Slimane Vigen Uhre mestre mesterskab jubel fejring glæde
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby indgår ny historisk stor aftale med hummel, som løber til sommeren 2027

 
Brøndby og hummel fortsætter rejsen sammen - nu frem til 2027. Og den nye aftale er historisk stor, fortæller Brøndby IF.

  • Slimane Vigen Uhre mestre mesterskab jubel fejring glæde
  • 3point.dk
   17. juli 2021 - Klokken 11:39
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  17. juli 2021 - Klokken 11:39

Det står lidt mellem linjerne, men når Brøndby kalder deres nye aftale med hummel for " en ny historisk stor aftale", så må man formode, at der er tale om det største trøjesponsorat i klubbens historie. Og så kan man ellers vente spændt på at nogle medier måske vil komme med et bud på, hvor stor økonomien er, og hvordan den sammenligner sig med fx nogle af de andre klubber i den liga, som Brøndby IF vandt i 2020/2021.

- I dag står vi på tærsklen til endnu en spændende sæson krydret med europæisk gruppespil på ryggen af en fantastisk mesterskabssæson, og med en historisk stor trøjeaftale med hummel, der løber frem til sommeren 2027, er vi utrolig glade i dag og glæder os over, at vi kan fortsætte og udbygge det tætte parløb med hummel i de kommende mange år, udtaler Ole Palmå, administrerende direktør i Brøndby IF, om aftalen, og også hummel er glade;

- Vi har igennem alle årene haft et stærkt strategisk samarbejde med Brøndby IF, og der er ingen tvivl om, at de er en vigtig hjørnesten i vores danske klubsamarbejder. Vi har været med til nogle af de største øjeblikke i klubbens historie, ligesom vi også var med på sidelinjen, da hele Danmak blev ramt af corona sidste forår. Her så vi endnu engang det fantastiske fællesskab i og omkring klubben folde sig ud, hvor specielt ’Aldrig Alene’-trøjen i den grad understregede det unikke sammenhold i Brøndby IF. Vi er derfor utrolig stolte over, at vi kan fortsætte det historiske samarbejde i mange år fremover, og vi glæder os til at komme endnu tættere på klubben og fansene, ligesom vi ser frem til at skabe nye, historiske oplevelser sammen, lyder det fra Allan Vad Nielsen, administrerende direktør i hummel.

Læs mere om aftalen på brondby.com her, som løber frem til 2027.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   17. juli 2021   

 • Vigtigt at trøje sponsoratet allerede er kommet på plads, samt at det er en længere aftale.

  Økonomien i det tror jeg ikke kommer frem, men håber det kan mærkes i den daglige drift.

 • Betalende bruger
    17. juli 2021   

 • Lidt over 5 millioner om året, er vel ok.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER