Andreas Bruus
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bruus: Udvikling har været kendetegnende for året der gik

 
Udvikling har været den store overskrift for 2020 i Brøndby IF, lyder det fra Andreas Bruus.

  • Andreas Bruus
  • Nanna Møller Karlsen
   2. januar 2021 - Klokken 12:04
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. januar 2021 - Klokken 12:04

Vi har sagt farvel til år 2020 og er gået ind i år 2021. I Brøndby kan man se tilbage på et år, hvor udvikling har været et af de store kendetegn. Det mener i hvert fald Andreas Bruus, som selv er en af de spillere, der har gennemgået en udvikling. Han blev i starten af året omskolet fra angriber til højre wingback.

- Det har været et år med op- og nedture rent præstationsmæssigt. Jeg har fået spilletid og en masse minutter, og det er jeg sindssygt glad for. Det har været med til at udvikle mig som spiller og givet mig en god erfaring på den nye position. Jeg synes også, at udvikling i det hele taget har været kendetegnende for året. Vi havde et fint slutspil, men så har vi især lagt på her i efteråret, hvor hele holdet har udviklet sig og hævet bundniveauet til trods for de mange skader, vi har haft, siger Bruus til klubbens hjemmeside.

- Når vi er så mange unge, tager det selvfølgelig længere tid at lære et nyt system og taktik. Så jeg synes også, at man kan se, at det begynder at ligge mere og mere på rygraden, og det er også det, jeg mener med udvikling. Men meget af vores udvikling stammer også fra sammenholdet, som er virkelig stærkt i truppen. Alle arbejder for hinanden, og det giver bare en tro på tingene, som især har kunnet ses her i efteråret, hvor vi har fået nogle sene sejre på hårdt arbejde. 

Brøndby-spillerne har ferie et par dage endnu, inden de møder ind igen den 5. januar og tager hul på forberedelserne forud for forårssæsonen.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder