Brøndby jubel
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
PODCAST

Brøndbys spillemæssige udvikling og vurdering af opstarten

 
I denne uges BrøndbyLyd diskuterer panelet hvilke spillere, der har gjort sig positivt bemærket i opstarten, og evaluerer holdets spillemæssige udvikling.

  • Brøndby jubel
  • Nanna Møller Karlsen
   2. september 2020 - Klokken 17:11
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. september 2020 - Klokken 17:11

Opstarten bliver snart afløst af Superliga. Der er spillet tre træningskampe, men hvem har egentlig gjort det godt og har grebet chancen? Er der nogle der har spillet sig tættere på og nogle længere fra Niels Frederiksens startopstilling? Dét debatterer panelet i denne uges BrøndbyLyd.

Brøndbys spillemæssige udvikling tages også under kærlig behandling og panelet peger på de steder, det er bydende nødvendigt at man udvikler sig i efteråret.

Panelet i denne uge består af Kasper Pedersbæk og Jesper Hammeken. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Partner: Oddset

Du kan lytte til afsnittet her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcasts:

 

BrøndbyLyd · Brøndbys spillemæssige udvikling og vurdering af opstarten
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mogens
 • Mogens   3. september 2020   

 • Det var godt nok en tynd kop te denne gang. Der sker desværre ikke en pind i forhold til spillerhandler og det fik i så talt om for 4. eller 5. gang? Stor ros til dig Nanna, for at nævne Kamil ved navn. Jeg finder det lidt tåkrummende at voksne mænd omtaler Kamil som polakken ect. men sådan er vi jo heldigvis så forskellige.
   
  • @Mogens hej Mogens, skal gøre dig opmærksom på, at jeg, efter at have omtrent ham som “den unævnelige polak” til en start, efterfølgende flere gange omtaler Kamil ved navn - så din kritik er ikke berettiget.

   Derudover er jeg ked af du finder indholdet tyndt, da vi altid bestræber os på at levere kvalitativt indhold. Kom gerne med forslag / kritik af det du fandt dårligt.

   Vh
   Kasper
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder