Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bruus tilbage i startopstillingen: Jeg har arbejdet stenhårdt for det

 
Brøndby spillede søndag aften 2-2 mod AGF på Brøndby Stadion. De blå/gule var bagud af to omgange, men fik altså i sidste ende det første point i dette mesterskabsspil. Niels Frederiksen og resten af trænerteamet havde forud for kampen skiftet ud på flere positioner, og det betød blandt andet, at Andreas Bruus fik chancen fra start. En chance han har kæmpet hårdt for ifølge ham selv.

    • Jesper Hammeken
      20. april 2021 - Klokken 23:31
  • Jesper Hammeken
  • Jesper Hammeken
    20. april 2021 - Klokken 23:31

I de seneste kampe har Kevin Mensah siddet på højrebacken i Brøndbys start-11'er. Men sådan var det ikke, da der søndag aften blev fløjtet op for opgøret mellem Brøndby og AGF, her havde Andreas Bruus taget pladsen efter en række tvivlsomme præstationer fra viceanføreren. Andreas Bruus mener, at han har arbejdet hårdt efter at erobre en plads i startopstillingen, og at det har været en svær kamp. 

- Jeg har kæmpet røven ud af bukserne for at komme tilbage i startopstillingen. Jeg har savnet at spille. Jeg har godt vidst, at der var nogle ting, som der skulle udvikles på. Det var nok årsagen til, at jeg røg lidt ud. Der har ikke været noget klynk. Jeg har valgt at arbejde stenhårdt fremfor at synes, alle var nogle idioter. Det var dejligt, men det har været en hård kamp at komme tilbage.

Brøndby-talentet har også fået arbejdsindsatsen som en af årsagerne til, at han igen kunne snøre støvlerne fra start. Bruus er ydmyg omkring lige netop det og mener også selv, at han nu skal vise, hvorfor der er grund til at vælge ham. Arbejdet skal med andre ord fortsætte. 

- Jeg har valgt at tage skeen i den anden hånd i stedet for at ligge mig ned. Det var en af begrundelserne fra trænerne. De kunne se, at jeg blev ved med at kæmpe uden brok. Jeg holdt snuden i sporet. Jeg ved ikke, om man kan kalde det fortjent. Men det er jo en slags belønning for det hårde arbejde i træningen og de træningskampe, vi har spillet. Det er tillid fra træneren, som jeg skal bevise, der er grobund for. 

Der er allerede mulighed for måske at se Andreas Bruus i startopstillingen onsdag aften, når Brøndby besøger Farum for at spille mod FC Nordsjælland.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder