt og velkoordineret det meste af kampen. Man kunne godt se at vi havde mange gode boldspillere på banen.

  Jeg er enig i artiklens spillerbedømmelser. Børkeeiet fortjener ekstra ros, synes jeg. Han er simpelthen eminent til at finde de små huller hos modstanderen i opspillet, og hans bolde ligger millimeterpræcist, og lige i fødderne på modtager, så denne får mest mulig boldkontrol til sin næste aktion. Det er flot.

  Bjur viste sig også flot frem. Han har i mine øjne været bedre end Lumb i træningskampene.

  NF har gode valgmuligheder til kampene i næste uge. Jeg begynder at blive rigtig spændt på foråret her.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Hvis det er Børkeeiet's niveau, vil jeg næsten mene han banker på til en startplads, virkelig stærkt at ha' en midt forsvar, der kan bidrage så meget til det offensive..
  3 enige

 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    30. januar 2021   

 • HB Køge var virkelig ikke gode. Så vi skal ikke lægge for meget i resultatet. Lidt selvtillid på kontoen og så videre.

  Børke som midtstopper virkede meget fint i dag. Corlu med gode aktioner. Fallenius skal turde skyde og tro på sig selv. Han kommer i mange fine positioner.

  Helsingør = kunstgræs
  Køge = kunstgræs
  Farum = kunstgræs

  Næppe tilfældigt planlagt. Det er rigtig fint i en historisk kort vinterpause.
  1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     30. januar 2021   

  • @Broder Salsa det er det evige spørgsmål om vi fik HB Køge til at se dårlige ud eller om de bare var dårlige jeg tror det var en kombination.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer


 • Kabongo spiller en rigtig fin kamp og Pyndt med et rigtigt fornuftigt indhop. Jeg synes, at Pyndt, bedømt ud fra de træningskampe jeg har set, er en spiller der har flere lighedstegn med Vigen. Begge meget dynamiske, boks-til-boks og holder fint i bolden.
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     30. januar 2021   

  • @JonasKamper meget enig. Kabongo nærmer sig det niveau der gjorde at der kom bud på omkring 15 millioner på ham for nogle år siden.

   Jeg tror ikke vi forlænger med Vigen vi har mange dygtige MC spillere til midten her i blandt Pyndt.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Og Børkeeit er jeg selvfølgeligt meget enig i også spillede sig tættere på start 11’eren i dag.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    30. januar 2021   

 • Hedlund er vel den eneste der falder igennem?
  1 enig
   
  • mp80
  • mp80
   Betalende bruger
     30. januar 2021   

  • @Saesonkort Enig, dog gør han det generelt i alle træningskampe, for så at spille godt når det gælder. Jeg synes dog pilen peger ned og han bør sælges.
   1 enig
   
  • @Saesonkort
   Ja, Hedlund forsømmer ofte at gøre det nemme, og mister derved bolden/chancen.

   Synes heller ikke Mensah bidrog med noget særligt i dagens kamp. Han var til gengæld god mod AGF.
   1 enig


 • En rigtig fin kamp i dag, hvor TB viser at han er maxsøs afløser.
  Han får lidt mere tid på bolden til at slå de skabe pasninger og kan gå med frem i banen når vi har bolden som en ægte lebero.
  Oskar gjorde også en fin figur og kunne vel godt have scoret et par stykker til.
  Frendrup er bare Frendrup, dejligt at se ham tilbage på 6eren.
  Derudover kan vi vel også fremhæve Pavlo og Bjur.
  Kabongo så virkelig godt ud og spillede på samme niveau før sin skade.
  En fin træningskamp der godt kunne have endt 4/5-0
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel At kalde Tobias Børkeeiet for Maxsøs afløser på baggrund af en træningskamp mod et 1. Div. Hold. Det er godt nok vildt. Jeg så ikke kampen, men hvis Brøndby dominerede kampen, og var meget på bolden, så er det jo hans klare force. Der vil mange defensive midtbane spillere med spilforståelse se gode ud. Nemt at se god ud, når man ikke bliver presset...
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder