Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bruus: Jeg skal vise, at jeg kan tage noget ansvar på mine skuldre

 
En velspillende Andreas Bruus kom på tavlen for Brøndby IF i forårspremieren mod FC Nordsjælland. Efter afgange af flere profiler, vil han nu steppe endnu mere op.

  • Nanna Møller Karlsen
   21. februar 2022 - Klokken 10:37
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. februar 2022 - Klokken 10:37

Brøndby IF sagde i januar farvel til tunge profiler i form af Mikael Uhre og Morten Frendrup. Uhre har været klubbens topscorer de seneste to sæsoner, så der skal findes nogle mål andre steder nu. Søndag aften i forårspremieren blev det Anis Slimane og Andreas Bruus, der sikrede Brøndby en 2-0-sejr.

- Pre-season har været fin for mig og for drengene generelt. Vi har fået de nye godt ind i truppen og vi har snakket om, at vi skal score nogle mål fra andre positioner. Vi skal have wingbacks længere frem. Selvom det har været et tema hele tiden, er det rart, at vi fra starten fik både Kevin (Mensah, red.) og mig frem. Det var selvfølgelig rart at få scoret et mål, lød det fra målscorer Andreas Bruus efter kampen.

Det er en del af Brøndbys taktik at wingbackerne Mensah og Bruus skal længere frem på banen. Det lykkedes godt mod FC Nordsjælland.

- Der er nogle ting, der skal arbejdes på. Det ligger i planen at både Mensah og jeg skal længere frem, når vi har bolden. Vi skal op på sidste linje, og så kan vi få lagt Divkovic ned, så vi har fire inde på midten og kan spille bolden op gennem midten og vende derfra. Så kan vi få sendt Mensah eller mig afsted, for der er en del fart. 

Ekstra Bladet har tidligere skrevet om Preston-interesse i Andreas Bruus, men det var aldrig noget, der nåede Bruus bord, sagde han efter kampen. Til gengæld vil et udlandsskifte altid være et tema, når man som fodboldspiller gerne vil nå så langt som muligt.

- Det vil altid være et tema. Jeg er professionel fodboldspiller, så jeg stræber så højt som overhovedet muligt. Men jeg er i Brøndby, og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Lige nu er det mig der skal vise, at jeg kan tage noget ansvar på mine skuldre. Der er nogle, der er røget ud, så nu er det også min tur til ikke bare at være tilfreds med at være i startelleveren, men at jeg er her for at spille med.

23-årige Andreas Bruus har scoret to mål i denne sæson.


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    21. februar 2022   

 • Det var en fremragende performance fra Bruus, som jeg om nogen skylder ham at anerkende. CV bør snart træffe en beslutning om forlængelse eller ej, da Bruus har udløb om 16 mdr.
  6 enige

 • Joblar
 • Joblar   21. februar 2022   

 • Det så sgu godt ud igår Bruus, det er bare at fortsætte de takter, så er står den på et udenlandsk eventyr til sommer, troede aldrig jeg skulle skrive det om Bruus, men det var nok den bedste kamp Bruus har spillet i BIF.
  4 enige
   
  • @Joblar Aldeles ikke skal Bruus sælges til sommer. Sælg din egen bedstemor i stedet

  Se 1 flere kommentarer

 • Ville være fint med en god halvsæson nu her så han kan sælges til sommer. Potentialet er meget begrænset og vi kan uden tvivl finde noget mere spændende.
  1 enig
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     21. februar 2022   

  • @Kristian Når man kigger på Bruus' kamp mod Fcn og den mod Lyon, skal man virkelig være pessimistisk for at sige hans potentiale er begrænset!

   Han har i mine øjne virkelig lagt på, begynder også at lave mål, plus han er en af de hurtigste spillere i ligaen!

   Hvis han kan finde et højt stabilt niveau, ser jeg ham som en af de stærkeste wing backs i ligaen, han er den wing back vi har savnet siden Larsson...
   1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder