Rezan Corlu
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Corlu: Jeg kan sagtens se mig spille samtidigt med Jobbe

 
Brøndby spiller søndag eftermiddag mod Odense Boldklub på Brøndby Stadion. Her skal de blå/gule forsøge at revanchere sig efter tre nederlag på stribe i Superligaen. Rezan Corlu ser frem til kampen, som han tror bliver svær. Kreatøren mener i øvrigt også, at han godt kan spille samtidigt med Jesper Lindstrøm, selvom han godt ved, at det ville være et offensivt sats.

  • Rezan Corlu
  • Jesper Hammeken
   8. november 2020 - Klokken 09:45
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  8. november 2020 - Klokken 09:45

Brøndby og OB møder hinanden på Brøndby Stadion denne søndag. De blå/gule avancerede torsdag i pokalen efter en sejr mod Ledøje-Smørum, men kommer ellers med tre nederlag i de seneste tre runder i Superligaen. OB kommer med to sejre i bagagen, og der er dermed lagt op til en spændende kamp. Rezan Corlu mener, at det er en svær modstander, som er dygtige i presset.

- Det bliver en svær kamp. OB er et godt hold med gode spillere. De er aggressive i deres pres og spiller god fodbold. Det er en svær modstander, som også vandt i deres seneste kamp, fortæller Rezan Corlu.

Corlu har ikke fået mange minutter i Superligaen og har stadig sin første plads i startopstillingen til gode. Det skyldes blandt andet, at Jesper Lindstrøm har spillet en god sæson med flere mål til følge. Rezan Corlu ser muligheden for, at han kan starte sammen med Jesper Lindstrøm, men erkender samtidigt, at han forstår det fra trænernes perspektiv, da det er en offensiv satsning. 

- Jeg kan sagtens se os (Jesper Lindstrøm og Rezan Corlu, red.) spille samtidigt. Men jeg kan også godt se det fra trænernes perspektiv. Det er meget offensivt. Vi er to offensive midtbanespiller, som man frygter ikke arbejder nok tilbage på banen.

Brøndby vandt deres første fire kampe og har altså som tidligere nævnt tabt de seneste tre. Det er ikke noget, som midtbanekreatøren er glad for, men Corlu fortæller samtidig, at det ikke er noget, som har skabt en dårlig stemning i truppen. Han mener, at spillerne skal presse hinanden for at vende op på situationen.

- Det er ikke sjovt at tabe tre kampe i streg. Men det er heller ikke fordi, at der har været dårlig stemning.

- Det er charmen ved fodbold. Det går op og ned rigtig hurtigt. Det skal man være klar på. Det eneste vi kan gøre, er at træne rigtig hårdt. Vi skal motivere og presse hinanden.

Kampen mellem Brøndby og OB starter 16.00 og spilles på Brøndby Stadion.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • 1964
 • 1964   8. november 2020   


 • 1964
 • 1964   8. november 2020   

 • Enig, vi skal have noget mere dynamik på den midtbane så alt ikke skal igennem Jobbe. Og så skal de angribere til at finde målet, hold da kæft hvor de brænder mange chancer.
  Og så en bedre bold omgang så vi kunne spille os ud af et pres istedet for kun at spille lange bolde.
  Mere af første halvleg mod FCM tak!
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     8. november 2020   

  • @1964 Også meget enig. En hel kamp som den første time mod fcm.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021