Fodbold live resultater
Nicolai Vallys
Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Brøndby tager afstand fra uacceptable beskeder til Vallys

 
Nicolai Vallys har siden sin ankomst til Brøndby IF modtaget uacceptable beskeder fra egne fans og dem tager Brøndby, i form af CV og Maxsø, nu afstand fra.

  • Nicolai Vallys
  • Nanna Møller Karlsen
   2. september 2022 - Klokken 17:36
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. september 2022 - Klokken 17:36

Nicolai Vallys skiftede på deadline day Silkeborg IF ud med Brøndby IF og torsdag havde den offensive midtbanespiller første træningsdag på Vestegnen. Den forløb i fred og fordragelighed med masser af tilskuere ved bane 1.

Men lidt mindre hyggeligt har det været på Vallys' sociale medier, hvor han har modtaget knap så pæne beskeder fra egne fans. Det er uacceptabelt, lyder det fra Brøndby IF. Både fodbolddirektør Carsten V. Jensen og anfører Andreas Maxsø udtaler sig på klubbens hjemmeside.

- Vi er utrolig glade for, at vi med Vallys har fået en af Superligaens største profiler. Han er en fantastisk dygtig fodboldspiller, og han er lige så begejstret og ydmyg over skiftet til Brøndby IF, som vi er. Vi kan se, at langt de fleste tilkendegivelser fra klubbens fans er meget positive, men der har desværre også været en række kommentarer og beskeder, som er uacceptable og går langt over grænsen. Det er simpelthen udover min fatteevne, at man kan få sig selv til at sende så grænseoverskridende og decideret hadske beskeder til en ny spiller i vores klub og samtidig tro, at man kan kalde sig selv for Brøndby-fan, siger CV til Brøndbys hjemmeside.

- Jeg ved, at der i disse uger er påbegyndt en større dialogproces blandt Brøndby-fans anført af Fanafdelingen, om hvilke værdier der knytter sig til at være Brøndby-fan. Og på baggrund af det vi har set i det seneste døgns tid, så kan jeg kun på det kraftigste opfordre til, at man fortsætter denne proces og skruer op for den dialog, for det er er der tydeligvis behov for.

Andreas Maxsø udtaler sig på vegne af en samlet spillertrup:

- Det er uacceptabelt, at nogle såkaldte fans tyer til den slags beskeder. Vallys er ligeså meget Brøndby spiller som jeg og de øvrige spillere i Brøndby IF er. Ligesom Vallys, så er alle vi spillere i omklædningsrummet stolte over at få lov til at få muligheden for at repræsentere Brøndby IF, og vi har kun ét ønske, og det er at vinde kampe for klubben.  

Brøndby IF skriver videre, at de i dag fredag har afholdt et møde med en række af de aktive fangrupper heriblandt Alpha og Svinget. Her var der enighed rundt om bordet om, at grænseoverskridende og hadske beskeder til spillere, der repræsenterer Brøndby IF, naturligvis ikke er acceptabelt, skriver klubben.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   2. september 2022   

 • Kan de pågældende identificeres bør de få karantæne fra stadion
  25 enige · 5 god kommentar

 • Det er så pinligt at nogle af mine medfans opfører sig sådan. Jeg ved ikke hvad vi skal gøre ved det, men noget må vi snart gøre! Brøndby fans har virkelig ikke et godt ry for tiden pga. de få der ødelægger det for os andre.

  Omkring Vallys og hans fortid, synes jeg også der var et par stykker herinde på 3point, som skrev nogle ikke så fede ting, da han blev rygtet hertil. Og jeg forstår ikke folk ikke sætter sig lidt mere ind i tingene før de kommenterer.
  19 enige · 11 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     3. september 2022   

  • @Emil_Zinho
   Enig - men jeg synes der er en stor forskel på at skrive til ham og skrive om ham.
   Jeg synes det er helt fair at udtrykke beklagelse over at han hellere ville til fck og er tidligere fan af fck - som jeg forstår det. Jeg synes at der skal være plads til at man på en fanside som denne kan skrive sine tanker men gør det på en ordentlig måde - tak.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Nuky
 • Nuky
  Betalende bruger
    2. september 2022   

 • Fantastisk måde at sørge for at han bliver en succes i Brøndby... Jeg kender ingen, der bliver bedre af, at få hadebeskeder og blive udsat for så meget hate. Håber han kan klare situationen, for i en klub som Brøndby er der foruden alt det uro omkring ham lige nu også en masse pres på spillere.
  13 enige · 13 god kommentar
   
  • Engholm
  • Engholm   3. september 2022   

  • @Nuky enig. Presset er meget stort på en spiller der har kostet 20 mio så behøver vi ikke mere virak omkring ham. Så i en anden tråd at Alfa ikke ville lave en fernerbache for ham. Håber at de skifter mening og giver ham en god opbakning.
   2 enige

 • Joblar
 • Joblar   2. september 2022   

 • Det er naturligvis på ingen måde acceptabelt med had beskeder af nogen art til Valleys - jeg har om nogen været skeptisk omkring Vallys handlen, ikke fordi jeg ikke syntes om Valleys for han kan blive en fin spiller for Brøndby, jeg har et problem med beløbet vi har givet, og det kan aldrig være Vallys problem, det er CV der skal stå på mål for den. Jeg tror ud over det at CV måske ikke helt har forstået hvad det er for en klub han er fodbolddirektør for (og ja der er bare nogle fans der er uden for pædagogisk rækkevidde, det bliver man altså stadig nød til at tænk ind i det store billede), han hentede som bekendt også Pavlo, det er bare problematisk lige gyldig hvordan man vender og drejer det, CV bør i min optik tænke sig en smule mere om fremadrettet, og købe ind på hvor han er og hvordan man agere.

  Igen jeg har intet problem med Vallys, nu er han her og så skal han have fuld opbakning fra os alle, håber han brænder igennem.
  1 enig
   
  • @Joblar Pavlovic var også en sindssyg signing.

   CV kan (lige nu og her) kritiseres for prisen på Vallys. Nu må vi så se, om Vallys kan betale nogle af de mange millioner tilbage på banen.

   Men enig, der kommer bare en masse svingninger i fanmiljøet når tidligere fccere hentes. Det mener jeg også CV skal have med i regnestykket fremover. Personligt var jeg da også helst fri. Forskellen her er bare, for CV, at Vallys ikke har spillet i fck. CV kunne vel næppe vide om/'hvor meget' Vallys var fccfan. Det kunne han ikke læse i spillerens historik.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Wolle
  • Wolle   3. september 2022   

  • @Joblar jeg kan ikke helt følge tankegangen her. Hvis man går direkte fra FC til Brøndby, så kan jeg være med på, at det kan være problematisk, men det giver ingen mening for mig, at CV nu skal kritiseres fordi Vallys har fortalt noget i et interview, som i øvrigt ser ud til at være taget ud af kontekst. Vallys skal bare have fuld opbakning med fenerbache og hele piv’tøjet! Og CV skal hente de spillere han mener passer bedst til holdet (medmindre det er William Kvist).


 • En ting er, at man ikke lige synes det er så fedt at Vallys har fcc-fan tid. Og at man vil se ham slås for klubben før man er overbevist.

  En anden ting er at sende hadske kommentarer afsted til et andet menneske på den måde. Det er så kujonagtigt og ynkeligt. Total mangel på klasse og udstiller en total overophedet reptilhjerne der ikke evner eller fatter at begrænse sig selv. Dette fænomen er i øvrigt et generelt samfundsproblem i mine øjne. Nogle mennesker kan bare ikke styre sig og disse burde få frataget deres internetforbindelse prompte - eller blive tvangsindlagt til en så langsom forbindelse, at de ikke kan undgå at tænke over deres handlinger online.

  For mit eget vedkommende var jeg lunken mht Vallys. Lunken på baggrund af hans fanfortid. Det ville jeg egentlig bare fortsætte med i stilhed indtil jeg havde set ham slås for trøjen. Men med denne halvhjernede udvikling og nu klubbens udmelding (samt Lønstrups opkast i EB) vil jeg inderligt håbe, at Alpha giver ham en Fenerbache i Horsens. Altså, kommer det i forkøbet. Og at fansne vil støtte ham enormt derovre.

  Det samme vil jeg så gøre til næste hjemmekamp. Vallys ER velkommen. Hadet skal ikke sejre i Brøndbyernes IF.

  For fanden mand... han er opvokset på Østerbro - so what. Selvfølgelig er han kommet i parken! Men han har trods alt aldrig spillet i en klam hvid trøje. Og større fan var han så heller ikke, siden han nu har en Brøndby-trøje på.
  12 enige · 5 god kommentar

 • Hvor er jeg træt at de båtnakker…
  7 enige

 • Fotosyntese
 • Fotosyntese
  Betalende bruger
    2. september 2022   

 • Vi har allesammen lavet fejl her i livet, Vallys er er ved at rette op på sin. Jeg er ikke i tvivl om at han vil gøre alt for at lykkes i Brøndby. Man skal give ham en velkomst som ingen andre nogensinde har fået før. Der står experter, journalister og andre nidkære personer som bare venter på negative tilråb/ytringer som de så kan lave breaking news og tale/skrive om hele tiden. Det er absolut ikke det vi har brug for, så stå sammen og giv Vallys en velkomst som man sent vil glemme.
  Velkommen til Vallys herfra.
  7 enige · 5 god kommentar


 • Det er hævet over enhver tvivl at manden kan hæve vores niveau på den midtbane. Jeg forstår simpelt hen ikke hvorfor der skal være kritik af at manden måske helst ville til FCK. Vi kan altså ikke forlange at alle nye BIF performancespillere har BIF dna og præferencer helt ind til benet inden vi signer dem. FCK er med afstand det største man kan opnå at spille for i den hjemlige andedam. Ligesom Barca/Real er det i La liga feks. Men det jo ikke det samme som at spillere ikke kan blive topmotiveret for at spille for andre klubber. De er jo professionelle for pokker. Tør øjnene kære medfans og giv manden den chance og respekt han fortjener.
  11 enige · 5 god kommentar

 • Solz
 • Solz   2. september 2022   

 • Rystende at vi har så mange forstokkede fans.
  Vallys skal bakkes helt og aldeles op, alt andet er totalt uacceptabelt, hvilket der ikke kan være to meninger om. Vallys er ovenikøbet under et enormt pres i forevejen pga såvel prisen samt store forventninger.
  13 enige · 3 god kommentar

 • Kan man tiljuble og heltedyrke en erklæret FCK fan? De fleste vil sige ja. Nogle vil sige nej. Og nogle få spasser ud på sociale medier. Jeg er spændt på modtagelsen af Vallys på søndag.
  1 enig
   
  • Jeroe
  • Jeroe   2. september 2022   

  • @Klipklapperen Og der kan det være lidt trist at nogle individer kun ser FCK-fanen og ikke en profil og et forbillede som Brøndby har valgt som spiller, samt en spiller som har valgt at repræsentere Brøndby de næste 4 år
   7 enige · 6 god kommentar


 • Alle skal have en ærlig chance for at bevise, at de vil være her. Det er jeg sikker på, at Vallys vil. Så velkommen til! Han ligner for mig lige den spiller vi mangler.

  ... Og udover, at det er fuldstændig utilstedeligt, latterligt og usympatisk at sende hadebreve til en ny brøndbyspiller, så er det også med til at give ham en svær start i klubben. OG skal vi ikke snart til at vinde nogle fodboldkampe?
  6 enige · 4 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     2. september 2022   

  • @Leo_Beenhakker Leo Beenhakker er det mest legendariske navn inden for fodbold! -love it..
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Voxamp
 • Voxamp   2. september 2022   

 • Jeg skammer mig over at nogen af vores “fans” finder på sådan noget. Det er simpelthen så dumt at man forstår alle andre griner af os. Hvad i alverden ligner det at svine en af vores egne???

  Jeg ejer heldigvis ikke skyggen af fordømmelse eller had over at nogen har været fck’ere. Det er jeg heldigvis ligeglad med for det betyder ikke noget som helst.
  Det vigtige er at spillerne vil kæmpe for Brøndby nu for det har vi brug for.
  Så er deres fortid komplet ligegyldigt.

  Jeg frygter at vi skræmmer andre spillere væk med disse aktioner. Hvem gider spille for Brøndby fremover, hvis det her er modtagelsen??
  6 enige · 4 god kommentar

 • Efter alt det her ballade så er man mere og mere tilbøjelig til at tænke at et helt nyt logo, farve på trøjer og navn ikke ville være så slemt. De fans der er imod det er også de samme som ødelægger klubben lige nu..
  3 enige · 2 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    2. september 2022   

 • Jeg må sige, at jeg er usigelig træt af at modtage en bred kam af voksenskældud på min Brøndby app. Der står intet om omfang eller specifikt indhold, men en svada uden lige ramme mig lige i hovedet - og jeg har intet med noget at gøre.

  Stop nu for helvede det fokus på de få, offergørelsen og krænkelseskulturen - og særligt definitionen på en rigtig Brøndby-fan! Jeg har været med siden de gamle dage og ingen skal fortælle mig, eller betvivle mit, tilhørsforhold og sympati.
  1 enig


 • Gad vide hvad der specifikt står i de beskeder. Hvis de er ligeså rå og hadske som dem Joachim Andersen fra Crystal Palace offentlig gjorde med navn, så lad Brøndby gøre det samme her, og kan afsenderne identificeres med navn, så bør en offentlig instans kontakte vedkommende, samt eventuel karantæne. Folk skal ikke have lov at foretage sig den slags, uden konsekvenser.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Thorstips Helt enig!
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Thorstips Helt enig!

 • Dybt pinligt, Jeg håber klubben offentliggøre hvem og hvad de har sendt.
  2 enige

 • Endnu engang stort velkommen til vallys. At skrive hadske beskeder til en ny spiller er under ingen omstændigheder i orden , jeg håber og tror han bliver rigtig god for os. Han virker uanset hans tidligere fcc fan tid som en spiller som er kommet for 100 procent at kæmpe for Bif.
  1 enig

 • Man får simpelthen spændingshovedpine af den slags individer!

  Velkommen til klubben, Vallys, uanset hvem du tidligere har holdt med.
  3 enige · 1 god kommentar

 • MR
 • MR   3. september 2022   

 • Det er så langt ude, at man ikke kan tage godt imod en ny Brøndby-spiller... Uanset hvem han er eller hvor han kommer fra, så har han valgt gul og blå... Lad os nu vise nogle af de dyder om klubfølelse, fællesskab og sammenhold, som vi altid snakker om... Lad os give Vallys en ekstra varm velkomst ved førstkommende lejlighed - gerne allerede i Horsens i morgen...
  3 enige · 1 god kommentar

 • Det er simpelthen utrolig med den opførsel. Vi skulle være glad for at få en spiller af sådan en kaliber..
  2 enige

 • Ruddi
 • Ruddi   3. september 2022   

 • tænk at nogen er så dumme ,giv ham dog en kæmpe opbaning,så er der støre sandsynelihed for han brander banen af
  2 enige

 • Voxamp
 • Voxamp   5. september 2022   

 • At man ikke vil give ham en fenerbache og bakke ham op er direkte IMOD klubbens værdier.. Hvordan kan vi have en fangruppering der styrer vores sange, som arbejder imod klubbens værdier om fællesskab og sammenhold??
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER