Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 0 - 0
 • AGF logo

  AGF

 
...
Foto: Nanna Møller Karlsen ©
NYHED

BrøndbyLyd og Glostrup Shoppingcenter fortsætter samarbejdet

 
BrøndbyLyd og Glostrup Shoppingcenter har valgt at forlænge samarbejdet, så det nu løber hele sæsonen 2021/2022.

  • Nanna Møller Karlsen
   5. juli 2021 - Klokken 09:57
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juli 2021 - Klokken 09:57

Never change a winning team! Sådan lyder en velkendt fodboldkliché, men vi vedkender os den her på 3poin.dk og i BrøndbyLyd. Glostrup Shoppingcenter kom ind som ny partner i BrøndbyLyd lige inden mesterskabsspillet i sidste sæson og resten er jo historie...

Nu er vi blevet enige med Glostrup Shoppingcenter om at forlænge vores partnerskab, så det nu løber hele sæsonen 2021/2022 med. Du vil derfor fortsat møde Glostrup Shoppingcenter som partner på paneldebatter og specials, når du tuner ind på BrøndbyLyd.

- Det er med stor glæde at Glostrup Shoppingcenter og 3point.dk i dag kan offentliggøre en fortsættelse af det partnerskab vi startede op i begyndelsen af 2021. I GSC er vi glade for fortsat at kunne bakke vores lokale partner op, så de kan blive ved med at levere bragende god journalistik omkring vores allesammens lokale danske mestre, siger Center Manager Morten Nyholm.

- Vi har været meget tilfredse med 3point.dks meget professionelle tilgang til samarbejdet i et uhyre vanskeligt år, hvor vi coronaen til trods nåede i mål med alt i vores aftale. Vi er med i hele 21/22-sæsonen og vil i fællesskab med Nanna bygge mere på samarbejdet og i endnu højere grad integrere podcast, fans og centeret i flere oplevelser omkring Brøndby.

Allerede nu kan vi løfte sløret for, hvad partnerskabet kommer til at bygge på i denne sæson. Fremover vil Glostrup Shoppingcenter i hver paneldebat sætte en flot præmie på højkant i form af fire billetter til den kommende hjemmekamp plus et gavekort på 300 kroner til Glostrup Shoppingcenter. Det vil være panelet, der udvælger den bedste Brøndbyånd eller Bollespark og dermed kårer den heldige vinder - lidt ligesom man kender det fra monopolet hos Danmarks Radio.

Ligeledes kommer vi til at optage flere podcasts ude hos Glostrup Shoppingcenter - også med publikum, nu hvor det igen er blevet en mulighed. 

- Vi glæder os meget over forlængelsen af samarbejdet med Glostrup Shoppingcenter. Jeg synes vi fik startet noget godt op i mesterskabsspillet i sidste sæson, og det skal vi nu bygge videre på. Jeg synes, der er mange gode synergier i et samarbejde med GSC og jeg håber, at vores lyttere vil støtte op om en lokal virksomhed, der støtter os. På den måde bliver det en smuk blå/gul cirkel af god synergi, siger chefredaktør på 3point.dk og BrøndbyLyd Nanna Møller Karlsen.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet!

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    5. juli 2021   

 • Jeg synes, at der er en fremragende synergi i mellem Glostrup Shoppingcenter, BrøndbyLyds lyttere og geografien. Derfor ser jeg partnerskabet som oplagt med de nye tiltag.
  Hvis jeg var Center Manager Morten Nyholm, så ville jeg kontraktligt sikre mig, at Rødovre Centrum ikke kan komme til fadet med et overbud - for det ville jeg gøre, hvis jeg sad i deres hjørnekontor.
  1 god kommentar

 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    5. juli 2021   

 • Mega god stil af Glostrup Shopping Center med de fine præmier!

  @Nanna/3point.dk - For os der ikke har Twitter, kan der så ikke laves en artikel eller andet på 3point.dk hvor vi i kommentarsporet kan sende vores Brøndbyånd og bollespark? Det er noget jeg har tænkt på længe. En sådan artikel på 3point, om den forestående podcast, kunne jo passende fungere som en teaser ('reklame') for den kommende udsendelse med temaerne, gæsterne og lignende.
  2 enige

 • Jeg kan høre i Brøndbylyd at man gerne vil have tilkendegivelser omkring at der evt kan gives brøndbyånd/bollespark via denne side, sådan som Broder Salsa skriver.
  Jeg giver hermed mit ønske om dette.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021