Theresa Eslund
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby skuffede og tabte pokalfinalen

 
Brøndby IFs kvinder skuffede fredag eftermiddag og tabte pokalfinalen med 2-1 til FC Thisted - Thy Q.

    • Theresa Eslund
    • Nanna Møller Karlsen
      30. april 2021 - Klokken 16:58
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    30. april 2021 - Klokken 16:58

Brøndby IFs kvinder kommer ikke til at vinde The Double i denne sæson. Det ligger fast efter at de blå/gule fredag eftermiddag tabte pokalfinalen med 2-1 til FC Thisted - Thy Q.

Brøndby spillede på udebane, men kom stærkt fra start i kampen, hvor de spillede sig til et hav af chancer og særligt angrebsduoen Nanna Christiansen og Agnete Nielsen var livlige i front. Men de manglede skarpheden og derfor gik holdene til pause med 0-0 på tavlen.

Det kunne gæsterne fra Brøndby retteligt være mest skuffede over, for de havde som tidligere skrevet haft en del chancer inden pausen.

FC Thisted - Thy Q kom ud efter pausen og spillede en flot anden halvleg. De undertippede værter bragte sig foran på et mål af Malene Sørensen og holdt længe Brøndby stangen. Men mod slutningen af kampen kastede Brøndby alt frem i jagten på en udligning. Og udligningen kom, da midterforsvarer Maja Kildemoes steg til vejrs efter et hjørnespark og gjorde det til 1-1.

Det lugtede derfor af forlænget spilletid i pokalfinalen, men hjemmeholdet ville det anderledes. De fightede sig igennem Brøndby-defensiven, hvor en række dårlige indgreb medvirkede til at Malene Sørensen pludselig var helt fri i højresiden. Herfra kunne hun udplacere Naja Bahrenscheer i målet og derfor vandt FC Thisted - Thy Q kampen med 2-1.

Per Nielsens tropper formåede nemlig ikke at svare igen på 2-1-målet og dermed har de nu en lang tur hjem i bussen, hvor de i stedet kan begynde at fokusere energien over i mesterskabskampen.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Puha - det var en sløj omgang og endnu en pokalfinaleskuffelse. Tror ikke der kom mange nye fans til kvindefodbold i dag.

    I det større perspektiv for Brøndby(k) har de sidste 4 sæsoner foreløbigt givet 2 titler ud af 7 mulige (1 mesterskab og 1 pokaltitel). Det er simpelthen ikke godt nok for hvad der burde være den førende klub. Jeg har ikke indsigt i Per Nielsen trænerkompetencer, men synes ikke der er mange argumenter for ikke at prøve noget nyt. I stedet forlænger man 2 år. Det er i mine øjne at nedprioritere kvindefodbolden i Brøndby voldsomt bare at lade klubikonet fortsætte “fordi det jo alligevel bare er kvindefodbold.”
    2 enige
     
    • @Klipklapperen 5 pokalfinaler, vundet 2.
      ikke sluttet dårligere end nummer 2, og 2 mesterskaber i liga og pt. nr. 1

      -det er hvad jeg kan se Per Nielsen har opnået siden han tiltrådte, ved også udskiftningen af spillere på dame holdet, er større end på herre holdet, så svært at finde kontinuitet på samme måde!

      Så tænker Brøndby har tænkt Per N. gør det fint ud fra de forudsætninger han har!

      Tænk hvis herreholdet havde vundet 2 pokalfinaler og 2 mesterskaber de sidste 5 år!!

    Se 2 flere kommentarer
     
    • @Klipklapperen ja og aligevel forlænger man med Per, fatter det ikke. Jeg troet ingen var over klubben.

  • Brøndby IF ligger nr1 i ligaen og med i Pokalfinalen. Skal Niels Frederiksen så også fyres? Ligger nr2 og ingen Pokalfinalen. Per Nielsen gør det fremragende med b.la at komme langt i Champions League flere år i træk. Vi tager lige de sidste 10års placering: Mestre 10/11,Mestre 11/12,Mestre 12/13 ,Nr 2 13/14,Mestre 14/15, Nr:2 15/16,Mestre 16/17, Nr:2 17/18, Mestre 18/19, Nr:2 19/20, Pt:Nr:1 20/21(kilde Bold.dk) 6 Mesterskabet og 4 Sølvmedaljer fordelt over de sidste 10 år må siges at være godkendt, endnu engang Per Nielsen er en fremragende træner :-)
    1 enig
     
    • @Sunderland Det er komplet meningsløst at bruge resultaterne for de sidste 10 år som argument for, at Per er fremragende træner. Per har vel samlet leveret nogenlunde til par (jeg vil mene lidt under), men med en tydelig nedadgående kurve. Derudover er hans øvrige meritter en oprykning og efterfølgende nedrykning med Hvidovre. Ikke specielt fremragende i min bog, så hvad bygger du lovprisningen af Per på udover kærlighed (som jeg til fulde deler)?

    Se 4 flere kommentarer

  • De spillet også latterligt i 80 min.
    fortjent sejr til Thy Thisted

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder