Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Blas Riveros gjorde comeback, da Brøndby-reserverne slog FCK

 
Blas Riveros gjorde comeback efter knap et år på sidelinjen, da han mandag eftermiddag spillede en halv time i Brøndby-reservernes 2-1-sejr over FC København.

  • Nanna Møller Karlsen
   27. september 2021 - Klokken 16:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. september 2021 - Klokken 16:10

Der var reservederby på menuen mandag eftermiddag. På Frederiksberg tørnede reserverne for de to rivaliserende mandskaber sammen og Brøndby IF stillede med følgende 11 fra start:

Thomas Mikkelsen
Jens Martin Gammelby - Henrik Heggheim - Tobias Børkeeiet - Micahel Lumb
Mathias Greve - Andreas Pyndt - Christian Cappis
Marko Divkovic - Oskar Fallenius - Jagvir Singh

Efter en rodet start på kampen, var det Brøndby IF der tog initiativet. Andreas Pyndt snuppede dirigentstokken på midtbanen og lå og fordelte boldene klogt og i det rette tempo. Midtbanespilleren var meget stærkt spillende gennem hele kampen.

Det var Oskar Fallenius også. Han lå på den forreste linje, men faldt ofte også ned i banen som en falsk 9'er eller søgte ud på siderne. Han gjorde rigtig mange ting rigtigt i denne kamp. Han havde også kampens første farlige forsøg, da han sendte bolden på overliggeren.

Midtvejs i første halvleg bragte Brøndby sig i front. Jagvir Singh modtog bolden i Brøndbys venstreside og han satte i sit karakteristiske glid med bolden, hvor han skærer gennem modspillere som en knio gennem blødt smør. Til sidst satte han FCK-anfører Peter Ankersen og bankede bolden i nettet højt i målet bag Kalle Johnsson.

Det var bestemt ikke et ueffent FCK-hold. Ud over Ankersen og Johnsson, var der også navne som Wilczek, Johannesson, Singh og Bengtsson med fra start hos hjemmeholdet. Men de var ganske enkelt næstbedst i første halvleg, hvor Brøndby burde have udbygget føringen med minimum et eller to mål.

Fallenius brændte en stor chance efter sublimt forarbejde af Singh. Brøndby spillede varieret og fint angrebsspil og havde som nævnt muligheder til mere end det ene mål. Alligevel var stillingen 1-1 ved pausen. FCK scorede ved Rasmus Højlund på hjemmeholdets nærmest eneste mulighed i halvlegen. Sløjt forsvarsspil af Brøndby i sekvensen og derfor lige på tavlen ved pausen.

Fra anden halvlegs start satte Brøndby Morten Frendrup på banen i stedet for Mathias Greve og således delte de spilletiden mellem sig fuldstændig som det var tilfældet i søndagens Superliga-kamp mod AaB. Starten på anden halvleg var en jævnbyrdig affære, men efter lige knap en times spil, fik Brøndby tippet det til egen fordel.

Jens Martin Gammelby var snu og sparkede et frispark i højre side direkte i nettet med et fladt skud, der snød Johnsson i FCK-målet. 2-1 til Brøndby og det var bestemt ikke ufortjent vurderet på spil og chancer.

- Det kan vi ikke have det der, Jens, kan du komme herud, råbte Martin Retov i sjov efter Brøndby-målscoreren, som fuldstændig efter planen blev skiftet ud efter 60 minutter - og altså minuttet efter sit mål. Han blev afløst af en længe ventet Blas Riveros, der gjorde comeback efter sin knæskade, der har holdt ham ude i knap et år.

Riveros skulle lige finde sig til rette på banen og der er naturligvis rust, det kunne man også se, men allerede efter bare fem minutters bold, var det tydeligt, at han blev mere modig både offensivt og defensivt. Han havde flere gode aktioner i begge ender af banen og viste også at styrketræningen i skadespausen har båret frugt. I en lang sekvens fik han skærmet bolden fra flere FCK-spillere, der forgæves forsøgte at rykke på Brøndby-backen. Til sidst trak han tilmed et frispark.

Hvis der skulle være faldet et mål mere i kampen, skulle det have været til Brøndby. Singh brændte en direktør efter fornemt forarbejde af Fallenius og Kvistgaarden, der sørgede for at Singh endte helt fri i feltet, men han formåede at sparke ved siden af mål. - Du skylder en assist, fik Kvistgaarden sagt med et grin til sin holdkammerat efter kampen.

Kvistgaarden selv brændte også en pænt stor mulighed kort efter, da han sparkede over mål fra sin position i feltet. 

Men der faldt ikke flere scoringer i opgøret og derfor endte det 2-1 til Brøndby i reservederbyet. En ganske fortjent sejr, hvor Blas Riveros naturligvis løber med mange overskrifter, men hvor Fallenius og Pyndt var Brøndbys bedste. Også Heggheim viste sig flot frem, forsvarede godt og med gode visioner i spillet frem i banen. Ligeledes kan det nævnes at U/19-spilleren Filip Andersen også fik spilletid i kampen og efterlod et godt indtryk. Marko Divkovic var til gengæld meget, meget anonym.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Towerfalcon
 • Towerfalcon
  Betalende bruger
    27. september 2021   

 • Så godt at se Blas tilbage, håber han kommer godt igang og snart er at se på A-holdet igen, syntes vores backs er vores svage led ofte. . Og Singh ser super spændende ud, han ser ud til at have noget x-factor som ikke så mange andre i truppen har.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Mik
 • Mik   27. september 2021   

 • Blas velkommen tilbage du har været savnet.

  Singh har vi længe vidst er så god, men kræver han får spilletid i den bedste række for at ligge på.

  Synes tiden er kommet til NF og team viser ham mere spilletid, da han gør sig fortjent til det og han skal ikke stå efter pavlovic men før ham
  1 enig · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    27. september 2021   

 • Jo mere jeg læste, jo mere undrede Divkovic-lånet mig. Og jeg blev også bekræftiget til sidst i artiklen. De unge, og særligt Singh og Fallenius, må stå forrest til at samle spilletid i Superligaen op.
  3 enige
   
  • Welkro
  • Welkro   27. september 2021   

  • @Saesonkort Divkovic blev på bænken mod AaB, hvor Pavlovic og Singh kom ind. Så hvorfor har man hentet et 5. valg til den plads. Så hellere bruge Fallenius eller Kvistgaarden.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Welkro
 • Welkro   27. september 2021   

 • Fantastisk at se Blas tilbage!!

  Skræmmende at se 4 ud af 5 nyindkøb i startopstillingen til en reserveholdskamp 1/3 inde i sæsonen..
   
  • Betalende bruger
     27. september 2021   

  • @Welkro synes jeg ikke det er, svært for Greve og Cappis når NF vælger 2 def midt skal spille 2 af de 3 pladser på midten.
   Heggheim slås med Rosted om den plads, og vi er lidt utætte pt defensivt, så forståeligt NF vælger erfaring.
   Den sidste er et lejemål frem for køb, for at se ham an, da klubben vel har lært af tidligere fejl, og det er sgu da positivt.
   3 enige · 3 god kommentar


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    27. september 2021   

 • Det er simpelthen til grin, at Blas er udtaget til landsholdet og nu skal flyve helt til Paraguay og sikkert bliver brugt for meget. Det er så dybt respektløst over for klubberne, at udtage spillere der lige er kommet tilbage fra langtidsskader og langt fra kan spille mere end 45 min. Hjulmand har en tendens til det samme.

  Med vores held får han sikkert et tilbagefald efter 3 * 90 min på en uge - nok en overdrivelse - og to meget lange flyveture.

  …Og så til kampen og Blas comeback stærk kamp og dejligt at se ham i aktion igen.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     27. september 2021   

  • @Philip enig og håber ikke han kommer på banen, men bortset fra det under jeg ham nu den tur af alle. Oven på et hårdt år hvor han uden tvivl må havde skulle dykke dybt i psyken til tider.
   Så fortjent at han skal se familien og holdkammerater,
   Tror det er en vildt glad topmotiveret Blas der kommer tilbage.
   1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer
   
  • @Philip han skal ikke afsted for at spille men blot det sociale med truppen. Rejserne klare han nok, han har hvilet længe. Jeg er mere nervøs for hans krops vægt, ser lidt "fed" ud
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER