Blas Riveros
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Blas Riveros: Sådan en kamp hjælper mig meget

 
Blas Riveros var glad for at få 65 minutter i reserveholdskampen mod Lyngby BK. Sådan en kamp hjælper ham meget i forhold til relationer og spillet med holdet.

  • Blas Riveros
  • Nanna Møller Karlsen
   26. oktober 2020 - Klokken 15:49
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. oktober 2020 - Klokken 15:49

Mandag eftermiddag var Brøndby IF i aktion på en vindblæst og regnvåd bane 1. Modstanderen var Lyngby BK i Reserveligaen og Brøndbys nye venstreback Blas Riveros startede inde på venstrebacken i en fire-back-kæde. 3point.dk talte med ham efter kampen og han var glad for sine første uofficielle minutter i den gule trøje.

- Jeg er først og fremmest glad for at komme i gang og få mine første minutter for Brøndby, siger han til 3point.dk.

- Det gik meget fint med holdkammeraterne. Sådan en kamp hjælper mig rigtig meget til at få kendskab til mine holdkammerater og komme ind i det.

- Der er nogle ting, jeg skal blive bedre til. Heldigvis er træningsugen lang frem mod næste kamp. Jeg vil bruge noget tid i denne uge på at se noget video og analysere. 

Han er generelt faldet rigtig godt til i sin nye klub og er meget glad for den flotte modtagelse, han har fået, fortæller han.

- Jeg har været overrasket over den modtagelse, jeg har fået fra dag ét. Jeg er meget, meget glad for at være her. Kammeraterne har taget rigtig godt imod mig og de har givet mig tillid fra første dag. Det hjælper mig rigtig meget til at falde til på bedst mulig vis.

Er du klar til at spille på søndag, hvis træneren beder dig om det?

- Ja, naturligvis, det er derfor jeg er her. Jeg arbejder for at være klar, når træneren har brug for mig.

Brøndby IF og Blas Riveros skal søndag en tur til Aalborg.

 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder