Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

CL-kvalifikation: Mulig Brøndby-modstander Dinamo Zagreb trak Valur Reykjavik

 
Hvis de lever op til seedningen kan Dinamo Zagreb blive modstander til Brøndby IF i Playoff-runden til UEFA Champions League. I kvalifikationens 1. runde trak Dinamo Zagreb en modstander fra Island.

  • Niels Frederiksen
  • Steen Sørensen
   15. juni 2021 - Klokken 12:26
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  15. juni 2021 - Klokken 12:26

Vi har tidligere beskrevet, at Brøndby IF ved lodtrækningen Playoff-runden til UEFA Champions League vil få fire mulige modstandere. Det står fast, at den ene er FC Salzburg fra Østrig. Hvis de lever op til deres seedning, vil de øvrige tre hold være Slavia Prag fra Tjekkiet, græske Olympiakos samt Dinamo Zagreb fra Kroatien.

LÆS OGSÅ: Det ligner østrigsk, kroatisk, tjekkisk eller græsk modstand til Brøndby IF

Sidstnævnte træder ind allerede i kvalifikationens 1. runde, og der er netop blev trukket lod til den runde i UEFA's hovedkvarter i schweiziske Nyon. Dinamo Zagreb trak Valur Reykjavik fra Island. Se hele lodtrækningen på UEFA's hjemmeside her.

LÆS OGSÅ: Den første lodtrækning foretaget

Dinamo Zagreb starter som udgangspunkt på hjemmebane den 6. eller 7. juli med returopgør ugen efter den 13. eller 14. juli. Onsdag kl. 12:00 er der lodtrækning til kvalifikationens 2. runde, hvor Olympiakos fra Athens havneby Piræus træder ind i turneringen.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det bliver en vanskelig modstander uanset, hvem. Brøndby har i årevis ikke kunnet spille sig videre i Europa udover september måned. Men på den anden side bliver det heller ikke umuligt, hvis holdet spiller op til sit bedste og stadig står skarpt til den tid. Godt defensivt udgangspunkt og hurtige kontraangreb er ihverfald en god formel for Brøndby i Europa
  1 enig
   
  • @Michael Hansen Nu har Brøndby så heller ikke været seedet de gange vi har spillet Europæisk.
   Men kan da huske at vi har da slået nogen store hold i en 3 rundes kamp, så hvorfor skulle vi så ikke i en play off kamp.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021