Jesper Lindstrøm og Rasmus Falk
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Brøndbyånd til young guns, drømmen om guld og de mange scenarier

 
Her kan du lytte til denne uges første udgave af BrøndbyLyd.

  • Jesper Lindstrøm og Rasmus Falk
  • Nanna Møller Karlsen
   19. maj 2021 - Klokken 08:49
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. maj 2021 - Klokken 08:49

Vi nærmer os afgørelsen i Superligaen. Der resterer kun to spillerunder nu og Brøndbys nederlag i Parken åbnede for alvor for en række scenarier. Panelet var afklarede med nederlaget til rivalerne, som var bedst i kampen. Men hvad kunne vi alligevel tage med? Og var det en indsats, der skreg keep attacking?

Der bliver sendt masser af Brøndbyånd til de unge Brøndby-drenge, som dummede sig i Parken. Op med hovederne. Og så ses der nærmere på de mange scenarier for de sidste to kampe. Tror panelet på guld? Kan vi overhovedet tage til Aarhus og vinde?

Vi runder det hele i denne uges første udgave af BrøndbyLyd. Panelet består af Hassanin Hikmat, Kasper Pedersbæk og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter

Du kan lytte med her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

 

BrøndbyLyd · Brøndbyånd til young guns, drømmen om guld og de mange scenarier
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Er ret uenige i opstillingen. Synes vi skal stille op i 4-3-3. Vi har ikke skabt noget mod agf i 3-5-2.. Hvis vi skal længere frem og presse, vil jeg mene at det er bedre med 4-3-3. Det giver en mand mere at presse med... Ved 3-5-2 spilder vi bare 45 min.. Vi får ikke skabt noget... Og når Jung ikke er med, synes jeg det giver mening.. Håber NF har modet til det. Jeg er dog 99,9% sikker på det ikke sker...
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder