Solomon Opoku
Foto: Steen Morfar Sørensen ©
NYHED

Brøndby U/17: Sejr i målfest mod Holbæks 2. Divisions-hold

 
Det blev en sejr med tenniscifre til de blå/gule fra Vestegnen, da U/17--holdet fra Brøndby Masterclass lørdag formiddag mødte 2. Divisions-holdet fra Holbæk BI i en træningskamp. Solomon Opoku scorede tre gange for Brøndby.

  • Solomon Opoku
  • Steen Sørensen
   20. februar 2021 - Klokken 15:25
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  20. februar 2021 - Klokken 15:25

Lørdag formiddag lagde bane 12 i Brøndby kunstgræs til en træningskamp mellem U/17-holdet fra Brøndby Masterclass og 1. senior fra Holbæk BI, som i denne sæson spiller i 2. Division. Til den opgave blev diise 11 Brøndby-spillere sendt i kamp fra første fløjt:

Christian Rust

Malek Bakhit - Ludwig Vraa-Jensen - Max Juhl - Matteo Grosso

Benjamin Luka Kold (A)

Mads Beyer - Solomon Opoku - Bertram Kvist

Patrick Allentoft - Oscar Sejrup

Det blev en aldeles underholdende affære mellem to angrebsivrige hold, og specielt i anden halvleg kom målnettene til at blafre. Kampens profil blev Solomon Opoku, som fra sin 10'er-position scorede tre mål for Brøndby i de blå/gules sejr på hele 6-3 efter 2-1 ved pausen.

I en jævnbyrdig første halvleg, hvor Brøndby-drengene gradvist fik et lille spilovertag, som tiden gik, sparkede Opoku de blå/gule i front efter et lille kvarters spil. Oscar Sejrup fandt Matteo Grosso i et godt overlap, og fra baglinjen tog backen et par træk ind i feltet inden et cutback til Opoku, der scorede sikkert med et fladt skud ved den nærmeste stolpe.

I det 20. minut fik Holbæk udlignet på et brag af en halvlfugter fra omkring buen og helt op i det ene målhjørne. men blot tre minutter senere var de blå/gule igen i front. Bertram Kvist fandt en fri Mads Beyer i højre side med en dyb stikning, og Beyer sendte bolden ind foran mål til en helt fri Oscar Sejrup, som nemt kunne score.

I pausen foretog Brøndby et planlagt skift på målmandsposten og stillede ellers med det samme hold, som startede kampen. Fra anden halvlegs første fløjt lagde Holbæk et tungt tryk på Brøndby-holdet, og det kunne ligne, at seniorspillernes bedre fysik kunne blive udslagsgivende for kampen. U/17-drengene fik dog hurtigt samlet sig, og efter fem-ti minutter gik trykket af Holbæk-kedlen.

Det til trods bankede gæsterne stadig på, og efter et kvarters spil faldt udligningen på en ripost efter en ellers fremragende redning af den indskiftede Brøndby-keeper Malthe Schou. Spilstoppet efter scoringen benyttede Brøndby til at skifte på fire pladser og stillede nu i denne opstilling:

Malthe Schou

Malek Bakhit - Ludwig Vraa-Jensen - Matteo Grosso - August Harritsø

Mikkel Durlev

Benjamin Luka Kold (A) - Solomon Opoku - Bertram Kvist

Kean Tran - Benjamin Kold

Udligningen slog ikke de unge Brøndby-spillere ud. Tværtimod faktisk. På ti rigtigg gode minutter fra det 67. til det 77. minut nettede de blå/gule hele tre gange og førte nu 5-2 over seniorholdet fra midtsjælland. Først scorede Solomon Opoku sit andet mål i kampen, siden øgede indskiftede Benjamin Kold til 4-2, inden Opoku fuldendte sit hattrick.

Holbæk ville dog stadig lege med, og fem minutter før tid fik Victor Koch Hansen lov til at stå helt fri i det lille felt og kunne nemt heade en reducering ind på et indlæg fra Brøndbys højre side. Indskiftede August Harritsø sluttede imidlertid festen minuttet efter med Brøndby sjette og kampens sidste mål efter et angreb, som backen selv havde sat igang.

Brøndby-drengene skal efter den nuværende plan spille deres første forårskamp i U/17-Ligaen lørdag den 20. marts kl. 13:00, hvor Vejle Boldklub kommer til Vestegnen.

Kampen i tal

Brøndby IF U/17 - Holbæk BI 6-3 (2-1)

13. minut: 1-0; Solomon Opoku

20. minut: 1-1; Simon Engberg

23. minut: 2-1; Oscar Sejrup

46. minut: Malthe Schou IND / Christian Rust UD

61. minut: 2-2; Victor Koch Hansen

62. minut: Mikkel Durlev, Benjamin Kold, Kean Tran og August Harritsø IND

62. minut: Max Juhl, Oscar Sejrup, Mads Beyer og Patrick Allentoft UD

67. minut: 3-2; Solomon Opoku

72. minut: 4-2; Benjamin Kold

77. minut: 5-2; Solomon Opoku

85. minut: 5-3; Victor Koch Hansen

86. minut: 6-3; August Harritsø

Stillingen i U/17-Ligaen

Brøndby IF's kampe og resultater

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    20. februar 2021   

 • Imponerende! Måske det er ved at være tid til at forlænge Solomon Opoku, der frit kan forhandle fra 1. Juli 2021.

 • Tak for referat. Det er fedt med dækning af MC.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder