Fodbold live resultater
Rundkreds
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby vandt begivenhedsrig kamp med 3-2 ude mod Randers

 
Brøndby var foran, bagud, fik straffe, og rødt kort, men vandt alligevel 3-2 ude mod Randers.

  • Rundkreds
  • Thomas Kramer Nielsen
   9. oktober 2022 - Klokken 20:01
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  9. oktober 2022 - Klokken 20:01

I søndagens aften kamp var Brøndby IF oppe imod Randers FC på udebane, hvor de blå-gule skulle forsøge at få point med hjem i jagten væk fra bundpladserne. Simon Hedlund og Ohi Omoijuanfo var tilbage i truppen og sidst nævnte spillede fra start.

 

Kampen startede nogenlunde jævnbyrdigt ud, men allerede efter et par minutter fik Randers hjørnespark. Og dødbolde plejer at gå galt for Brøndby. Hjørnesparket resulterede også med et par store muligheder til hjemmeholdet, men Brøndby fik afvist.

Brøndby havde efterfølgende et længere angreb, men uden at det blev farligt. Herefter satte Randers sig på kampen. Når Brøndby endelig fik bolden, havde de vel ikke meget mere end 3-4 afleveringer i træk før Randers tilbageerobrede kuglen. Brøndby var reduceret til statister.

De blå-gule fik arbejdet sig stille og roligt mere og mere ind i kampen i første halvleg, men mange gange blev bolden smidt væk inden det var i nærheden af at blive farligt. Brøndbys første rigtige mulighed var til Schwartau, der blev sendt i dybden, men afslutningen blev desværre reddet af Carlgren.

I slutningen af første halvleg blev en afslutning af Slimane blokeret i feltet. Der blev efterfølgende dømt straffe ved hjælp af VAR, da den ramte en Randers-spiller på hånden. Et straffespark som Maxsø sparkede ind til 1-0 til Brøndby.

Så skulle man tro, at Brøndby kunne gå til pause med en føring. Men nej. I det efterfølgende angreb fik de blå-gule - som så ofte før - ikke clearet bolden ordentligt, hvilket resulterede i at Randers kunne score på en ripost fra Mads Hermansen i det lille felt, til pauseresultatet 1-1.

Brøndby benyttede pausen til at skifte Schwartau ud og Hedlund ind.

I løbet af de første fem minutter af anden halvleg, havde Brøndby nærmest allerede haft flere og større chancer end i hele første halvleg. Først da Hedlund drev bolden frem og spillede på tværs til Ohi, der sparkede langt over mål. Derefter en stor mulighed, hvor Slimane drev bolden flot frem, men i stedet for aflevere ud til højre til en fri Hedlund, sparkede Slimane fra kanten af feltet et godt stykke forbi mål.

Selvom det er noget, der er blevet trænet på træningsbanen, så har Brøndby endnu ikke lært at forsvare hjørnespark eller at cleare bolden. Derfor kunne Randers bringe sig foran 2-1 efter netop et hjørnespark og en masse halve clearinger.

Denne gang var det så Brøndbys tur til at svare tilbage hurtigt. Radosevic generobrede en bold i højre side, smækkede den ind over til Ohi der headede den på tværs til Hedlund, som på magisk vis hoppede højere end Randers-spilleren og headede den ind til 2-2.

Og man skulle tro det var løgn. For endelig var det Brøndbys tur til at score efter er hjørnespark. Tshiembe kom højest, og headede bolden ind på en Randers-spiller, så den snød Carlgren i målet. 3-2 til Brøndby.

Netop Tshiembe fik kort tid efter sit gule kort nummer 2. Derfor skulle Brøndby spille de sidste 15 minutter i undertal.

Brøndby holdte stand og fik 3 yderst vigtige point.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    9. october 2022   

 • Så forbandet vigtige 3 point i en særdeles uskøn affære. Lad os håbe dette kan være det rygstød af selvtillid vi har manglet. Super indhop af Hedlund og også godt indhop af Gammelby.
  10 enige · 1 god kommentar

 • Jeg skreg (næsten) ligeså højt af glæde ved slut fløjt, som da vi vandt i undertal i Aarhus i mesterskabssæsonen.

  HOLD NU KÆFT, hvor er de 3 point massive! Og selvom vi igen ikke kan formå at sætte to gode halvlege sammen, så er det mig ligegyldigtigt, når vi kæmper os tilbage fra 1-2 i det 70' min. Stor præstation af gutterne.

  Maxsø din fucking chef, hvor har vi savnet dét du leverede i dag! MoM med længder! Josip gør det også rigtig godt i dag, og skide fedt med mål fra Hedlund!

  Havde helt glemt sejrens sødme. HELL FUCKING YEAH!

  Mega selvtillidsboost inden derby næste søndag!
  12 enige · 2 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå meget enig i “HELL FUCKING YEAH!”
   Hold kæft hvor de kæmpede! Og Rado holdt bolden nede, da han skød på mål. Hvad skal det ikke blive til!
   Men men men …. KT bliver et kæmpe savn på søndag
   :(
   1 enig

  Se 4 flere kommentarer

 • Dejligt med 3 point, men så kan vi begynde at diskutere alt det andet, det gider jeg bare ikke for status quo er vi har stadig ikke rykket os en millimeter, vi score bare 3 mål på 4½ chance i dag.

---

 • Solz
 • Solz   9. october 2022   

 • Yeeeeesss, endelig!
  Det har været lidt stolpe ud det seneste stykke tid, i dag var det så stolpe ind. Tæt på ideal opstilling i dag, synes jeg, selv om langt fra alt lykkedes. Sejre er vist den eneste medicin mod den usikkerhed vi har optrådt med på det seneste. Dejligt med en særdeles tiltrængt sejr. Lad sæsonen begynde :-)
  2 enige
   
  • @Solz synes dommeren forsøgte at gøre det til stople ud med de 2 latterlige gule kort til Thcimbe, synes specielt den første var til grin, Marvin Uhgo hopper jo ind i Tchimbe mens han er langt over ham, ville sq være dejligt hvis dommerne begyndte at dømme efter en international standard

  Se 4 flere kommentarer

 • ZnapZ
 • ZnapZ   9. october 2022   

 • Super vigtigt med 3 point. Men...
  Ved ikke helt hvad jeg skal mene. Synes vi spiller dårligt og synes vi er heldige. Synes faktisk at vi har spillet dårligt et stykke tid. Men vi har ikke tabt i 5 kampe. Vi har 9 point på 5 kampe. Hvilket hvis vi havde det i hele efteråret havde givet os en 2. plads.

  Er det kun mig der synes vi spiller dårligt? Eller lyver tabellen?
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   9. october 2022   

  • @ZnapZ Kampen i dag var jo ikke smuk på nogen måde, men synes generelt godt man har kunne se fremgang i de seneste 4-5 kampe, altså efter tilføjelsen af kvalitetsspillere. Vi går dog alt for let i panik, hvilket jeg tilskriver den dårlige pointhøst so far.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     10. october 2022   

  • @ZnapZ - Jeg er enig i, at vi ikke spiller en god kamp.
   Det der viser, at man er et tophold, er når man vinder, selvom man ikke spiller godt…

   Nu prøver jeg ikke at tale os op til et tophold. Men med de forudgående kampe, hvor vi ikke har tabt, lagt sammen med at vinde en dårlig kamp, højner mit håb for at vi er på vej det rigtige vej.

 • Fedt med 3 point! Totalt coronastemning på stadion. Man kunne jo høre NF råbe ind til spillerne. Det er en grim tanke, men støtten fra os på udebane betyder måske mindre, end vi bilder os ind. Særligt, hvis den ledsages af bøvl og ballade.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • fabi
 • fabi   9. october 2022   

 • shit en roalercoaster. Så mange indtryk fra denne kamp. Men kæmpe skud ud til gammelby som vinder en sindssygt vigtig hovedstødsduel omkring det 85 min. med en på ryggen og et fast greb på en anden randers spiller.

  Godt kæmpet gutter. Maxsø du lignede sgu lidt min rigtige kamptajn i de sidste 15 min. keep it up.

  Men forhelved hvor er det dog irriterende at de igen scorer 2 kasser i sekvenser efter dødbolde. Meget meget ofte er det faktisk ikke den første bold vi er dårlige på, men i opsamlingsspillet, som gør at de kan blive ved med at pumpe bolde ind. Der holder vi slet ikke markeringer. Det er simpelthen ikke godt nok !!
  4 enige · 1 god kommentar

 • Hold da fest hvor er det dejligt endelig at kunne slutte weekenden af med en sejr! Det var en intens affære, men derfor så meget desto bedre, at den ender med 3 point. Jeg fristes næsten til at sige, at det er med en vis portion poetisk retfærdighed, at Kopplin er ophavsmanden til et selvmål. Det er skønt at fodboldguderne stadig kigger i vores retning fra tid til anden. Jeg kan heller ikke lade være med at smile ad Wass under post-match interviewet; 'nu er alt godt, for der er is på vej hjem' - frit citeret fra hukommelsen. Eneste malurt i bægeret er, at vi skal undvære Tshiembe i det kommende derby. Han bliver savnet, men heldigvis døjer vores rivaler også med en del skader.
  4 enige · 3 god kommentar

 • Kunne virkelig godt have tænkt mig at se resten af kampen fra 2 - 3, hvis ikke vi havde fået det røde kort. I minutterne forinden var det som om, at vi for en gangs skyld forsvarede os højt og gik i pres (efter føringsmålet). Hvis vi kan begynde at gøre det, når vi fører med en enkelt, ender jeg med at blive helt optimistisk med hensyn til top 6
  4 enige · 2 god kommentar

---

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    9. october 2022   

 • Vi er bedre en Randers og denne gang gir det 3.point. Dejligt...
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    9. october 2022   

 • 1 point fra top 6..
  Vigtigste udebane sejr i meeget lang tid...

  Vi dominerer Randers i anden halvleg, hvilket i sig selv er stærkt!
  Men kønt blev det sgu' aldrig.
  4 enige · 2 god kommentar

 • For satan!!! Sejr over Randers , det er sgu super fedt!!!. Super indhop af Hedlund og Gammelby, og super kamp af kaptajn maxsø og rado . SÅDAN drenge!!!.
  5 enige · 3 god kommentar

---

 • Fuzzy
 • Fuzzy
  Betalende bruger
    9. october 2022   

 • Fantastisk med 3 point - kønt og sprudlende er det ikke men så må det fightes som i dag.
  Jeg undrer mig voldsomt over, hvorfor vores hjørnespark udføres håbløst. Hver gang vi får en ny spiller, som udfører hjørnesparket fint, så går der nogen måneder og så udføres de håbløst. Wass`s hjørnespark i dag var stort set alle sparket 1 meter for lavt. Det samme skete ligeledes da Hedlund sparkede hjørnespark. Trænerne må sku kunne se, at det ikke virker.

 • Maxsø er efter sin skade nu næsen helt tilbage på hans niveau,Blas så også bedre ud defensivt. Hedlund laver et super indhop og vi har 5 kampe uden nederlag og får nu scoret del mål, hvis vi får de defensive dødbolde/anden bolde løst, så er jeg meget håbefuld frem mod de sidste kampe inden slutspillet.
  2 enige

 • Thomcat
 • Thomcat
  Betalende bruger
    9. october 2022   

 • Det gør det er en ok fin stime (bedste hold de sidste 5 runder) som forhåbentligt kan bygges videre på. Husk at siden vi har købt Ohi og Vallys har vi ikke tabt.https://superstats.dk/stilling/fra-til?runde1=8&aar1=2022%2F2023&runde2=36&aar2=2022%2F2023

---

 • Kære NF
  Se hvad der skete af mirakler ved at flytte Wass til midtbanen.
  Det har kun taget dig 9 kampe at finde frem til det

 • Mr.D
 • Mr.D   9. october 2022   

 • Hmm…..
  Første kamp uden tilskuere - første sejr længe….
  Der var også en del kampe uden tilskuere i mesterskabs sæsonen…
  Måske venter der flere sejre på udebane i år?
   
  • @Mr.D Så skal stadion lukkes på Søndag

 • Mr.D
 • Mr.D   9. october 2022   

 • I betragtning af hvad holdet har oplevet de sidste par kampe og under selve kampen er det altså stærk moral at komme tilbage og vinde.

---

 • Mr.D
 • Mr.D   9. october 2022   

 • 0-1 glæde
  1-1 deja vu
  2-1 mere deja vu
  2-2 håbefuld
  2-3 forløsning
  1 enig
   
  • @Mr.D Held

 • Mr.D
 • Mr.D   9. october 2022   

 • Det kniber med sejrene, men vi er begyndt at score en del mål efterhånden. Hvis forsvaret kan lukke af, kan det blive til en del point.

 • Per Pøl
 • Per Pøl
  Betalende bruger
    10. october 2022   

 • Vigtigt vi vandt. Men vi spillede ikke godt og var heldige med sejren. Vi lukker igen 2 mål ind. Mærkelig taktisk disposition at indskifte Carl Björk. For mange af de etablerede spiller under forventet niveau. Skuffet over Wass. Hedlund gjorde en forskel.
  1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner