Foto: Freja Borne ©
PODCAST

BL Women: Perspektiverne for Kvindeligaen

 
Her kan du høre denne uges udgave af BrøndbyLyd Women.

  • Nanna Møller Karlsen
   26. september 2023 - Klokken 22:39
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. september 2023 - Klokken 22:39

Brøndby IF vandt i sikker stil pokalkampen mod Ølstykke og nu venter en svær test på udebane i Farum.

Vi har i denne uge også besøg af Nicolai Kaas, som er chef for Gjensidige Kvindeliga. Han fortæller om perspektiverne for udviklingen af ligaen og 1. division. 

Nanna Møller Karlsen er vært og Tobias Nielsen er ekspert.

Hovedpartner: Glostrup Shoppingcenter

Du kan lytte til podcasten her eller hvor du foretrækker at lytte med:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det kommer nemt til at lyde virkelig forkert, men jeg har virkelig ingen interesse for kvindebold. Jeg følger enormt lidt med grundet at det er Brøndby og da jeg kender Kathrine (målmanden) ganske let igennem hendes søster.

  Jeg mener ikke det er spændene at følge, det går for langsomt og har ikke fysik eller teknik nok til at være virkelig sjovt at se på. Og igen jeg er med på at er min holdning og at det ikke er populært at sige.

  Forhåbentligt så vender det, jeg ynder dem kun succes, for de piger som knokler arbejder virkelig for det. Det er desværre bare umuligt at undgå at sammenligne dem med superligaen når jeg ser dem, og den sammenligning falder (I følge mig) ikke ud til deres fordel.

   
  • @thorrium det fint nok at du har den holdning, og fint nok at du så ikke ellers vil deltage i debatten om kvindefodbold. Så bliver der jo mere plads til andre.
   Jeg synes faktisk at kvindefodbolden har løftet sig teknisk og fysiske meget de sidste 5 år, og jeg finder større og større fornøjelse ved at se vores kvinder i klubben.
   Ja, der er forskel på SL og kvindeligaen…. Du ser faktisk ikke kvinderne ligge og klynke ved frispark, eller at spille teater for at trække et gult eller rødt kort. Det synes jeg er en stor fornøjelse.
   Så ja, jeg synes vores kvinder er en naturlig del af familien og vores medier.
   Forza Brøndby
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Aabjerg
  • Aabjerg
   Betalende bruger
     27. september 2023   

  • @thorrium tak for dit indspark.

   Jeg vil anbefale at du kommer ud og ser nogle flere kampe på stadion. Det er helt sikkert noget andet end superligaen. Men fodbolden de spiller er på højt teknisk, taktisk og fysisk niveau og bliver kun bedre. Hvis du er venner med Kats søster burde du også have hørt om at fodbolden har udviklet sig meget siden den gang hvor Kat startede.

   Du må endeligt gerne række ud til mig på twitter/IG el. Lignende så kan vi tage en videre dialog.

   Dit indlæg virker lidt som om du hænger fast i den gamle forestilling om kvindefodbolden, som det var for 10 år siden. Det har ændret sig gevaldigt. Så kom gerne ud, se et par kampe og så hvis du stadig har samme opfattelse af det tekniske og taktiske niveau, jamen så fair nok. Jeg er dog ret sikker på, at du kommer til at få et andet syn på det når du kommer med ud på Bane 2.

  Se 3 flere kommentarer

 • Få nu det kvinde hold flyttet over til Brøndby A/S NU! Og ikke vente til 2024 sæsonen når det er et DBU krav!!! få fingeren ud GFK
  så kan de få hvad de mangler, og pengene kan istedet gå til bredde holdne i Amatør afd.
  kvinderne smadre klubbens budget år efter år, og giver bredde holdne dårligere vilkår året rundt!
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder