Christian Cappis
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Christian Cappis om forestående skifte til Brøndby: Det var uvirkeligt for mig

 
Brøndby offentliggjorde i starten af februar købet af Christian Cappis, som kommer til fra Hobro i den kommende sæson. Den unge amerikaner har gennem de seneste sæsoner været en profil hos nordjyderne, men det kom alligevel som et chok for den unge amerikaner, da Brøndby-interessen kom på bordet. Midtbanespilleren er meget begejstret over muligheden.

  • Christian Cappis
  • Jesper Hammeken
   12. marts 2021 - Klokken 08:34
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  12. marts 2021 - Klokken 08:34

Det kom måske som en overraskelse for nogle, da Brøndby tilbage i starten af febuar præstenterede tilgangen af Christian Cappis fra sommer. Den unge amerikanske midtbanespiller kommer til fra Hobro, hvor han gennem længere tid har været en af de bærende profiler. Cappis havde ikke selv set den komme, at muligheden for at komme til Brøndby ville byde sig. Men midtbanespilleren var meget begejstret og føler at forventningerne i vestegnsklubben stemmer overens med hans egne. 

- Jeg vidste faktisk ikke, at Brøndby var interesserede i mig, og så fik jeg et opkald ud af ingenting, hvor der blev sagt, ”du skal nok til Brøndby”. Jeg spurgte først, om det var seriøst, fordi det var ret vildt for mig. Men tingene lykkedes, og vi fik det gjort. Jeg glæder mig meget, det er en stor klub, som forventer at vinde. Det gør jeg også. Jeg ser frem til skiftet, men nu skal jeg fuldføre denne sæson stærkt både for klubben, men også min egen personlige udvikling, så jeg starter godt ud til sommer, siger Cappis til 3point.dk.

Midtbanespilleren har en atypisk baggrund for en ung spiller i Europa. Han kommer som før nævnt fra USA, men så ikke mulighederne som gode nok i hjemlandet og søgte derfor mod et nyt kontinent. Her besøgte han blandt andet Bayern München til prøvetræning, men endte som bekendt i Hobro med ønsket om at slå i gennem og blive fast mand. 

- Jeg kommer fra USA og spillede for FC Dallas U/19. Da jeg så skulle være senior, var der nogle regler, som ikke gjorde det optimalt at blive, jeg kunne blandt andet kun spille for Houston, fordi jeg kom derfra. Jeg takkede for muligheden, men besluttede derfor at søge mod Europa, fordi det er her, hvor fodbold er størst. Jeg besøgte først Bayern München og tog siden til Hobro. Det var min drøm at blive professionel, og jeg har udviklet mig meget her. Tingene endte selvfølgelig ikke, som vi ønskede sidste sæson, men jeg er blevet ved med at udvikle mig. 

Christian Cappis har selv spillet mod Brøndby nogle gange og har også selv et syn på klubben udefra. Midtbanespilleren nævner blandt andet kulturen i Brøndby.

- Jeg ser Brøndby som en virkelig god klub. De har en fed kultur og er generelt bare en interessant klub. 

Christian Cappis kommer til Brøndby fra næste sæson og har underskrevet en fire-årig aftale. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    12. marts 2021   

 • Han er en rigtig dygtig spiller, som jeg er sikker på vi bliver rigtig glade for. Jeg er dog ikke sikker på, at han nødvendigvis er tiltænkt en plads på midten.
  3 enige · 4 god kommentar
   
  • @Philip hvilken position tænker du man kan finde på at prøve ham af på i stedet? Er han stærk nok defensivt til Maxsøs?
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    12. marts 2021   

 • Det kan godt gå hen og blive rigtigt godt, men jeg forventer ikke det store af spilletid i det første år.

 • Er der nogen, som kan beskrive ham? Hvor ligger hans forcer, og hvilken midtbaneplads vil han som udgangspunktet skulle spille?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     12. marts 2021   


  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Jonas Lundahl Han er meget boldsikker, kan spille i små rum og har samtidig nogle fantastiske diagonalafleveringer I stil med Rado. Han slår dem bare oftere og så vidt jeg husker med begge ben. I Hobro er han den ene af 2 6'ere hvor han er boks til boks spilleren som rigtig godt kan lide at komme med i feltet. Selv om han er stor er han faktisk pænt hurtig både i tanke, handling og i løb. Han har et rigtig godt overblik, hvilket også er nødvendigt når man spiller ved siden af Jonas Brix Damborg, og er god til at holde bolden/spillet kørende. Har personligt ønsket vi hentede ham de sidste par år.
   1 god kommentar

 • Det kunne altså være enormt interessant at høre CV og NFs overvejelser omkring Cappis, set i forhold til resten af truppen på midtbanen. Jeg ved godt vi har Vigen der løber ud osv., og de kan jo derfor ikke sige det hele, men jeg er meget nysgerrig på deres plan med Cappis. Og jeg kan se på tråden her at jeg nok ikke er den eneste.

  Det er muligt jeg har misset noget, men kunne 3point måske grave lidt i det?
  3 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     12. marts 2021   

  • @Christian Brøndbyman - Enig. Det kunne være fedt at høre. Men det hele afhænger nok af, hvordan sommerens transfervindue går. Bliver Vigen forlænget, bliver Jung forlænget bliver Rado eller Fredrup solgt... Der er mange faktorer og flere af dem kan CV selv afgøre, så han vil desværre nok ikke åbne for godteposen, for det il afsløre for meget om hans planer.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer


 • Hellere dette end mere norsk tippeliga leverpostej.
  1 enig · 1 god kommentar

 • PT er Brøndbys midtbane stærk, Hvis ikke den bedste i Danmark, så ihvertfald blandt de 3 bedste. Cappis kommer ikke på hold, med vores nuværende midtbane. Men en god indskifter tror jeg han bliver. Bliver Lindstrøm eller Frendrup solgt, så skal han gribe chancen. Det bli'r ikke nemt for ham, se blot Corlu og Vigen. Men velkommen Cappis :-)

 • Super fedt at høre, at han er så benovet over Brøndby skifte. Dejligt at vi får en spiller med en god højde og samtidig har teknikken med. Og at han sparker lige godt med begge ben, giver pludselig nogle helt andre muligheder på banen. Jeg glæder mig virkelig til at se ham. Og stor ros til CV, med hensyn til denne stigning.
  1 enig

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER