Brøndby fejrer mål mod Salzburg
NYHED

Bravt kæmpende Brøndby slap fra Salzburg med snævert nederlag

Brøndby IF kæmpede bravt og slap fra udekampen mod Red Bull Salzburg med et 2-1-nederlag.

• Brøndby fejrer mål mod Salzburg
    • Nanna Møller Karlsen
      17. august 2021 - Klokken 23:02

Tirsdag aften tog Brøndby IF hul på dette års europæiske kampagne, men det havde været en svær optakt til mødet med de østrigske favoritter fra Red Bull Salzburg. Brøndby var blevet ramt af et cororaudbrud og det var dermed en stærkt decimeret trup, der tog kampen op i Salzburg.

Niels Frederiksen overraskede og startede med Jens Martin Gammelby på midtbanen. Det var gameplanen at stå dybt og kompakt og så forsøge at ramme hurtige Mikael Uhre og Simon Hedlund i dybden.

Brøndby fik en drømmestart på kampen. Der var kun spillet få minutter, da Kevin Mensah kom med frem og satte landsmanden Rasmus Kristensen, inden han spillede bolden ind i feltet til Mikael Uhre, der vendte på sin mand og resolut sparkede bolden i kassen til en overraskende Brøndby-føring.

Men derfra stod der ikke Brøndby på ret meget. RB Salzburg var mest på bolden, men de havde det svært mod et dybtstående Brøndby-hold, som forsvarede heroisk og stod stærkt. Capaldo havde hjemmeholdet største mulighed, men han misbrugte.

Helt som forventet kom RB Salzburg ud til anden halvleg med en helt ny energi. De skulle tilbage i kampen og det kom de. Fra første minut efter pausen pressede de Brøndby langt tilbage i eget felt og det føltes som et spørgsmål om tid før udligningen faldt.

Det var det også. Pludselig var der en lillebitte uafstemthed i Brøndby-defensiven og så kunne Karim Adeyemi følge op på en redning af Mads Hermansen og han sendte udligningen til 1-1 i nettet.

Målet gav Red Bull Salzburg energi og de var ad flere omgange tæt på at bringe sig foran 2-1, men Hermansen diskede op med den ene flotte redning efter den anden og holdt de blå/gule inde i kampen. De kæmpede forbilledligt, men knækkede til allersidst.

Det var bittert, for på et af Brøndbys få aflastningsangreb havde Anis Slimane hakket bolden på overliggeren. Med unge spillere som Andreas Pyndt og Mathias Kvistgaarden på banen kunne Brøndby til sidst ikke holde stand og indskiftede Aaronson scorede til 2-1 efter passivt Brøndby-forsvarsspil.

Det blev også kampens resultat, men Brøndby opfyldte deres mål. De lever til returkampen. Alt lever på Brøndby Stadion og Niels Frederiksen får tilmed formentlig et halvt hold tilbage til den kamp.

Deltag i diskussionen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Flot gutter. Mads Hermansen på kassen får høje karakterer om lidt. Niels burde også have en slider, så jeg kan give ham 10. Er du gal, han slås med det, CV giver ham.
    6 enige · 1 god kommentar

• Betalende bruger
        17. august 2021

• @Mhansen mener du ikke hvad corona er skyld i.
      3 enige · 1 god kommentar

Se 2 flere kommentarer

• Vi kæmpede med det vi havde, sgu' stolt af drengene!

Lille gennembrud af Hermansen, men Mensah smider desværre alt for meget væk igen.

En helt igennem godkendt præstation under vores nuværende situation..
    2 enige

• @TibblingLove Helt uenig, ja, Mensah smider lidt væk, men han står så også for noget af det eneste kvalitet i offensiven. Det er Mensahs mål til 0-1.
      5 enige · 2 god kommentar

Se 1 flere kommentarer

• Mik
  • Mik   17. august 2021

• Overskriften siger rette ord.

Fremragende resultat af et super godt kæmpende Brøndby hold, at vi et par gange så kvalitets forskel, kan ingen blive overrasket over.

Men at vi ude taber med kun 1 mål og er stadigvæk med hjemme, det havde jeg gerne solgt den for.

Kan rose mange hermanssen, Skipper, Maxsø men vil kigge ud mod NF og sige

Du er sku en taktiker af Guds nåde…Flot Niels og så godt vi har dig som træner. Kæmpe ros herfra selvom vi tabte
    13 enige · 12 god kommentar

---

• Hold kæft det synd for drengene.
    Godt kæmpet og de gav alt hvad de havde, så kan man ikke forlange mere.
    5 enige

• marjan
  • marjan   17. august 2021

• Bravt kæmpet af drengene.. Jeg synes JMG overrasker særligt positivt ifht de forventninger jeg havde til ham da jeg så opstillingen.
    4 enige · 1 god kommentar

• Maxis
  • Maxis   17. august 2021

• Vi kunne på ingen måde forvente mere end det vi fik. Shit der blev løbet nogle meter. Uhre viste lige lidt international klasse ved målet. Synes virkelig Hermansen viser hvor meget potentiale han har. Mensah skøjter lidt rundt, udover at han selvfølgelig laver en fin assist. Resten af holder gør hvad de kan. Hvis vi får Rado, Greve, Rosted osv tilbage til næste kamp så kan alt vitterligt ske.
    2 enige · 1 god kommentar

---

• Ååååå, hvor er det ærgerligt! hele holdet fortjener ros, men Mensah er altså dejlig! Fantastisk assist til Uhre og god defensiv kamp!

• Flot kæmpet med de få midler vi havde, men rent tyveri at vi slap så nådigt. Vi blev nedspillet og udspillet helt som forventet. Det var grimt og spillet med bold var en pinsel at se på. Men det er resultatet der tæller og alt kan ske i fodbold.

Betalende bruger

• Flot taktisk indsats især i første halvleg. Sikke en kamp af Hermansen. Under Zorniger havde vi tabt denne kamp med 3-4 mål. Niels er mere pragmatisk hvilket kommer til at gavne os i vores europæiske kampagne. Jeg tror på vi får et andet kampbillede at se i Brøndby.
    4 enige

• @SSN Helt enig! NF er langt stærkere taktisk end AZ var, NF viste det senest han var i Europa League med Esbjerg..
      3 enige

• Flot kamp af drengene - perfekt taktik af CV. Vi havde sq holdt 1-1 med alle de corona-ramte på banen. Nå kampen lever stadig. Lad os vise de unge RB-spillere hvad et fyldt Brøndby stadion kan. Den Østrigske liga er ikke ligefrem kendt for voldsomme stadions så tror vi kommer til at overraske dem på den front.

Men alt i alt må man også bøje sig i støvet for nogle af de spillere vi mødte i dag. Der var rigtig meget klasse på det hold, og vi er jo altså oppe i et niveau hvor selv Barcelona, Man C mv. nok vil forvente at vinde over RB men de vil ikke anse det for en walk over.

• SSN

• Læg mærke til at skudstatistikken i FC Energidriks sejr over Atletico var 25-4. Så ikke helt ved siden af når CV sammenligner BIF med Simeone’s tropper ;)

• @SSN stærkt set det der
      1 enig

• Lea
  • Lea   17. august 2021

• Kæmpe præstation af drengene.
    Der blev kriget fra alle spillere og kæmpet for trøjen!
    Alle mand på stadion næste onsdag! :)

• Mr.D

• Spændt på onsdag. Har svært ved at se vi kan score flere mål end dem i 90 min. Det bliver endnu sværere når vi skal frem af banen, de er sindssygt dygtige og livsfarlige på contra.
    Men håbet lever!

• Vi skal spille som i århus med en mand i undertal.

luk af om muligt og håb på miraklet. med 15 min igen hvis der står uafgjort så sats
      1 enig

---

• Jensen
  • Jensen
      18. august 2021

• Jeg sagde de allerede før kampen, at Brøndby er altid bedst som underdogs. Det så vi i første halvleg.
    Jeg synes drenge kæmpede flot og NF havde sat det godt op.
    Vi fik RB ud og løbe og det bekom dem ikke vel.

I anden halvleg blev vi presset helt ned og så var det tydeligt, at de havde et gear eller to mere end os.

Men når alt kommer til alt, så synes jeg det er et flot resultat.
    Specielt når man ser på hvor usammenhængende tingene var mod FCN. At NF har formået at sætte dette op på kun 4 dage, så er jeg spændt på hvad det kan blive til i returen.
    Men vil bliver helt sikkert ikke undervurderet igen.

• @Jensen Jeg tror faktisk godt Energidrik.com kunne finde på at undervurdere os. Jeg tror de føler sig meget ovenpå efter kampen i går og de vil kigge på skud statistikken og tænke det her kan ikke gå galt. Vi kommer til gengæld med Rado, Greve og Cappis de ikke har set før - jeg gave os 5 % chance for at gå videre inden kampen i går. Nu hæver jeg den til 15 %. Der skal stadig et mirakel til men vi har da chancen. Får de et rødt kort og vi får et heldigt straffe kan alt ske - men sol og vind skal stå i zen for os den dag.