Nanna Christiansen i løb
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndbys kvinder må undvære to store profiler i Champions League-brag

 
Brøndby IFs bedste kvindehold tager i den kommende uge hul på denne sæsons Champions League, men det bliver uden de to profiler Nanna Christiansen og Mille Gejl.

  • Nanna Christiansen i løb
  • Nanna Møller Karlsen
   6. december 2020 - Klokken 10:29
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. december 2020 - Klokken 10:29

På torsdag spiller Brøndby IFs kvinder den første af to 1/16-finaler mod Vålerenge i Champions League, men ligesom med alt andet i verden lige nu, har corona sin klamme hånd i et jerngreb om turneringen og holdene.

Landsholdsspilleren Sofie Junge er blevet testet positiv for corona og det får konsekvenser for både Brøndby og Vålerenga. I Norge har de nemlig strenge corona-regler, hvor det hedder ti dages karantæne, hvis man har været i nærheden af en smittet. Og det har Brøndby-spillerne Nanna Christiansen og Mille Gejl, da de også var med det danske landshold ligesom Junge. De er dermed ude af torsdagens Champions League-kamp, skriver TV3 SPORT.

Vålerenga har tre danske landsholdsspillere i truppen, som også er omfattet af restriktionerne. Brøndby har opgivet at søge dispensation, skriver TV3 SPORT, men det har det norske hold ikke.

Champions League-kampen spilles på torsdsg i Oslo med kickoff klokken 18.00. De berørte spilleres karantæne udløber på torsdag klokken 20.00.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder