Christian Cappis
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Cappis sikrede Brøndby 2-2 mod Vejle

 
Indskiftede Christian Cappis scorede til 2-2 og sikrede dermed Brøndby sæsonens tredje uafgjorte resultat, denne gang mod Vejle.

    • Christian Cappis
    • Nanna Møller Karlsen
      1. august 2021 - Klokken 17:54
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    1. august 2021 - Klokken 17:54

Søndag den 1. august var en festdag for fodboldfans i Danmark. Afstandskrav på stadion blev fra denne dag sløjfet som led i genåbningen. Udebanefansene var også tilbage og Brøndbys afsnit på Vejle Stadion var naturligvis fuldstændig udsolgt.

Det smittede af på Niels Frederiksens tropper, der kom flyvende ud af starthullerne. Der var kun spillet knap tre minutter, da Kevin Mensah og Anis Slimane kombinerede i Brøndbys venstreside. Til sidst blev Mikael Uhre sendt afsted og han vippede køligt bolden i kassen. 1-0 til Brøndby.

I den anden ende var Allan Sousa pludselig helt fri i den ene side af feltet efter lidt tilfældigheder. Han hakkede på kassen, men Mads Hermansen diskede op med en flot redning og vippede bolden ud på stolpen.

Derfra var det Brøndbys kamp. Andrija Pavlovic fik tre gode hovedstødsmuligheder, men manglede skarphed i afslutningerne. Jens Martin Gammelby kom til en god afslutningsmulighed, og fik testet Vejle-keeperen, som reddede. Og så var der alle de halve muligheder, hvor en Vejle-spiller kom i vejen for et indlæg i sidste øjeblik eller lige fik prikket bolden i tide.

Simon Hedlund lå på den position, som vi så Jesper Lindstrøm spille i sidste sæson, og det gjorde han rigtig fint. Han fandt mange gode placeringer og var en evig kilde til uro for Vejle-defensiven. Men det udmøntede sig dog ikke i flere Brøndby-mål i halvlegen.

Til gengæld begyndte Vejle at finde en formel. De skulle ud på siderne og slå indlæg derfra. Brøndby var sårbare på indlæg. Det var da også et sådant, der blev fatalt for Brøndby med ti minutter til pause. Et indlæg blev slået fra venstre ind i feltet, hvor Tobias Børkeeiet og Jens Martin Gammelby ikke fik markeret ordentligt. Derfor kunne Dimitris Emmanouilidis let heade bolden i mål til 1-1.

Herefter fulgte et par minutter med tungt Vejle-pres, men Brøndby stod imod og derfor gik de to hold til pause med 1-1 på tavlen. Brøndby kunne kun takke sig selv for at de ikke var foran.

Brøndby skulle forsøge at komme lige så godt ud til anden halvleg, som de gjorde til første, men det mislykkedes totalt. Faktisk kom Brøndby aldrig rigtig i gang efter pausen. Vejle bryggede naturligvis videre på den opskrift, der virkede så fint i første halvleg: Indlæg fra siderne og hovedstød på. 

De pressede de blå/gule længere og længere tilbage og mens skarpheden fortsat manglede hos Pavlovic, var den bestemt til stede hos Wahid Faghir, der på et indlæg headede hjemmeholdet i front.

Herefter var det et apatisk Brøndby-hold, som nærmest ikke vidste, hvad de skulle gøre med bolden. Samtidig blev det farligt hver eneste gang Vejle lagde et indlæg ind i boksen eller sendte en dyb bold ned bag Brøndbys yderstoppere.

Brøndby var heldige med ikke at komme yderligere bagud. Vejle brændte den ene store mulighed efter den anden og det var virkelig et rystet Brøndby-hold i denne periode. Vejle-spillerne vandt samtlige dueller og pillede alt for nemt bolden fra Brøndby-spillerne gang på gang.

Med ti minutter igen lykkedes det Brøndby at komme bedre med i kampen igen. Hedlund drev det frem og var manden bag en god dribling og siden et rigtig godt forsøg, som blev reddet flot i Vejle-målet. Men på det efterfølgende hjørnespark havnede bolden hos Gammelby, der sparkede mod mål og klogt holdt den nede. Inde foran mål dukkede indskiftede Christian Cappis op og udlignede til 2-2.

Nogle minutter senere fik Børkeeiet en gylden mulighed for at bringe Brøndby på sejrskurs, men han sendte sit hovedstød lige over mål. Der skulle han have ramt kassen.

Brøndby var få centimeter fra et sejrsmål i sidste minut, da Rosted headede på stolpen. I den anden ende følte Vejle sig snydt for et straffespark, da Faghir forsøgte at slide sig fri. Men dommerens fløjte forblev tavs.

Men det endte med pointdeling i Nørreskoven og Brøndby har altså spillet tre gange uafgjort i de første tre kampe i denne sæson.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Betalende bruger
      1. august 2021   

  • Forfærdelig præstation, defensiven er helt væk - Håber ikke, CV skal bruge flere beviser på at der skal indkøbes profiler til defensiven, ellers bliver det pinligt.
    7 enige · 3 god kommentar
     
    • @Kimsdan75
      Tænker ikke du så interviewet idag med CV hvor han sagde, at ja selvfølgelig mangler der spillere til bagkæden. Synes nu ikke det er decideret pinligt, vi har ikke tabt endnu, og det er på baggrund af et amputeret hold. Der skal nok komme forstærkning og vi skal nok blive mere velspillende med tiden. Målet er jo stadig kun top 3 og Europa er bare en bonus, så vi skal nok klarer den :)
      6 enige · 1 god kommentar

    Se 7 flere kommentarer

  • Joblar
  • Joblar   1. august 2021   

  • Aaaaah sådan en kamp skal vi jo vinde uden problemer, må indrømme at jeg er ekstremt skuffet over de første 3 kampe.
    9 enige · 1 god kommentar

  • Mik
  • Mik   1. august 2021   

  • Utroligt flot kæmpet af et amputeret Brøndby hold.

    Jeg løfter med hatten for dette point som er fuldt fortjent og flot kæmpet

    Men tydeligt vi mangler noget og det kan der ikke være tvivl om.

    Men kæmpe respekt for holdet og træner teamet at de formår at rejse sig, det er måske unge mænd.

    Men i min verden mandfolk sjældent har jeg været så glad for 1 point, det positive i denne sæson er vi ikke har tabt endnu og gentager endnu for det vil ske meget snart
    8 enige · 7 god kommentar
     
    • Betalende bruger
        1. august 2021   

    • @Mik bare det at du er mega tilfreds med uafgjort mod vejle siger vel alt om hvilken forfatning brøndby er i
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

---

  • CV må hjælpe trænerteamet nu.. Det er katastrofalt ikke at have flere kompetente midtstopper. De gør jo hvad de kan, men det er jo i princippet 3 vragede spillere fra sidste sæson som spiller der. Hvor mange point skal vi nå at smide inden de handles. Top 6 skulle jo gerne nås
    4 enige · 2 god kommentar

  • Ja, det var ikke kønt. Men hvis det her er bundniveauet, før vi får reelle forstærkninger ind fra CV, er jeg egentlig meget tilfreds. Hvis JBs ord holder stik, er der massive forstærkninger i vente.
    10 enige · 4 god kommentar
     
    • @Mhansen har han udtalt at det er massive forstærkninger? Bare nysgerrig, har ikke hørt det nemlig

  • Ruddi
  • Ruddi   1. august 2021   

  • hvis de kan få spillet til at flyde lidt ,mereser det ikke så skidt ud,syntes faktisk det er midtbanen,og for langsom højre side,der ikke sider i skabet,trods 5 afgang fra start 11,er jeg optimistisk,men der mangler 3 mand i truppen min 2 direkte i start 11er,kom så cv
    2 enige · 1 god kommentar

---

  • mp80
  • mp80   1. august 2021   

  • 3 point på 3 kampe, hvor man som minimum burde have haft 6.

    Holdet har potentiale, men niveauet er pt ikke til top 3, heller ikke top 6.
    1 enig

  • Citat fra CV
    “vi skal ikke kigge på de andre men os selv”
    Jamen så lad os gøre det…. Kanon arbejde du indtil videre har udført….
    Du er om nogen skyld i det her!! Du sparer holdet i stykker og Europa bliver en pinlig affære….
    Tak CV og du har ret, vi skal ikke kigge på de andre men os selv….

    5 enige · 1 god kommentar
     
    • Betalende bruger
        1. august 2021   

    • @Anders77 enig han sparer brøndby ihjel ..er han mon på ferie ?
     
    • Bjarke
    • Bjarke   1. august 2021   

    • @Anders77 bare så vi er enige, vi har vundet det første mesterskab med det billigste hold. At vi mister stjerner gratis er super hårdt, men at vi sælger Lindstrøm viser vejen for andre unge. At vi sælger Maxsø billigt viser vi holder vores aftaler. Jeg er frustreret over pointhøst, men jeg er fortrøstningsfuld for fremtiden.
      7 enige · 3 god kommentar

  • Fin 1.halvleg og de sidste 10 minutter, men der var 30 minutter i 2.halvleg hvor vi er helt væk, med adskillige uprovokerede fejl. Det var skuffende.
    Det havde nok været en fordel at skifte system til 4-3-3 lidt tidligere i kampen.

    Men vi kunne sagtens have vundet, ligesom mod Viborg. Ærgerligt at ingen af de kampe har givet 3 point.
    5 enige

---

  • Mr.D
  • Mr.D   1. august 2021   

  • Argh.....
    Uden at kommenterer det samlede billede, 2 (3?) positive nedslag i min bog.
    1. Uhre scorer
    2. Får en stadig bedre fornemmelse af Hermansen.
    (3). Der er godt nok mulighed for forbedring når relationerne bliver bedre.
    8 enige · 5 god kommentar

  • Betalende bruger
      1. august 2021   

  • Trist version af et mesterhold …..jeg gruer for europa, med nuværende hold bliver det direkte pinligt …vi klarer med nød og næppe uafgjort mod oprykkede fra viborg og mod vejle, hvad sker der når vi møder fcm og fck …hvor længe vil CV sidde på hænderne og hvor ved han fra at der kommer attraktive spillere i slutningen af vinduet, hvad hvis der ikke gør ??….dette nuværende hold kommer til at spille med om nedrykning …
    3 enige
     
    • @NewY
      Jeg er sikker på at CV arbejder 60-70 timer om ugen, især i den travle transferperiode. Jeg stoler på hans erfaring og viden når han siger det om attraktive spillere, men ja, selvfølgelig er det bekymrende, hvis der intet kommer til. Jeg tror dog Brøndby er blevet en interessant klub for rigtig mange spillere, og lige nu handler det mere om at vælger rigtigt og slå til med perfekt timing!
      7 enige · 4 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

  • Betalende bruger
      1. august 2021   

  • Glimrende underholdning. Masser af chancer. Håber man fortsætter med Tobi i forsvaret. Defensivt halter det selvfølgelig stadig gevaldigt. Men når han har spillet sig varm i den tre mands kæde, så bliver han en kæmpe gevinst. Pjattet med den ide om at lade ham tage del i det offensive. Hedlund i Jobbe rollen klæder ham enormt. Skønt Uhre kom i gang. Mere tillid og flere kampe fra start til Pavlo, så bliver han altså en giftig herre.
    3 enige · 1 god kommentar

---

  • Også lidt et statement fra Niels at han kun skifter to ud.. Der er ikke noget at skifte ind..
    2 enige · 2 god kommentar

  • Zer
  • Zer   1. august 2021   

  • Jeg tør ikke tænke på kampen på søndag med det forsvar vi har i dag det kan blive rigtigt uhyggelig. Håber der ske noget i løbet af ugen, men er ikke særlig optimistisk, men som kommentatoren sagde Brøndby kan ikke være bekendt at sende dette hold ud i Europa
    4 enige · 2 god kommentar
     
    • Betalende bruger
        1. august 2021   

    • @Zer kan vi heller ikke, det er sq respektløst og uprofessionelt…..respekten for CV er faldende

    Se 1 flere kommentarer

  • Uche
  • Uche   1. august 2021   

  • En kamp ligesom de 2 første angrebet får ikke gjort deres ting færdige og forsvaret vakler i højre side (skyld i 2 mål), ved godt at vi ikke kan spille kampen om men jeg kunne godt have tænkt mig at man havde startet med cappis i stedet for pavlovic, da han har hurtighed og en udmærket pasnings fod. og i dag ser hvor meget gammelby mangler for at slå Bruus af. Børkeeiet er og bliver aldrig cb selvom han har en god pasnings fod men mangler overblik især når han bliver presset og mangler hurtighed. Dagens bedste = Hermanssen, mensah Slimane, Hedlund
    4 enige · 2 god kommentar

---

  • Welkro
  • Welkro   1. august 2021   

  • Positivt at vi ikke har tabt efter 3 kampe. NF og truppen kæmper med det de har.
    Truppen som den er nu, kan godt med en del held klemme sig med i top-6, selvom det selvfølgeligt bliver væsentligt sværere når vi også skal spille EL i midtugen.
    Det bliver svært med 14-15 spillere i truppen med Superliga kvalitet.
    1 god kommentar

  • Uka
  • Uka
    Betalende bruger
      1. august 2021   

  • Når vi da stadig ubesejret.
    Man må jo kigge på det positive.
    1 enig · 2 god kommentar

  • Det der er et problem er de mange chancer vi bliver ved med at misbruge, og alle de uprovokeret fejl som vi bliver ved med at lave, det er direkte flovt at se vores spillere ikke kan lægge aflevering upresset, samtidig forstår jeg ikke at man lukker mere ned for Souza, gang på gang ligger de bolden op til ham, alt opspil kommer nærmmest fra ham
    2 enige · 1 god kommentar

---

  • Både CV, JBA og NF har i tv udtalt og jeg citerer: når spillere bliver solgt giver det nye spillere chancen for at træde i karakter og vise de skal spille. Upåagtet eventuelle kommende indkøb og hvad ved jeg, så er jeg nysgerrig på hvad deres analyse er her efter 3 leverpostejskampe. Er der bare 1 af de nye spillere som har vist at han har kvalitet til at spille HVER gang på det der SKAL være et top 3 hold? Hvis vi f.eks. lader Rosted, Gammelby og Børke starte inde i de næste 3 kampe bliver de så pludselig markant bedre? Hvem i den nuværende trup mener klubbens sportslige ledelse skal udgøre stammen på vores næste mesterhold?
    1 enig · 1 god kommentar

  • Den unge mand har på sine få indhop næsten vist alt hvad han kan og mere til. Ham skal vi nok få glæde af nogle år inden vi sælger ham for et kanonBeløb til udlandet for han er guld værd.. Fortsat god dag til jer alle her i Brøndby og omegn :O)
    1 enig

  • 2-2 Er selvfølgelig ikke godt nok. Den kommende uge skulle Maksø blive solgt og derved også komme 1-2 nye til start 11-eren, men balance gangen er fin, se på AGF virker til de har hentet ind i panik, så vil jeg hellere vente til sidst i august. CV har styr på det, han henter ikke spillere bare for at hente dem og tak for det.
    3 enige
     
    • Betalende bruger
        1. august 2021   

    • @Sunderland Panik, AGF: Deres nye polske angriber scorer og deres unge svensker på venstre wing-back er Man of the Match. Selvfølgelig kan man købe spillere tidligere i transfervinduet, uden at det er panik. Diks gør det da vist også ok for FCK mod OB. Så det med sidst i transfervinduet er noget vås, måske kan man få nogle spillere billigere -eks. Blas - fordi, der er klubber der dummer sig som Basel.

    Se 2 flere kommentarer

---

  • Hvor er det flot kæmpet, at opnå uafgjort mod Vejle. Stort. Danmarksmestre.....ha ha ha!
     
    • @Michael Hansen Griner du af dig selv, eller er du i det forkerte forum? Har intet imod at fans ytrer deres undren/frustration over spil, manglende indkøb eller andet. Men der plejer ligesom at være lidt indhold og perspektiver i de respektive indlæg. Dit indlæg har vel intet andet formål end at DU får afløb? Håber du fik det..
      2 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

  • Jensen
  • Jensen
    Betalende bruger
      1. august 2021   

  • Som danske mestre burde vi være i stand til at slå Vejle.
    Men i den forfatning holdet er i for øjeblikket, synes jeg faktisk drengene i gult og blåt spillede en flot kamp.

    Vejle spillede stærkt og vil give de fleste hold problemer, når de er i hopla.

    Men vi følger planen og det har aldrig ligget i kortene, at kontraktsudløbene skulle forlænges for en hver pris. Heller ikke på bagkant af et mesterskab.
    Og som CV siger, så har de været med til ag hæve værdien af Maxsø og Jobbe.

    Er jeg skuffet over endnu et uafgjort resultat? Ja, sgu..! Men jeg er stadig fortrøstningsfuld. For jeg ser et spil som stadig hænger sammen. Så med de forstærkninger der uden tvivl kommer, så ser jeg Brøndby komme stærkt igen.
    2 enige · 2 god kommentar

  • Jeg er med på at strategien skal følges. Men der må også være plads til afvigelser, når hele bagkæden skiftes ud. Manglende erstatning for Jung, Maxsø og Hermansson har foreløbig kostet mindst 4 point. Nok seks. Og på søndag 2-3 mere.
    Man havde nok håber NF kunne have fået holdet igennem de første 4-5 kampe uden for mange mistede point på forsvarsfejl.
    Men hvad koster 6 mistede point på bundlinjen når sæsonen er ovre?
    Sikkert mere end det en kvalitetsspiller havde kostet ekstra ved køb i start juli frem for start/medio august.
    Og med den dårlige start falder sandsynligheden for at en god spiller vil til Brøndby, og sælgende klubs pris stiger, fordi de ved vi snart er desperate…
    Og har vi allerede afskrevet CL? Er vurderingen, at køb af højkvalitets erstatninger for Jung og Maxsø ikke ville føre til CL kval alligevel? For jeg har virkelig svært ved at acceptere, at man helt opgiver på forhånd, når den økonomiske gevinst er så enorm. Også selv om det koster 5 mil ekstra at købe en måned før. Det er jo peanuts ift. de resulterende SL og CL pointtab.
    Det er Maxsø salget som vælter læsset.
    Det skulle CV have forudset og købt erstatning for i juni…
    Fuck jeg frygter for søndag …

---

  • Ivan
  • Ivan   1. august 2021   

  • Fakta er at vi har spillet 3 kampe der let kunne have givet os 7 point. Sådan er fodbold. Både mod Vejle og mod Viborg havde vi været fortjente vindere hvis det var blevet resultatet. Og det er faktisk flot gået med alle de udskiftninger. Fortsætter vi på denne måde skal vi nok komme i top 6 og mere kan vi ikke med rette forvente. I Europa skal vi bare spille én feberkamp så er vi i champ. Liga gruppespil med kollossale indtægter .
    1 enig · 1 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder