Carl Bjørk
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Carl Björk efter sin Brøndby-debut: Skulle have scoret

 
Svenske Carl Björk glæder sig over sin debut i Brøndby-trøjen, men ærgrer sig over at han ikke fik sendt bolden i kassen.

  • Carl Bjørk
  • Nanna Møller Karlsen
   21. februar 2022 - Klokken 14:45
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. februar 2022 - Klokken 14:45

22-årige Carl Björk debuterede søndag aften for Brøndby IF, da han startede inde på toppen i Brøndbys 2-0-sejr i Farum.

Faktisk havde den svenske angriber tredjesidste fod på bolden ved begge Brøndbys mål. Efter kampen var han glad for sin debut, men ærgrede sig over en stor chance, som han misbrugte i begyndelsen af anden halvleg.


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det må man sige ja til. Ellers en ganske udmærket kamp.

  Der har været meget kritik af købet af Björk, men det er i hvert fald tydeligt at se, hvorfor vi har hentet lige præcis ham. Det er sgu meget godt scouting arbejde, og baseret på kampen i går passer han i hvert langt bedre ind end Nygren, som gerne ville i mellemrum. Om han kan blive en tocifret målscorer er svært at sige, men han har allerede vist, at han kan gøre sine medspillere farlige.
  9 enige · 1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     21. februar 2022   

  • @Klipklapperen Det var godt nok en mærkelig måde, at sætte det op på. Årsagen til, at jeg ikke synes Bjork er/var et køb var i høj grad fordi, at salget af Uhre var en oplagt mulighed for, at spille på en anden måde. Så ja naturligvis passer Bjork bedre ind hvis vi skal spille på samme måde som før, end eksempelvis Nygren ville gøre. Derudover synes jeg Nygren skulle spille 10’er og ikke 9’er da han netop er rigtig dygtig mellemrumsspiller. Mit håb var, at vi skulle spille noget mere boldbessidende fodbold og i det tilfælde så er Bjork ikke en god løsning, men klubben har valgt at holde fast i stillen og så passer Bjork fint ind. Så sammenligningen med Nygren er meget malplaceret.

   Bjorks kamp i går var godkendt, men heller ikke mere end det. Han brænder to meget store chancer hvor den ene skal give et mål. Som jeg skrev i går minder han meget om en ung Uhre, som ikke var en specielt god afslutter. Nu må vi bare håbe, at han kan bygge det på sit spil.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 19 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder