Fodbold live resultater
Johan Elmander til legendekampen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby-legenderne strålede på hjemmebanen

 
Brøndby-legenderne vandt mandag aften med 5-3 over Superliga Allstars i en opvisningskamp på Brøndby Stadion.

  • Johan Elmander til legendekampen
  • Nanna Møller Karlsen
   2. august 2021 - Klokken 20:03
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. august 2021 - Klokken 20:03

Mandag aften var der dækket op til fest på Brøndby Stadion. Fodbold mod corona var overskriften og der skulle samles ind til Læger Uden Grænser i den gode sags tjeneste.

Initiativtagerne Daniel Agger og Thomas Kahlenberg var begge i startopstillingen for Brøndby IF Legends, som tørnede sammen med Superliga Allstars.

En af de allerstørste legender i denne kamp stod på sidelinjen for de blå/gule. Tom Køhlert styrede ind- og udskiftningerne, som faldt med større hyppighed end en vanlig Superliga-kamp. Formen har nok haft noget at sige her, for tempoet i kampen var naturligvis som man kunne forvente fra de pensionerede legender.

Der var dog et par stykker som lignede nogle, der godt kunne spille på søndag, hvis det blev aktuelt. Daniel Agger styrede forsvaret side om side med en lidt mere grå i toppen Per Nielsen. Thomas Kahlenberg og Michael Krohn-Dehli brillerede på midtbanen. Og da Johan Elmander kom ind i første halvleg, gjorde han fuldstændig som det passede ham.

Men det mest magiske øjeblik var faktisk da spillerne gik på banen. Jump strålede ud af det halvslidte højttaler-anlæg på stadion, men stoltheden stod lysende i ansigterne på legenderne, der gik på banen anført af Per Nielsen.

Og så var det næsten lige så magisk, da Køhlert og Kim Vilfort stod og chitchattede på sidelinjen, inden Vilfort blev skiftet ind i nummer 11. På Vilfort Park.

Det var dog de hvidklædte gæster fra Superliga Allstars, der kunne gå til pause med en føring efter et flot mål af Mikkel Beckmann.

I anden halvleg kom der for alvor gang i målscoringen. Mohamed Zidan var en af de mest seværdige spillere i Superligaen, da han var her, og han bragte Superliga Allstars på 2-0 i aftenens kamp.

Men så var der Ruben Bagger-show i den anden ende. Først scorede han på en ripost, hvor han stod lige nøjagtig hvor han også stod i gamle dage. Hvor han skulle. Det andet mål han scorede var mere spektakulært. Først leverede nummer 15 en lækker hop-over-bolden-finte, siden fik han den tilbage og bankede den helt op i det ene målhjørne til 2-2.

Zidan blev også dobbelt målscorer, men så ville en velspillende Johan Elmander også lege med. Den elegante svensker scorede kampens flotteste mål, da han opfattede at keeperen var lidt vel langt ude af målet, så han lobbede den simpelthen i kassen langt udefra til 3-3.

Det gik helt målamok efter pausen og Michael Krohn-Dehli krohnede en flot kamp med et mål, da bolden havnede hos ham efter en fremragende assist af John Faxe Jensen, der næsten ramte bolden i røven. Han ramte den nærmest ikke, men altså, en assist er en assist.

Krohn-Dehli var også manden der lukkede og slukkede kampen med sit mål til 5-3. Peter Madsen spillede ham helt fri og så leverede nummer 23 et lækkert lob og kunne minuttet efter lade sig skifte ud til stående klapsalver.

Det endte 5-3 til Brøndby Legends på en hyggelig aften på Brøndby Stadion i den gode sags tjeneste.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Agger, Krohn-Dehli og Elmander lignede spillere, der stadig kunne gøre en forskel for os :D
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     3. august 2021   

  • @Den røde tråd Og Bagger. Vi burde tilbyde ham en kontrakt. Brøndbys sølvræv!
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   2. august 2021   

 • Folk snakker meget om talenter, men hvor er det bare skønt at se legendernes teknik, førstegangs afleveringer og overblik. Det er derfor man skal have erfaring på banen, de kan virkelig hjælpe de unge frem og gøre dem meget mere værd.

  Det vil også hjælpe med at tiltrække de største talenter, selv FCN henter erfarede spillere fx Johan Djourou tidl. Arsenal og HSV.
  1 enig · 1 god kommentar

 • JonasV
 • JonasV
  Betalende bruger
    2. august 2021   

 • Helt igennem sløj logistik, helt igennem pragtfuld kamp.
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER