Mads Hermansen, Joe Bell, Frederik Winther
Foto: Freja Borne ©
NYHED

BrøndbyLyds panel: Hermansen er blevet moden

 
Før landsholdsudtagelsen stillede BrøndbyLyd bl.a. skarpt på Mads Hermansen præstation i kampen mod Silkeborg. Selvom målmanden ikke havde de vilde redninger, var panelet imponeret.

  • Mads Hermansen, Joe Bell, Frederik Winther
  • Per Bang
   17. marts 2023 - Klokken 12:06
 • Per Bang
 • Per Bang
  17. marts 2023 - Klokken 12:06

Ingen troede vist helt på den landsholdsudtagelse. I ugens paneldebat i BrøndbyLyd nævnte Nanna Møller Karlsen dog, måske lidt overraskende, at hun havde Mads Hermansen som Man of The Match-kandidat. 

- Han spiller en virkelig god kamp. Han har nogle af de der hjørnespark, som han tidligere har haft lidt svært ved, som han flot bokser væk. Det er eddermame stærkt den ene gang, hvor han med sådan en nærmest strakt arm, får bokset den langt væk. Han har gode indgreb i feltet. Han har nogle sindssygt gode igangsætninger og afleveringer op centralt i banen. 

 

Fan, målmand og målmandstræner Morten Svan nyder at se Hermansen for tiden. Han peger på, at modenheden har indfundet sig hos den nye A-landsholdsspiller. 

- Da han brød igennem, kunne man se, han var en rigtig dygtig keeper, men en ung keeper. Han havde nogle mangler. Nu er han blevet meget mere moden - specielt inde i feltet.  Han kender sine egne begrænsninger, så han kommer ikke busende 10 meter ud. Men det lille felt, der ejer han. Og han vil skubbe, slå og slæbe folk rundt for at få lov til at komme op til den bold.  

- Jeg har prøvet at bokse væk med én hånd. Det er slet ikke så nemt, som Hermansen får det til at se ud. Og han får faktisk fin distance på, og den kommer ud til siden i stedet for bare lige ud. Det er et smukt stykke arbejde.   

 

Hør hele nedtakten for Silkeborg-kampen hvor der også bliver debatteret Frederik Alves fine præstation, Sebulonsen der presser sig på, Wass’ gode periode da han blev flyttes op på midten og meget, meget mere. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mads bliver forhåbentlig én af vores næste unge Brøndby-ambassadører i ét af de store fodboldlande. Han har simpelthen været afgørende siden han fik pladsen, og er virkelig bare vokset med tiltroen og startpladserne. Og fortjent udtagelse der samtidig forhåbentlig øger hans værdi en lille smule.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder