Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 0 - 0
 • FC København logo

  FC København

 
...Andreas Bruus
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bruus: Bliver udfordret mere på teknik og skills på bolden

 
Andreas Bruus nyder at spille wingback. Det er en spændende position, hvor han bliver udfordret meget blandt andet på sin teknik og skills på bolden.

  • Andreas Bruus
  • Nanna Møller Karlsen
   22. november 2020 - Klokken 10:40
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. november 2020 - Klokken 10:40

21-årige Andreas Bruus er blevet omskolet til højre wingback, hvor han siden har spillet mange kampe. Han kan komme i kamp igen denne søndag, når Brøndby IF på udebane møder Vejle.

Og det er en spændende position, hvor man bliver udfordret, fortæller Bruus, der nyder at spille sin nye plads.

- Som wingback skal man jo gerne med langt frem og være farlige på modstanderens banehalvdel, men bliver vi sat i en omstilling, så er der også meget langt tilbage. Men det er jo lige så meget derfor, vi har en tre-back-kæde, for de er der til at gardere for backernes offensive løb frem i banen, indtil vi er på plads igen, siger han til Brøndbys hjemmeside.

- Det er en position, som er spændende, fordi man er mere med i spillet og især i den opbyggende fase. Jeg føler, man bliver udfordret lidt mere på sin teknik og sine skills på bolden, fordi man er med i det opbyggende spil. Men man er især også med i den offensive fase af spillet på den sidste tredjedel af modstandernes banehalvdel. Så det er noget, jeg hele tiden arbejder på at blive bedre til, og det synes jeg er spændende. 

Søndagens kamp mellem Vejle og Brøndby fløjtes i gang klokken 18.00.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder