Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby U/17: Sejrsstimen fortsatte i Lyngby

 
August Harritsø blev måske snydt for et hattrick, da Brøndby IF lørdag eftermiddag på udebane vandt over Lyngby BK i U/17-Ligaen. De blå/gule er nu oppe på fem sejre i træk.

  • Steen Sørensen
   18. april 2021 - Klokken 08:44
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  18. april 2021 - Klokken 08:44

Med fire sejre i træk havde Brøndby IF fået en slot start på 2021 i U/17-Ligaen inden turen lørdag aftermiddag gik nordpå til Lyngby, hvor de blå/gule skulle forsøge at fortsætte den flotte stime, der også hedder ti kampe i træk som ubesejret. Disse 11 var Brøndby-træner Sune Jensens udvalgte fra start:

Christian Rust

Malek Bakhit - Mikkel Durlev - Ludwig Vraa-Jensen - Matteo Grosso

Benjamin Luka Kold (A)

Mads Beyer - Bertram Kvist

Kasper Larsen

August Harritsø - Oscar Sejrup

Grundet coronarestriktioner havde pressen ikke adgang til opgøret på Lyngby Stadions Kunst 1, men fra naboejendommen H/F Lyngen kunne 3point.dk's udsendte se et Brøndby-mandskab, der straks fra start dominerede begivenhederne.

Der skulle dog gå et kvarter, før kampens første reelle skud mod mål var en realitet. Brøndby-topscorer Oscar Sejrup sendte udefra bolden mod mål, men skuddet voldte ikke Lyngby-keeper Hans-Christian Grøn Simonsen nogen problemer.

Fem minutter senere var Simonsen imidlertid chanceløs, da August Harritsø efter et langt Brøndby-angreb med både godt pres og genpres modtog bolden midt i feltet og iskoldt udplacerede Lyngby-målmanden til en blå/gul føring.

Efter endnu to minutter burde Oscar Sejrup have øget føringen efter en flot deltalje, hvor angriberen elegant vippede bolden over den fremstormende Lyngby-kepper og dermed var fri foran et tomt mål. En Lyngby-forsvarer nåede imidlertid ned og kunne kre skuddet ud til hjørne.

Det hjørne resulterede i en hurtig Lyngby-omstilling. hvor Michael Opoku - Lyngbys bedste på dagen - slap igennem i venstre side til skud. Christian Rust i Brøndby-målet reddede flot, men kunne ikke forhindre en helt fri Erkan Semovski i at udligne på riposten. Det var kampens første reelle Lyngby-angreb.

LÆS OGSÅ: U/19: Brøndby måtte nøjes med uafgjort i Lyngby

Udligningen slog dog ikke gæsterne ud, og på to mål på fem minutter omkring den halve time kunne de blå/gule gå til pause med føring på 3-1. Ved den sdsite af de to scoringer blev August Harritsø dobbelt målscorer. Efter et højt pres og en erobring blev amgriberen spillet fri i dybden og scorede sikkert med et fladt skud.

Harritsø blev måske endda snydt for et hattrick, da han kort forinden satte foden til et hårdt skud og på ishockeyvis styrede bolden i nettet. Dommerens fløjte lød imidlertid for straffe til Brøndby, og det omsatte Kasper Larsen sikkert til mål. Fra en position i den modsatte ende tæt på det ene hjørneflag var det umuligt at se, hvad der blev fløjtet for.

Pauseføringen på 3-1 til gæsterne fra Vestegnen var ikke et mål for stort i en underholdende affære mod et Lyngby-hold, som gerne ville lege med. I ande halvleg faldt undeholdningsværdien lidt, men Brøndby så ud til at have fint styr på begivenhederne. Også efter Lyngby fik reduceret til 3-2 med godt et kvarter igen.

Et dumt boldtab midt på Lyngbys banehalvdel førte til en hurtig omstilling, hvor de kongeblås Erkan Semovski hamrede bolden ind fra kanten af feltet til sin og Lyngbys anden scoring på dagen. Hjemmeholdet pressede naturligvis på for en udligning i slutfasen, men det blev aldrig rigtig farligt.

I de fem og et halvt minuts tillægstid rykkede indskiftede August Carlsson fra midtbanen og ned på venstre back i et femmands forsvar, som dog ikke for alvor blev presset. Dermed kunne de blå/gule gæster køre en snæver, men set udefra sikker sejr i hus. Den nu femte i træk i 2021 og ialt 11 kampe i træk som ubesejret.

Kampen i tal

Lyngby Boldklub - Brøndby IF 2-3 (1-3)

19. minut: 0-1; August Harritsø

22. minut: 1-1; Erkan Semovski

29. minut: 1-2; Kasper Larsen (straffe)

34. minut: 1-3; August Harritsø

38. minut: Gult kort til Bertram Kvist (BIF)

45. minut: Kean Tran IND / Malek Bakhit UD

46. minut: Oscar Schwartau IND / KasperLarsen UD

61. minut: Patrick Allentoft IND / August Harritsø UD

73. minut: 2-3; Erkan Semovski

75. minut: August Carlsson IND / Bertram Kvist UD

90. minut: Gult kort til August Carlsson

Stillingen i U/17-Ligaen

Brøndby IF's kampe og resultater

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   18. april 2021   

 • Endnu engang en fin præstation ser det ud til, flot.

 • “...men fra naboejendommen H/F Lyngen...”. Stor klasse.

  4 point op til FCK. Det bliver svært men ikke umuligt. Vi slutter af med FCM og FCK ude i slut juni. Indtil da skal der bare køres point ind på kontoen, og så må vi se, hvad det rækker til.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    18. april 2021   

 • De drenge og deres træner kan virkelig noget! Jeg får helt ondt af U15, der må se deres topscorer sidde på bænken på U17, når de nu godt kunne bruge ham.

  Er det helt slut med missionen at omskole August Harritsø til venstreback?
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     18. april 2021   

  • @Saesonkort u15 skal nok klare sig selv uden Schwartau. Det hold er der virkelig voldsomt meget potentiale i og hvis det er bedst for Schwartau udvikling giver det god mening.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort Ja, U15 er desværre gået i stå.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER