Nanna Christiansen
NYHED

Brøndby-kvinderne slap fra Lyon med hæderligt nederlag, men ærgerligt mål i sidste minut

Brøndby IFs kvinder tabte torsdag eftermiddag med 2-0 i Lyon. Et hæderligt nederlag til en voldsomt stærk modstander, men resultatet blev lidt skæmmet af et ærgerligt indkasseret mål i sidste minut.

• Nanna Christiansen
    • Nanna Møller Karlsen
      5. marts 2021 - Klokken 09:59

Brøndby IF er oppe mod overmagten i Champions Leagues ottendedelsfinaler, hvor de blå/gule har trukket franske Lyon, som har vundet turneringen de sidste fem år i træk.

Torsdag eftermiddag blev det første af to opgør spillet i Frankrig og gæsterne fra Brøndby var tæt på at chokstarte, da Nanna Christiansen sparkede et frispark på overliggeren.

Brøndby holdt stand længe mod et normalt flittigt scorende Lyon-hold. Men efter en halv times spil gik den ikke længere for de blå/gule. Efter et hjørnespark kunne Nikita Parris gøre det til 1-0 til hjemmeholdet.

Men Per Nielsens tropper faldt ikke sammen. De fortsatte med at holde stand og det så længe ud til at de kunne tage hjem til Danmark med et snævert 1-0-nederlag, hvilket ville have været et meget flot resultat. Men i sidste minut fik Lyon proppet endnu en bold i kassen og så vandt hjemmeholdet 2-0.

Det blev kampens resultat. Et hæderligt nederlag, men ærgerligt med det indkasserede mål til sidst.

Returkampen spilles i Brøndby i næste uge. Hvis du gerne vil støtte kvinderne og amatørafdelingen, så kan du købe din støttebillet til kampen HER.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.