August Harritsø
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby-trio udtaget til U/17 Future-landsholdet

 
Brøndby-talentet August Harritsø er sammen med klubkammeraterne Benjamin Kold og Carl-Emil Pedersen udtaget til det danske U/17 Future-landshold, der senere på måneden deltager ved i miniturnering i Sverige.

  • August Harritsø
  • Steen Sørensen
   22. oktober 2021 - Klokken 15:49
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  22. oktober 2021 - Klokken 15:49

I slutningen af oktober skal det danske U/17 Future-landshold spille to kampe ved en miniturnering i Sveroge, hvor den sidste deltager er Belgien. I den danske trup har landtræner Kenneth Weber fundet plads til tre spillere fra Brøndby Masterclass. De tre er August Hariitsø (billedet), Benjamin Kold og Carl-Emil Pedersen. De to opgør bliver ikke betragtet som officielle landskampe.

Fredag d. 29/10 kl. 18:00 på Hörby IP: Belgien - Danmark

Søndag d. 31/10 kl. 13:00 på Hörby IP: Sverige - Danmark

Future-begrebet dækker over spillere, som typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe. Det kan også være spillere, som DBU tidligere har noteret sig og derfor gerne vil gense matchet mod andre dygtige spillere. Endelig kan der også være tale om spillere, der på grund af skader eller andet ikke har haft mulighed for at deltage på tidligere afviklede talent- eller landsholdssamlinger.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021