Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndbys pokalkamp flyttes til Aalborg Portland Park

 
Torsdag den 28. oktober kl. 18:00 mødes Aalborg Freja og Brøndby IF i Sydbank Pokalen. Kampen er blevet flyttet til Aalborg Portland Park og vises direkte på DR2.

  • Steen Sørensen
   27. september 2021 - Klokken 14:28
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  27. september 2021 - Klokken 14:28

Serie 1-klubben Aalborg Freja trak i sidste uge storklubben Brøndby IF som modstander i Sydbank Pokalens 1/8-finaler. Egentlig ville den nordjyske klub helst have spillet kampen foran 2.500 tilskuere på deres eget fykdte anlæg, men flere årsager gør nu, at kampen efter aftale med Aalborg Kommune er blevet flyttet et par hundrede meter til byens Superliga-stadion Aalborg Portland Park.

- Når der opstår sådan en ekstraordinær situation, som denne for en amatørklub som vores, er det heldigvis kommunens holdning, at man vil hjælpe med at finde en løsning. Det koster lidt for os, men vi vil rigtig gerne kunne spille kampen i vores lokalområde - i stedet for at skulle flytte kampen til Brøndby, siger Freja-formand Jan Michael Daucke til Nordjyske.

Det er endnu ikke klarlagt, hvornår billetsalget til kampen kan sættes i gang, men Nordjyske kan afsløre, at pokalopgøret mellem Aalborg Freja og Brøndby IF spilles torsdag den 28. oktober kl. 18:00 og vises direkte på DR2.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • De gør det kun fordi de ved Yellow Blue Army kommer til at indtage byen!

 • Mik
 • Mik   26 dage siden   

 • Hvis de vil ydmyges på hjemmebane, så er det helt fint med mig.

  Havde ellers glædet mig til at se Brøndby hjemme, men vi kan ikke få alt forærende.

  Tror der er mange for Aalborg der kommer og bakker dem op. Så det bliver en dag med fest og god stemning på lægterne og selvfølge en Brøndby sejr :)
  3 enige

 • Dejligt for os nordjyske fans at kampen bliver spillet i Aalborg
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021