Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Champions League: Den første lodtrækning foretaget

 
Tirsdag middag blev der trukket lod til Champions League-kvalifikationens forrunde. I den yderste teori kan et af de fire deltagende hold blive modstander til Brøndby IF senere i turneringen.

    • Steen Sørensen
      8. juni 2021 - Klokken 12:34
  • Steen Sørensen
  • Steen Sørensen
    8. juni 2021 - Klokken 12:34

UEFA har netop trukket lod til forrunden til UEFA Champions League-kvalfikationen. Der deltager fire hold, og forrunden afvikles over tre kampe den 22. og 25. juni - to semifinaler og en finale.- hvor den samlede vinder deltager i 1. Kvalifikationsrunde. De to semifinaler (seedede hold markeret):

Folgore (San Marino) - FC Prishtina (Kosovo)

HB Torshavn (Færøerne) - Inter Club d'Escaldes (Andorra)

I den yderste teori kan den samlede vinder bliver modstander til Brøndby IF, såfremt de formår at spille sig helt frem til Playoff-runden, som svarer til 4. Kvalifikationsrunde. De øvrige tre hold fortsætter i kvalifikationen til UEFA Conference League.

Næste lodtrækning - til 1. Kvalifikationsrunde - foretages hos UEFA tirsdag den 15. juni kl. 12:00. Her træder blandt andre Dinamo Zagreb fra Kroatien ind i turneringen, og formår de at leve op til deres seedning, vil de være en af de fire mulige modstandere til Brøndby IF i Playoff-runden.

Senere samme dag trækkes der også lod til 2. Kvalifikationsrunde, hvor et anden af de formodede seedede hold i Playoff-runden (lodtrækning 2. augist) træder ind. Det er Olympiakos fra Grækenland. Se mere om Brøndbys potentielle modstandere her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021