Chirine Lamti
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Chirine Lamti takker af i Brøndby IF: Har været en kæmpe fornøjelse

 
Offensivspilleren Chirine Lamti forlader denne sommer Brøndby IF, men det er med et ramt hjerte, fortæller hun til 3point.dk.

  • Chirine Lamti
  • Nanna Møller Karlsen
   13. juli 2021 - Klokken 09:58
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. juli 2021 - Klokken 09:58

Chirine Lamti fortsætter ikke i Brøndby IF i den kommende sæson. Offensivspilleren og klubben kunne ikke blive enige om en forlængelse og derfor søger hun nu nye græsgange.

- Jeg ville jo helst gerne blive i Brøndby, og Brøndby var min førsteprioritet. Men der var nogle ting som gjorde, at det ikke blev til en forlængelse, og det er med et ramt hjerte, at jeg siger på gensyn. Forhåbenligt ved jeg snart, hvad planerne er, siger hun til 3point.dk.

26-årige Lamti, der repræsenterer det tunesiske landshold, kan se tilbage på en tid i Brøndby IF med mange store oplevelser. Der er masser af ting, hun tager med sig videre i rygsækken.

- Champions League-kampene og selvfølgelig sammenholdet! Alt i alt så har pigerne været en kæmpe fornøjelse, og jeg kommer inderligt til at savne dem. Der er en masse ting, som jeg kan tage med fra Brøndby. Brøndby er jo en unik klub, og det fællesskab, der er derude, er jo fantastisk. Så jeg tror ikke på, at man kan finde en klub som Brøndby andre steder, slutter hun.

Chirine Lamti scorede det afgørende straffespark, da Brøndby-kvinderne spillede sig videre i Champions League i efteråret. Se eller gense det her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • JJOLSEN
 • JJOLSEN
  Betalende bruger
    13. juli 2021   

 • Håber ikke det pga den danske udlændinge politik, at hun ikke fik en forlængelse.
  Håber det er fordi Klubben ikke mener at hun er god nok, til at få en forlængelse . Held og lykke til Chirine og alt det bedste fremover.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER