Fodbold live resultater
Christian Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Christian Sørensen: Vi er et ungt hold, som skal lære at spille ældre

 
U/19-cheftræner Christian Sørensen satte efter dagens 3-3-kamp ord på indsatsen.

  • Christian Sørensen
  • Jakob Kjærgaard
   3. september 2022 - Klokken 23:33
 • Jakob Kjærgaard
 • Jakob Kjærgaard
  3. september 2022 - Klokken 23:33

Efter dagens 3-3 kamp mod OB, hvor Brøndby hjemtog to point efter straffespark var cheftræner Christian Sørensen tilfreds med pointhøsten baseret på kampens forløb, men ærgerlig over den underliggende præstation efter kampens indledende fase.

- De to point er vi tilfredse nok med set på kampens forløb, men vi er rigtig ærgerlige over, at vi gør OB’ momentum så lang. Der er kæmpestor forskel på vores præstation i de første 20-25 minutter og så resten af kampen. Og det er det, der fylder klart mest. Vi er for nemme at få til at se lidt vage ud efter en periode, hvor vi egentlig går fra at have startet godt og så formår vi ikke at slå tilbage. Det er for stort et fald, siger han til 3point.dk

Brøndby U/19 stillede til start i dagens kamp med et meget ungt hold heriblandt otte førsteårsspillere og en U/17-spiller i form af Noah Sømmergaard i målet. Dette var dog ikke en forklaring, som Christian Sørensen vil bruge. Han udtaler:

- Det må ikke være derfor, at vi kommer til at se lidt vage ud. Vi er et ungt hold, men det er også det, som vi hele tiden har været bevidste om. Vi skal lære at spille ældre. Og det at spille ældre er, at hvis du i en periode er lidt ude af momentum så er det at duellere lidt ekstra, løbe lidt ekstra, det at skrue op for energiniveauet et must for at kunne få en turnaround i U/19 ligaen. Det skal vi nok stå i nogle gange for at få ind. Men det må ikke være det. Der har vi større forventninger til gruppen og gruppens niveau end at det bare er et spørgsmål om alder og at de ikke er så gamle. Og det har spillerne også selv. Mange af dem prøvede at spille U/19 sidste år. Der har både vi og spillerne en forventning om, at de kan træde i karakter. Det er en gruppe, som vi stadigvæk arbejder med at få spillet sammen og det kan gøre at vi bliver lidt utrygge i de perioder, hvor det bliver lidt svært.

Christian Sørensen har altid megen fokus på holdets og spillernes udtryk. Brøndby skal have et offensivt, fremadrettet og aggressivt udtryk. På spørgsmålet om, at det ikke helt var det udtryk vi så i dag svarer Christian Sørensen:

- Nej. Vi er rigtig tilfredse med de første 20-25 minutter. Vi kommer godt ud og gør, som vi skal. Men vores svar på, at det begynder at blive svært er, at vi laver for mange ting, som vi aldrig kan genvinde momentum på. Vi begynder at falde helt vildt meget. Vi begynder at dække linier og arbejde til siden. Vi spiller passivt og spiller til siden. Alle de ting, som ikke bringer kampen tilbage i vores favør. Alle de handlinger som gør, at vi kan vende momentum, der synes jeg at vi driller vi os selv.

Til dagens kamp figurerede der en ny spiller i startopstillingen i form af Tobias Landstrøm, som er hentet til forsvaret fra Lyngby. Christian Sørensen forklarer:

- Vi har haft lidt udskiftninger på stopperpositionerne. Så der har været huller. Tobias er en spiller, som har noget fysik og som har en masse personlighed, der kan gå godt i tråd med resten af truppen. Det bliver spændende at se ham sammen med resten af gruppen. 

Christian Sørensen forklarer endeligt om sit røde kort, som han fik i dagens kamp. Ved slutningen af første halvleg nævnte han for dommerne, at han manglede nogle frispark, hvilket han fik gult kort for. Da Brøndby kom ud til anden halvleg fik Christian Sørensen sit andet gule kort, da Brøndby kom for sent ud efter pausen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    4. september 2022   

 • Det er da også et lavpunkt at træneren tager gult/rødt og ikke kan være tilstede i anden halvleg.
  Iøvrigt har han en halvlegspause til at rette op på de fejl han så i anden del af 1'ste halvleg
  1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER